Blogit

Ehkä nykymaailman suurin petos

Mikäkö? No, presidentti Trumpilta viety vaalivoitto. Tästä kertovat laajalti esim. UMV-lehti sekä Oikean Median ammattikirjoittajat. Pitkiä kirjoituksia, ja lukekoon kukin haluava itse.

Itse tyydyn vain toteamaan, että jotain tässä on pielessä ja pahasti.

Olen ällistynyt siitä, että esim. oman maamme valtamedia on niin hirvittävän vihamielinen Trumpia kohtaan.

Monet ovat todenneet, että yhtään ainutta myönteistä artikkelia häntä kohtaan ei ole nähty koko presidenttikautensa aikana, vaikka miekkonen on ollut julistamatta yhtään sotaa, on pärjännyt varsin hyvin Putinin kanssa, pitänyt vaalilupauksensa sikälikin, että on säilyttänyt maansa teollisuuden ja taloudellisen toiminnan omassa maassaan sekä pitänyt etäisyyttä esim. Kiinaan, joka kahmii kaikki patentit ja tavaramerkit omaan pussiinsa häpeämättä.

Lisäksi Trump on saanut aikaan Israelin ja eräiden arabimaiden kanssa rauhansopimuksia.

Trump ei aiheuttanut mitään vallankumousta Capitol-kukkulalla, vaan siellä oltiin kuin turistit, poliisithan ne siellä ampuivat varsin harmittomia ihmisiä sekä Trumpin väkeen oli soluttautunut antifan ja BLM:n porukkaa, jotka lietsoivat väkivaltaa ja ongelmia tapansa mukaan.

Odotan tästä kaikesta kunnon tutkimusta ja selvitystä aikanaan, jahka sekä sikäläinen että sitä seuraava täkäläinen valtamedia saa huuhdottua kuolansa suustaan taas kerran.

Sen vain totean, että älkää ikinä uskoko, että nykyinen ns. oikeus- ja totuuslaitos muka antaisi totuudenmukaisen kuvan asioista. Jo sitä puolustan, että aikamme poliisin pitäisi kertoa mieluummin heti ja avoimesti – rikosta tutkiessaan – keistä on kyse, mitä tyyppejä epäillään, minkä maalaisia ehkä, minkä värisiä, mistä kotoisin olevia, jne. Nythän se ei sitä tee.

Me suomalaiset omistamme tämän maan, ja meillä on oikeus tietää, mistä on kyse. Ketkä täällä oikeasti tekevät ja mitä.

Mutta turha kuvitella; emme enää saa kunnon tietoa – meillä tämän maan omistajilla ei ole oikeutta tällaisia asioita tietää.

Jos te äänestäjät ette IHAN JOKAISESSA ÄÄNESTYKSESSÄ KUNNALLISVAALEISTA EDUSKUNTAVAALEIHIN anna ääntänne nykyisestä menosta merkittävästi poikkeaville voimille, niin maamme nimeltä Suomi on menetetty.

Omalta vaatimattomalta osaltani en jaksa enkä viitsi enää tätä perustella.

Näette, ihmiset hyvät, sen sitten aikanaan – kun tilanne on jo menetetty.

Uskokaa huviksenne. Itse näen, että oma maani on menetetty, annettu pois – ilman lupaani.

Tosin: tulevaisuuden historia tulee osoittamaan, että kaltaiseni ovat oikeassa. Myös sinä olet.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.