Blogit

Kooste koronarokotekritiikistä

Kuva Tim Reckmann / Flickr / CC BY 2.0

Kirjataanpa tähän ylös vielä muutamat seikat aiheesta. Sitten tämä keskustelu saa osaltani päättyä. Tietynlaisiksi kantansa lukinneet ne eivät vain usko ja vakuutu, vaikka asiat vääntäisi ratakiskosta. Joutavan saarnaamisen ja suorastaan päällekäyvän propagandan soisi sentään laantuvan, ettei mennä sentyyppisiin kuin Kokkolan Halpahallin tapauksessa, jossa kaupan ikkunoihin on käyty liimailemassa erittäin panettelevia lappusia korotemyönteisen johtajan vuoksi tai hiippailla pitkin koulun pihoja käännyttämässä lapsia. Voi kuvitella, kuinka kauhuissaan oleviksi vaikutuksille alttiit lapset saadaan pelottelemalla heitä pian koittavalla, kauhealla kuolemalla. Selvän vähäjärkisen fanatismin ja epäobjektiivisuuden minulle paljastaa aina joka asiasta täydellinen kyvyttömyys ja haluttomuus tuoda asiasta esille mitään muuta puolta kuin se tietty yksi. Asiaan ei ikään kuin liity mitään muuta kuin sen oman uskon mukainen tulkinta, joka on pakolla runnottava läpi. Siis oikeasti: joka asiassa on monta puolta.

_ _ _

Israelin rokotuksista huolimatta uudelleen heikentyneestä tilanteesta kirjoittaa asiallisen järkevästi esim. Il 27.8. Israelhan on ollut koronan (COVID-19) rokottamiskäänteissään nopea ja tehokas, rokottamisen mallimaa, kuten sanotaan.

Koostetusti: Mikään rokote EI ANNA täydellistä suojaa. Israelissa, kuten muuallakin, aina osa rokotetuista sairastuu – virus tulee ikään kuin läpi suojasta. Silti Israelissa tilanne on nyt parempi kuin vuoden alussa. Ja sairaus oireineen on lievempi, paljonkin.

Näinhän se on influessarokotteenkin kohdalla, jota olen ottanut niin kauan kuin sitä on ollut saatavilla. Joskus suoja on liki täydellinen, joskus harvemmin edes 4-valenttinen rokotesetti ei osu ihan kohdalleen. Olen kiitollinen jokaisesta rokotteesta ja aina ottanut kaikki, mitä on tarjottu ja ollut saatavilla. Haittailmoituksiakin niistä tulee, mutta ne voi ilmoittaa itse; esim. ensimmäisen koronarokotteen tapauksessa vasen olkapää oli toisen päivän ajan kovasti kipeä, ja olisin voinut siis aivan aiheesta pahentaa viranomaisten haittatilastoa, mutten viitsinyt.

Vakavasti sairastuneita on Israelissa(kin) ollut paljon enemmän rokottamattomissa kuin rokotetuissa kuolleisuusprosentista puhumattakaan. Samaa ovat sanoneet koko ajan ihan etulinjassa olevat tehohoidon lääkärit Suomessakin. Rokotettujen osuus toki kasvaa sitä mukaa, kun heidän suhteellinen määränsä lisääntyy juuri tuon läpäisyn vuoksi.

_ _ _

Artikkelissa kysytään israelilaisasiantuntijoilta itseltään, ja aivan järkeenkäyvät selitykset löytyvät. Ne ovat ihan toisenlaisia, kuin salaliittoteoreetikoiden vainoharhaiset, ristiriitaisen sekavat, sappea pursuavat, epätieteelliset sölkötykset.

Koronarokotteiden syyksi laitetaan harhaisten mukaan liki kaikki kuolemantapaukset, jotka ovat tapahtuneet rokotteiden saamisen jälkeen. Että siinä mielessä kaikki rokotteita saaneet tulevat kyllä kuolemaan joskus, sillä ihmiskunnan kokonaiskuolleisuus on kyllä täydet 100 %.

Tosiasiassa suoraan rokotteeseen kuolleita on normiterveestä perusväestöstä erittäin pieni osuus. Kaikkien oikeiden asiantuntijoiden mukaan, lähes kaikki rokotukseen menehtyneet ovat hyvin iäkkäitä ja vieläpä valmiiksi monisairaita. Heille mikä tahansa rokotus tuottaa hauraaseen kehoonsa kohtalokkaan, ylimääräisen taakan. Sitten on vielä hyvin poikkeuksellinen ihmisryhmä, jolla on erityisiä veren hyytymissairauksia tai vastaavia ja joille koronarokotus ei vain sovi.

Runsaasti enemmän on dramaattisia tapauksia, kuten artisti Marcus Birksin, 40, menehtyminen. Hänhän oli aluksi täysin koronavälinpitämätön ja rokotevastainen. Sitten sairastuttuaan ikävin oirein, hän alkoi suositella rokotetta, ja nyt tänä päivänä hän on kuollut kuin kivi.

