Blogit

Hillary-tädin vuoro seota

Hillary Clinton. Kuva Gage Skidmore / Flickr / CC BY-SA 2.0

Tai sitten tulla järkiinsä. Ainakin osittain – hetkeksi. Taikka, kuten sanotaan, sokea kanakin löytää jyvän joskus, ja pysähtynyt kellokin on kuulemma kerran pari vuorokaudessa oikeassa.

Iltalehden 23.11.2018 artikkelissa (alkuperäislähde The Guardian) republikaanien Donald Trumpille Yhdysvaltain presidentinvaalit kitkerän tappion kärsinyt ja huonon häviäjän elkein sittemmin käyttäytynyt demokraattien Hillary Clinton päästi näemmä suustaan outouksia.

Mutta ei se mitään, tällä kertaa suurimmaksi osaksi melko hyviä outouksia. Pääasia rouva Clintonilla tietenkin on halu ”pysäyttää oikeistopopulistiset liikkeet” Euroopassa. Trumpkin tulee haukuttua – kuinkas muuten.

Mutta pääpointti, jonka haluan nostaa esiin tulee tässä: Hillary Clinton ”neuvoo Eurooppaa hillitsemään maahanmuuttoa: Eurooppa on tehnyt osansa.”

Näin siis, vaikka Clinton mainitseekin ihailevansa Saksan rautamummu-Merkeliä ja hänen ”jalomielistä ja myötätuntoista lähestymistapaansa maahanmuuttokysymystä kohtaan.”

Iltalehti jatkaa: ”Clintonin mukaan Euroopan on lähetettävä selvä viesti, ettei se kykene enää tarjoamaan turvapaikkaa ja apua nykyistä enempää.”

Rouva ”melkein presidentti” Clintonin järjenjuoksun mukaan näyttää siis siltä, että ”oikeistopopulistiset”, eli omasta mielestäni siis ne järjen ääntä edustavat liikkeet ja puolueet maanosassamme saavat vain lisää kannatusta, kun hallitsemattoman ja räjähdysmäisen nopean kehitysmaamaahanvyöryn seuraukset tulevat liian ilmeisiksi meidän eurooppalaisten kantaväestöjen nokan eteen.

No niinhän se tietysti meneekin. Kuitenkin varoituksen sana: maailman (oikeasti suojaksi tarkoitettujen) rajojen avaamista haluavien sosialisti-idealistien ja liiketoimissaan maksimaalista voittoa tavoittelevien globalistien ei helposti pidä luulla antavan periksi. Eikä myöskään uudesta Rooman valtakunnasta unelmoivien liittovaltioeurooppalaisten. Nämä tahot iskevät kyllä petollisen ja valehtelevan valtamediamme voimalla takaisin pian koittavissa vaaleissa. Sen tulemme kyllä näkemään. Siispä beware of…!

Mutta yhtä kaikki: otetaan asiasta kaikki irti, me kansallismieliset! Hillary-täti antoi meille lisää vettä myllyyn. Omapa on vikansa! Rouva tuli hölöttäneeksi asiaa, josta Suomen roskamedia ja poliittinen maailmanhalaajaeliitti tuskin haluaa lausua halaistua sanaa. Tai ehkä sanoo, mutta tietenkin sillä omalla tavallaan höystettynä. Senhän jo tiedämme.

Vastaäänet on vain lähinnä vaiennettava, eikä mitään perusteita edes hidastaa maamme kehitysmaalaistamista haluta sallia. Näin kai se menee. Mutta oikeastaan sama se, millä vasemmistosuvakit perustelevat älynväläyksiään; jos voimme käyttää niitä soveltuvin osin oman kantamme hyväksi, niin käytetään!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.