Blogit

Ähäkutti, kiinni jäitte!

Seurasin 3.10. tämän maan Pyhän Kolminaisuuden ehkä tähän saakka hävyttömintä näytöstä, mikä koskaan on nykyisenä aikana toteutettu. Kolme näennäisesti erillisesti toimivaa tahoa, jotka todellisesti kaikki toimivat saman agendan puolesta.

Tuo Kolminaisuus, jolle valta tosiasiassa on vuosikymmenien mittaan liukunut, on tietenkin 1. punavihervasemmistopoliitikot (joita peesaavat kaikki muut puolueet, paitsi nykypersut ja ehkä kd), 2. punavihervaltamedia sekä 3. edellisten katutaisteluosasto, joka esiintyy milloin ilmastoaktivistien, milloin luonnonsuojelijoiden, BLM-väen, pride-radikaalien, Ruotsin-Gretan palvojien, Trumpin vihaajien, rajoittamattoman kehitysmaamuuton suosijoiden ja milloin minkäkin kaavussa. Siinä se.

Yhtäkaikki: kyse on anarkisteista, tuholaisaatteen pauloihin joutuneista ihmisistä, jotka haluavat hävittää länsimaisen edistyksen, sivistyksen ja demokratian saavutukset ja korvata ne jonkinlaisella, ihmeellisellä stalinistis-maolaisella kulttuuripainajaisellaan.

Anarkistit ovat se ydinjoukko; anarkistiseen ajatteluun kallellaan olevia löytyy nykyään niin politiikasta, virkakoneistosta, oppineistosta, ns. suuren rahan haltijoista kuin jopa kirkollisista vaikuttajista.

Sitten luonnollisesti mukana on valtava joukko aivopestyjä herra-hölmöjä ja neiti-idealisteja, jotka hoitavat sen likaisen työn ja asettavat itsensä alttiiksi vaikka järjestysvallan käskytystoimenpiteille, kuten eilettäin kävi Helsingin paraatipaikalla hyvin laskelmoidussa mediatapahtumassa. Todellinen ”häppeninki” tuo olikin.

_ _ _

Kyseessä oli tällä kertaa Elokapinana (Extinction Rebellion) tunnettu liikehdintä, jossa maailma noiden mielestä varmaan räjähtää heti ilmastotuhoihin ja ihmisen olemassa oloon maan päällä, jollei jotakin fundamentaalista tehdä – ja heti.

Ja varsinkin mm. Suomi maailman mitassa mikroskooppisilla päästöillään. Höpöä!

Ehkä huomista päivää ei enää tule, eikä Kuu nouse taivaalle ensi yönä.

Joka tapauksessa: paniikkia ja hätäilyä kaupitellaan hyvän asian nimissä.

_ _ _

Nk. Elokapinan nuorisopainotteinen väki siis kansoitti pääkaupunkimme keskusta-aluetta menneenä lauantaina. Osa istui, iskulauseita huudeltiin ja jonkinlainen bändintapainen soitteli. (Tällä kertaa iskelmäsetti sentään oli aivan tasokas rumpalia myöten, kertoo tässä ex-rumpali itse!). Siis ei mikään kilkatikalkati-sakki. Tähän tapahtumaan oli panostettu.

Eturiviin laitettiin jotenkin erityisen nuoren ja kiltin oloista väkeä. Kaikenlainen ”väkivallattomuus”, viattomuus ja kiltteys oikein hohti tästä manifestistä. Yksi kulkue samaa väkeä yhtyi näihin kaduilla istujiin, joista jotkut olivat kahlehtineet itsensä mm. veneeseen. Painopiste lienee ollut jossakin Unioninkadulla, Varsapuistikon paikkeilla.

_ _ _

Ensin Iltalehti uutisoi ja laittoi jopa suoran lähetyksen päälle netissä. Striimausta kesti kolmisen tuntia, mutta loppunäytöstä ei esitetty nettijulkaisussa. Tietenkin tahallisesti.

Poliisi antoi alkuperäiseen määräaikaansa nähden montakin tuntia mielenilmaisulle aikaa koota kimpsunsa ja kampsunsa ja poistua liikennettä häiritsemästä ja katuja tukkimasta, kun koko tapahtumaan ei ollut edes lupaa.

_ _ _

SITTEN, KAS KUMMAA kun neuvottelijapoliisisetä – ja –tätikään eivät tepsineet, niin tulivat kovempiotteiset lainvalvojat, jotka poliisijohdon omien tviittien perusteella käyttivät kuitenkin lievimpiä mahdollisia keinoja häiriköiden häätämiseen. Siis suihkuttivat pippurisumutetta ja kantoivatpa muutaman sällin maijoihinkin.

Kiitos, Helsingin poliisi tästä. Nyt olitte tosi miehiä / naisia. Tosin jos nuo ihmiset olisivat olleet kansallismielisiä, EU-eroa vaativia tms. niin olisitteko kaatuneet monen miehen voimalla henkilöiden päälle vaikka luita ruhjoen, pamputtaneet, ja putkan ovi olisi heilahtanut alta aikayksikön? En tiedä.

Mutta nämä nykyaktivistit tai heidän taustajoukkonsa juuri odottivat ja toivoivatkin provokaatiota! Päästiin sanomaan kuorossa, miten rauhanomaisten mielenosoittajaparkojen kimppuun käytiin. Miten muka poliisi toimi niin väärin ja väkivaltaisesti. Mukako. Ei!

_ _ _

TÄRKEÄ HUOMIO KIINNITTYI siihen, kuinka Iltalehti oli jatkuvasti ajan tasalla tahallaan ja tarkoituksellaan. Myöhemmin johtopäätösten tekoon liittyi myös Ilta-Sanomat. 3.10. iltaa myöten. Nämä iltapäivälehdykät päivittivät kaikkea tästä minuutilleen.

Kaupunkiradikaalit saivat kaiken sanomansa jatkuvasti eturivin lehdyköihin.

 

ILMEINEN TOSIASIAJOHTOPÄÄTÖS

Vihervasemmistovaltamediatoimittajat + vihreät/vasemmistopoliitikot (Maria Ohisalo, Paavo Arhinmäki, Emma Kari, jne) saivat kappalekaupalla ilmaista mainostilaa. Poliisiviranomainen saattaa joutua aiheetta vihan kohteeksi. Sitä en haluaisi. Miettikää sitä jatkossakin, pollarit.

– – –

Jos joku on joskus epäillyt, niin nyt kannattaa viimeistään ottaa lasit pois silmiltään: on oikeasti totta, että vasemmistovihreät hallitsevat totaalisti tätä maata ja sen valtamediaa.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.