Blogit

Analyysi ja synteesi

Kuva Pixabay.

Näillä otsikon kahdella kankeahkolla tieteellisellä ilmaisulla viitataan yleensä jonkin tutkittavan asian erittelemiseen (osiksi laittamiseen) ja niistä koosteen luomiseen.

Itse mietin tähän edellisen blogikyhäelmäni perään samaa kuin eräät muutkin vaihtoehtomedian kirjoittajat. Nimittäin mistä on kyse, että ihan tämä meidän hehtaarihaulikkosuvakkivaltamediamme on käynyt lempilapsiensa kimppuun. Esim:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/453b908a-36b9-4093-ba6a-3356b1bff35a

Minusta tällaisena minisuvakkina on ihan sopimatonta, että meidän Pekan niskaan käydään ravistelemaan tällä tavalla. Hyj, Härre Gyyd!

Tässä on taustalla jotakin, jota emme tiedä. Onko valtamedian toimittelijoiden katutuntuma suur-Hesassa käynyt kenties jotenkin epämiellyttäväksi? Ainakin entiseen verrattuna? Onko siellä ei-niin-kivoja porukoita enemmän ja enemmän, joiden keskuudessa ei olekaan enää mukava rötistellä raitsikoiden ja metrokapistusten kyydissä? Taikka sitten jotakin muuta. Sitä emme tiedä. Eivätkä nämä eliittitoimittelijat sitä hevin meille paljasta. Mutta seuratkaamme tilannetta. Elämme kiintoisia aikoja, ystävät hyvät.

Olkaamme sinä aikana äääääääääääääääääärioikeistolaisia. Minä ainakin. Tai siis en ole. Ja missä on muuten äärivasemmisto arkkimediamme kielenkäytössä? No, sitä ei tietenkään ole olemassakaan. Ja minä ainakin tällaisena trollina saan tietystikin ylimääräisiä rahoja putinisteilta. Vai saanko? Enpä ole tainnut saada ruplaakaan. Enkä yhtä ainutta kopeekkaa.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.