Blogit

Ruumisarkuista tulee tarve piakkoin!

Kuva Pxhere.

Netissä leviää jopa kansallismielisissä jatkuvaa pelottelua, painostusta ja uhkailua siitä, kuinka me koronarokotteen (varsinkin Pfizer – Comirnaty) otettuamme jopa kuolemme pian!

Niinkö on? Olkoon sitten! Kuollaan sitten kaikki jos niikseen tulee!! Luoja armahda meitä!

Mitä te sitä mäkätätte jatkuvasti? Mikä teillä koronarokote-estoisilla on jatkuvasti kääkättää sitä sanomaanne? Olette oudon fanaattisia, raivokkaita ja kuin jotain uskonlahkoa tyrkyttäviä.

Siispä antakaatten meidän rokoteuskovaisten ottaa rokotteemme, ja vaikka kuinka monta tehostetta, ja se siitä.

_ _ _

Joka maanosassa himoitaan näitä rokotteita, ja jos kärsit kyseisen taudin, niin sitten on varmaan naurussa pitelemistä. Ihan miellyttävä Sars-2:han se vain on. Pikku nuha tai jotain.

_ _ _

Mutta jos puolestasi saat oikeasti ja tosissasi tämä maailmanvitsaustaudin, niin:

Joutunet kenties kärsimään esim. lihaskivuista, heikotuksesta, kuumeesta, hengitysvaikeuksista, kognitiivisten kykyjen heikentymisestä, haju- ja makuaistin muutoksista (et haista tai maista oikein mitään kunnolla), muistin heikentymisestä sekä kaikenlaisesta suorituskykysi kehnontumisesta. Hauskaa vai? Tuskinpa.

_ _ _

Osa porukasta kapinoi vastaan, eikä halua ottaa rokotetta. Niin varmaan; suuri osa ihmiskunnasta peräti kuolee näihin rokotteisiin, koska niissä on jokin ihmeen ihmiskokeellinen piikkiproteiini. OLKOOT JUMALISTE!!!

_ _ _

Mikäli suurimman osan ihmiskunnasta on määrä loppua tähän, niin loppukoon sitten.

Onhan meitä jo muutenkin liikaa tällä maaplaneetalla.

Siis meitä ”piikkiproteiinien” lääkkeellisten, kokeellisten koronarokotteenottajien joukossa täytyy olla lähivuosina miljoonia ja jopa miljardeja ihmisiä, jotka piakkoin kaiketi potkaisemme tyhjää.

_ _ _

Kyllä ainakin ruumisarkkuteollisuudella täytyy sitten olla töitä. Ja metsääkin kaatuu. Myöskin tuhkausteollisuus lisääntynee, kun meitä rumia ”rumihia” täytyy sitten liekittää molekyyleiksi pitkin ilmakehää. Myöskään elämälle ja luonnon kiertokululle välttämätön, mutta tätä nykyä jotenkin kummasti vihattu hiilidioksidi tarvitsee paikkansa tässä kaikessa elämän jatkumossa.

Tilaa
Ilmoita
guest

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toivotaan parasta

Keskeinen havainto on se, että rokotetun väestön immuniteetti heikkenee, kertoo Edinburghin yliopiston epidemiologian professori Rowland Kao Newsweekille.”.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ccde6034-307f-4cb9-94e3-3138d5aaa525

Rullattu

Minulla oli korona, ja mitä helvettia sitten.
Silti en ota myrkkyä joksi jopa itse keksijä sitä sanoo, eikö sekään kerro teille hilluleille mitään jotka ko ”rokotetta” kehoonne haluatte?
Enkä ole mikään rokotevastainen, olen uusinut tänä vuonna kaikki rokotukseni.
Minä en vain ota myrkkyjä joista on kyllä näyttöä mitä ne aiheuttaa, en kyllä paljoa kehusi jos olisi ko ”rokotteen” ottanut, teille kun iskee vaikka tavallinen syyslenssu niin tosiaan toivon että te sen kestätte.

Sananlasku

Ei kaikki kuole. Tyhmät kuolee ennemmin. Se on tainnu ruveta kirjoittajalle valkenemaan ja nyt on kriisi🤔

Jussi Hämäläinen

Tuossa on epätarkkuus: Rokotedenialisteilla on alentunut kognitio jo lähdössä. Se aiheuttaa rokotedenialismia.

Rullattu

Juu-u.. ja siat lentää ja lehmät tippuu taivaalta..

Nationalisti

Tässä kirjoituksessa paistaa läpi se, että kirjoittaja on mahdollisesti ollut hyväuskoinen hölmö ja hänet on huijattu ottamaan rokote. Nyt sitten pelottaa mitä se tekee omalle keholle ja on ehkä jopa harkittu, ettei se nyt niin tarpeellinen olisi ollutkaan.
Kirjoittaja luuli olevansa hyvä ihminen, kun kuunteli hallituksen ja valehtelevien asiantuntijoiden ohjeita ja taisi tajuta, että ei niiden rokotteiden ottaminen tainnutkaan loppua kahteen piikkiin, heh.

Rullattu

Nimenomaan.
Olen kyllä huomannut miten moni on alkanut katumaan rokotteen ottamistaan ja helpottaa oloaan sillä että alkaa haukkumaan niitä jotka ei ko pistosta ole ottaneet.
Naurattaa oikein että miten nuo piikkiuskovaiset kuvittelee tietävänsä paremmin mitä nuo ”rokotteet” on kun itse ne keksinyt henkilö, ei sitten mitään järkeä.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.