Long covid, eli pitkittynyt korona on sitten oma lukunsa. Siihenkin harhaiset säntäävät tietenkin kehittämään omat vastaanhangoittelunsa. Tästä tulemme kuitenkin saamaan aikojen mittaan lisääntyvästi tietoa. Työkykynsä menettäneet, jatkuvasti heikkoudesta, aistipuutoksista ja muistivaikeuksista kärsivät, vaivalloisesti hengittävät eivät tule silloin paljon nauramaan sairastettuaan jopa tarkoituksella taudin.

_ _ _

Koronarokote EI tuhoa ihmisen omaa immuunijärjestelmää, vaan nimenomaan vahvistaa sitä. Niin voi käydä lääkeryhmällä, joka antaa VALMIIT VASTA-AINEET. Rokotteet eivät tätä tee, vaan ne herättävät elimistön oman puolustuskyvyn varsinkin ennen torjuttavan taudin vakavan muodon puhkeamista. Näin rokotteet aina toimivat, se on niiden funktio.

Tuollaisia tulkintoja syntyy taas, kun on amatöörit asialla antamassa lausuntojaan asiasta, josta eivät paljoa ymmärrä eivätkä osaa (saati halua) tulkita tieteellistä aineistoa alkeelliselta koulupohjaltaan. Sitten jokunen hairahtunut oikeakin asiantuntijantapainen voi jostain löytyä, mutta heillä on omat syynsä pyrkiä kohottamaan omaa profiiliaan ”suuren, salaisen tiedon haltijoina”, mielenterveys– tai päihdeongelmia taikka muuten jollain tavalla oma lehmä ojassa esim. lääkärinoikeuksien menettämisen tai työstään saatujen potkujen vuoksi.

_ _ _

Lisäksi ivaillaan koronarokoteteollisuutta, joka on tehnyt ilmeisesti hurjat voitot tilanteen johdosta. No miksei olisi?! Alan toimijat ovat yksityisiä yrityksiä, joiden tehtävänä on markkinatalousperiaatteiden vuoksi tuottaa etua omistajilleen – mikä siinä on millään tavalla tajunnanräjäyttävää. He ansaitsevat voittonsa. Vai tappiotako tuottaa pitäisi?

_ _ _

Korona ilmestyi hyvin yllättäen. Pitkää kokemusta ei ole ollut käytettävissä. Mitään rokotetta ei voida loppukädessä testata saati hyödyntää kuin antamalla sitä ihmisille. Hiiret ja elatusmaljat eivät ole ihmisiä. Mitään asiaa tuskin on tutkittu yhtä nopeasti ja valtavin resurssein ihmiskunnan historiassa kuin koronatautia ja rokotetta sen taltuttamiseen. Mahdollisissa tehostepiikeissä voidaan ottaa huomioon aiempien versioiden puutteita, ongelmia ja riskejä ja korjata ja vähentää niitä. Uusia varianttitehtaita eivät ole rokotetut, vaan rokottamattomat – mutta taas tässäkin harhaanjohtajat ovat kovaäänisimpiä.

Kun asia on fanaattisen uskonnonkaltainen, niin kannattaisi liittyä vaikka tiettyihin ovelta ovelle kiertäviin lahkolaisiin kaupitellen lehteään. Tulisi yksi tarve tyydytetyksi. Vai odotatteko käsi nyrkissä kuin kostoa meille ”luopioille”, jotka olemme sortuneet piikitettäviksi? Niin että pääsisitte katkeransuloisesti toteamaan, että noh nih, mitä me sanoimme, kun näette meidän rokotettujen räjähtävän palasiksi tai sulavan laavaksi silmienne edessä kuin pahikset Indiana Jonesin ekaosan loppunäytöksessä arkin äärellä? Niin, tai sitten niin ei käykään. Ehkei kuitenkaan.

_ _ _

Vai pitäisikö sittenkin tehdä ”parannus”? Ettäkö kaiken takana tässä rokoteshow´ssa on sittenkin ihmisen oman tahdon murtavat mikrorobotit, joita laitetaan elimistöömme taudin ehkäisemisen varjolla ihmiskunnan orjuuttamiseksi pystyyn kuolleiden zombieiden luomiseksi ja täten helpoiksi hallintoalamaisiksi sekä liikaväestön eliminoimiseksi?

Tätä prosessia tietenkin johtavat kuunatsit sekä Maan keskipisteessä asustelevat liskoihmiset ja muurahaismiehet, jotka ovat kehittämässä maailmanhallitusta Egyptin jälleenheränneen faarao Tupaccahaamun sekä hänen oikean kätensä Lepakkomiehen johdolla?

J o s p a e i n y t k u i t e n k a a n .

_ _ _

Ps. Ihmiskunnan kontrolli tulee toki lisääntymään ja yhdenmukaistumaan; apokalyptiset profetiat Ison Kirjan mukaisesti ovat sinänsä tosi kuin vesi – niihin kannattaa tutustua.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Tuhnuh

Lähteet?

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.