Blogit

Antifa siellä, Antifa täällä …

Tuo otsikko voitaisiin hyräillä samalla nuotilla kuin ”Piippolan vaarilla oli talo…” Tosin itse aiheessa ei paljon kepeyttä ole, toisin kuin tuossa lastenlaulussa joskus viattomina aikoina.

Erityisen ikävää on havaita, että Suomenkin valtamedia käy viime päivien uutisoinnista päätellen omasta mielestään jotain rodullistettua kamppailua Atlantin takaisen suurvaltio-USA:n puolesta ja pyrkii kertomaan sille, miten monimutkaiset sisäiset ongelmat pitäisi ratkaista. Tai ainakin kunnostautuu Trumpin hallinnon toimien kritisoinnissa.

Ei näin! Ei tällä tavalla! USA on historialtaan muutakin kuin afrikkalaisten orjuutusta. Sinne lähtivät Euroopasta Ranskan ja Englannin mahtilaivastojen erilaiset uskaliaat uudisraivaajat ja mm. eurooppalaisten valtakirkkojen vainoamat yhteisöt. Ja nämä eivät käyneet intiaanisotia. Samoin mukana olivat mm. pohjoismaalaiset, hollantilaiset ym.

Aluksi oli niin, että alkuperäisasukkaat estivät länsimaisia pienyhteisöjä levittäytymästä Pohjois-Amerikan sisämaahan. Tilanne oli kutakuinkin tasapainossa, ja ei siellä mitään järjestäytynyttä valtiotakaan ollut, joka olisi vallattu alta pois. Eikä ollut muun muassa Etelä-Afrikassakaan.

Saanen samalla huomauttaa, että ehkä harva henkilö tulee tarkastaneeksi, kuinka vähän koko maapallolla väkeä olikaan jopa vielä 1800-lukuun asti. Vasta nyt meitä on nykyisen paljon!

Vähiten ihmiskuntaa ovat verottaneet sodat, mutta huimimmin maailman väkilukua ovat syöneet taudit ja aliravitsemus. Meitä oli ties kuinka kauan enimmillään vain satoja miljoonia tähän maapinta-alaan nähden, mutta nyt lisääntyviä miljardeja!

Nykyinen katuväkivaltariehunta ei ole millään järkevällä tavalla perusteltua. Väristä välittämättä tietynlaisesti asennoituneet ihmiset kaikkialla tekevät jonkinlaista uuskommunistista (vihervasemmistolaista) kapinaa konservatiivisia arvoja vastaan.

Samoin tulilinjalla ovat poliisit ja muut viranomaiset laidasta laitaan. Kukaan meistä maltillisista kansalaisista ei toivo sekasortoa, mutta herätkää – tähän on nyt riski! Mietin, että onko ns. uusvasemmisto on päässyt voimiinsa Neuvostoliiton kaaduttua kuitenkin? Onko otsikkoni antifa – kommunistiradikaaliväki – noussut länsimaissa kukoistamaan?

Ja ihan lopuksi: totta kai on selviö, että joka hallitsee tiedonvälitystä, hallitsee lopulta koko toimintakenttää; silloin tehdään ja toimitaan sen tietyn, julkisen, virallisen ”totuuden”  mukaan. Älkää, hyvät ihmiset uskoko kaikkea suosiolla ja olko vain sen muodollisen, laumasieluisen näennäistotuuden ja –käytännön varassa. Ottakaa selvää, ihmiset hyvät!

Muutoin olen sitä mieltä, että Suomen poliittisesti paras, pätevin, näkyvin ja muutenkin vain huipuin kaksikko on Jussi Halla-aho & Laura huhtasaari. Siis oikeasti, kuulkaa heitä!

Ps. Katsoin tuossa eilettäin valtiomme yhtä tyhjäpäisintä ”tiedettelutilaa”, jossa määriteltiin erittäin liika-akateemisesti, ettei siis kasvomaskeista ole nyt hyötyä. Olen eri mieltä.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement