Blogit

Ehkä kaikkien aikojen vihamielisin Trump-kirjoitus

Ajattelin jo lopettaa tämän kirjoittelun, mutta laitetaan nyt vielä kerran.

Jotkut näistä ”skriimaajista” ovat jo sanoneet, että te arvoisat lukijat, ette jaksa tai viitsi jakaa näitä blogejamme, joten emme niitä sitten viitsi kirjoittaa, joten olen itse samaa mieltä.

Tehkää mitä haluatte, mitäpä sillä on väliä. Jaatte enemmin valtamedian perusasioita, kuten että mitkä sukat sopivat väriltään tähän tai tuohon kravattiin.

Kyllä minäkin niitä juttuja luen aika ajoin, mutta muuhun olen pettynyt.

Sain silmiini tällaisen tekeleen Iltasanomista: (21.4. klo 21.00)

”Pääkirjoitus: Trump lietsoo kaaosta – hänen jälkiään korjataan pitkään”

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006482272.html

Tämä tekele pursui vihaa demokraattisesti valitun maailman mahtivaltion päämiestä kohtaan.

Jokainen voi saada virallista tietoa, että USA:n tilanne koronansa kanssa on sellainen, että siellä tähän virukseen sairastuneita ja kuolleita on väestömäärään suhteutettuna vähemmän kuin Euroopan maissa, esim. Belgiassa, Hollannissa ja Espanjassa, jne.

Sitten tämä pahansisuinen, häikäilemätön artikkeli toteaa mm: että ”Maan yhdistämisen sijaan presidentti Trump ruokkii levottomuutta.”

Jos ei ole koskaan ole tullut tätä mainittua, niin tehdään se nyt, elikkä Suomessa on siis viisi ja puoli miljoonaa ihmistä, mutta USA:ssa on kolmannesmiljardimäärä väestöä.

Siitä sakista saa vaikka minkälaista asiatiikkaa, ja kun siellä on erittäin avoin linja meidän maahamme verrattuna, niin esim. kaikenlaiset rikolliset ja sellaisiksi epäillyt ovat kyllä heti naamoineen ja kuvineen lehtien kansissa. Toisin meillä. Meillä pitäisi olla sama linja.

Jokainen asioita seuraava käsittää tämän:

Maamme valtamedia näyttää vihaavan demonisesti republikaanipresidentti Trumpia ja mielestäni saman tien hänen kymmeniä miljoonia kannattajiaan, jotka haluavat Trumpin tekevät asioitaan. Samainen valtamedia haluaa enenevästi toimittelijoilleen ”työrauhan”, siis mahdollisuuden jatkaa kritiikittä aivopesuaan.

Näitä asioita ovat mm., että tämä mies ei halua täyttää maatansa hallitsemattomalla maahanmuutolla. Ei varsinkaan sellaisista kehitysmaista, joista Suomenkaan ei pitäisi. Niissä kaikki ihmisoikeuskysymykset ovat päin mäntyä ja mm. median vapaus on eniten uhattuna.

Näistä maailman heikoimmin ihmisarvoa ja elämänlaatua toteuttavista maista ei pitäisi lapata tänne väkeä  pilvin pimein. Eikä varsinkaan sormi pystyssä meille täällä kertomaan, miten asiat pitäisi hoitaa, jotta maailma olisi parempi.

Lainaamani artikkelin mukaan Trump haluaa keskeyttää maahanmuuton Amerikkaan. Miksi se olisi yhtään huono asia? Trump on halunnut suojella omaa kansaansa. Työllisyys on siellä parantunut.  Miksei meillä – milloin ja miten?

Typerä ja raivokas lainaamani artikkeli sanoo mm., että: ”Trump näyttää tilanteessa voimattomalta ja hänen jatkuvat kannanottonsa aivan sekavilta.”

Kun kaikki inhottava on syljetty maailman mahtivaltion päämiehen ylle,  niin IS (Ilta-Sanomat) luonnehtii asiaa seuraavasti:

Trumpin vastaus on ainoa, minkä hän taitaa: kaaoksen lietsominen. Istui Trump presidenttinä yhden tai kaksi kautta, voi olla että moni seuraava presidentti joutuu korjaamaan hänen jälkiään.”

Ja tämäkin oli otsikoitu vain nimellä ”IS”. Ei kunnon kirjoittajaa, ei mitään.

Siinä oli melko lailla kohtalainen aivo-oksennus lukijoidensa ylle. Kuulkaas, valtamedia, ja esim. Erkko-media: te olette kyllä viimeisiä vastustamaan ns. vihapuhetta, kun sitä itse lietsotte! Katsokaas, Trumpilla on kymmeniä miljoonia kannattajia – ja syystä!

Trumpissa on vikansa, mutta hän taitaa olla nyt parasta, mitä ns. vapaa länsimaailma tarvitsee. Muistakaa aina, hyvät ihmiset, mikä olisi sitten vaihtoehto.

Ps. Itse jään nyt tauolle, ja nimimerkkini jää historian hämäriin. Kiitän verkkolehden tuottajaa ja kaikkia niitä lukijoita ja juttujeni jakajia, joita lienee silti parhaimmilllaan ollut tuhansia.

Pss. Mediamme on rehellinen vasta silloin, kun se antaa äänen myös kaiken maailman opeista ja uskonnoista erkaantuneille ihmisille – kyllä te sen itsekin tiedätte, mutta ette uskalla saatikka halua kysyä, sillä olette tosiasioiden välttyreitä ja pelkureita. Vai oletteko? Niin, miettikääpä tätä.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.