Blogit

Elokapinat – etten sanoisi -apinat

Apes
Kuva Indo_girl2010 / Flickr / CC BY 2.0

Tosiaan, jos otettaisiin tuosta Elokapina-nimityskuvatuksesta pois yksi k-kirjain ja muokattaisiin muutenkin vähän koko termiä ansaitsemaansa suuntaan, saataisiin seuraavaa:

Elokapina: elokapinat (siis substantiivi/henkilötoimijat); ja k-kirjain aiheestakin vex, niin tästä sakista tulee yksilöityinä eloapinoita. Nämä järjestäytyneen yhteiskunnan viholliset eivät parempaa nimittäin ansaitse. Julistakaa, lainsäätäjät, tämä liike terrorijärjestöksi ja sassiin!

Lukijat, hyödyntäkää ja irvailkaa vain käyttäen tätä termiä sumeilematta: eloAPINOITA nämä idealistiset kaistapäät nimittäin ovat. Saatujen tietojen perusteella tuo ilmeisen kommunistivetoinen järjestäytyneen yhteiskunnan kaatoliike kun ei paljon parempaa ilmaisua ansaitse. Luonnonsuojelemista minäkin kannatan, teitä en sitten pätkääkään.

Näillä tyypeillä on ikävät mielessä. He haluavat uhriutua ns. hyvän asian puolesta ja saattaa mm. virkavallan lisääntyvästi kehnoon valoon ja tehdä siitä kädettömän. Koko operaatio on mitä ilmeisimmin tarkkaan suunniteltu.

Silloin tässä taannoin männävuosina, kun pääkaupungin poliisi kohteli viattomia kansallismielisiä kovin ottein kuin rakkarijengi, niin mietin, että a.) ehkäpä tulette, jeparit, kohtaamaan vielä paljon pahempaakin, jahka uussuomalaiset herrasmiehet ja täkäläiset kirkupimut (anarkistit) yhdistävät voimansa, sekä b.) paikalle olisi pitänyt kutsua oikea poliisi, sillä te tinanapithan käyttäydyitte kuin mitkäkin mafian uhkailijapojut. En ollut ikinä nähnyt suomalaisen poliisin toimivan tuolla tavoin. Muuten kyllä tuen aina poliisiviranomaista, kunhan suojelette rikosten uhreja ja painopisteenne on kanta-asukkaiden (siis palkanmaksajienne) turvallisuuden takaamisessa.

_ _ _

Ihanainen, räväkkä, rohkea Laura Huhtasaari: ehdotuksesi saada Donald Trumpille Nobelin rauhanpalkinto oli niin MAINIO! Niin sitä pitää. Hän sen ansaitsisi.

Meidän valtamediamme puolestaan kannattaisi harkita jonkinlaista Trump-Antabus-lääkitystä. Siitä se kuulkaa lähtisi siskot ja veljet, kuin tupakoinnin lopettaminen: jo yksi päivä ilman patologista Trump-vihaa voisi tehdä sinulle ihmeitä.

Sinä valtamediatoimittelija: istu rauhassa alas, mieti, tee päätös – vaikka uudenvuodenlupaus: ensin edes yksi viikko ilman salamoivaa Trump-inhoartikkelia lehdykkääsi. Jätä ne ”siiänännät” (CNN) ja muut laitavasurimediasi siteeraamatta. Voit yllättyä positiivisesti. Verenpaineesi voi laskea. Samoin ”paha” LDL-kolesterolisi. Myös rasitus- ja pitkäaikaisverensokeriarvosi. Eliniänodotteesi saattaa täten kasvaa. Tuumaile sitä.

Saat ehkä vähemmän paniikkikohtauksia ja nukut paremmin. Ole nyt reilu itsellesi, voisit jopa yllättyä myönteisesti. Nimittäin joskus sinustakin aika jättää luonnollisen poistuman kautta, eikä kenties sittenkään ollut kovin valtavaksi kunniaksesi, että vihasit silmittömästi Yhdysvaltain sanavalmista republikaanipresidenttiä ja kuittasit tämän maan pölhön yksiäänisen valtamedian palkkatoimistosta sen muutaman tonnin kuukausiansiosi. Eihän?

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement