Blogit

Hyökkäyshän tämä tällainen on – mikäs muukaan

Kuva Shutterstock.

Hienommin sanottuna tekeillä on invaasio. Me tulijat haluamme teille kylään. Jäädäksemme. Loppuelämäksemme. Elättäkää meidät! Voi Kreikka ja kumppanit – kestäkää!!

Teemme ehkä jotain yhteiskuntanne tukemaa työtäkin ja käymme kursseja, mutta teikäläisillä itselläänkin olisi näihin kaikkiin palveluihin ja toimenpiteisiin tarvetta.

Ja varsinkin lähinnä tietty osa täkäläisen ”maailmankylän” naisista hinkuu näitä kavereita tänne. Pikagalluppi paljastaisi, että etenkin suurkaupunkien viherneidit näyttävät tälle ilmiölle vihreää liikennevaloa. Mitkään ns. ikävät tilastot eivät tässä lainkaan rajoita mitään tästä. Jätän selitykset ja tulkinnat muille, mutta näin se näyttää menevän.

Niin, mitäs tuumitaan? Kymmeniin, satoihin, tuhansiin, jopa miljooniin nouseva väestömassa sisältönään lähinnä nuoria miekkosia, länsimaisittain katsoen äärimmäisen vastakkaisesta maailmankatsomuksesta haluaa tulla siis kylään pysyvästi.

Pikku gerontologi minussa sanoi jo kymmenkunta vuotta sitten, kun älläsin tämän miesvaltaisen massamaahantulon koittavan, että kyseinen ilmiöhän vinouttaa raskaasti koko väestörakenteen.

Meidän tämänkin palstan kaikkien lukijoiden ehdottomasta yli kaiken rakastaman Yleisradion systeemeihin sai silloin vielä varsin vapaasti kommentoida, ja itsekin julkesin ääneen ihmetellä, että mistä näille hepuille täältä löytyy heilat. Vastausta ei luonnollisesti tullut.

No, on löytynyt… Osa jopa täysin tuomittavalla, rikollisella tavalla. Osa naikkosista puolestaan on perustanut ”haarakonttorin” puutteessa olevien matumiesten hätätilan helpottamiseksi.

Kristillisestikin katsoen koko asetelma on täysin kestämätön, vaikka osa niin kutsutuista hyvisuskovaisista kuvittelee hyväuskoisuuttaan, että nyt ”pelastetaan sieluja”. Joku poikkeus saattaa olla, mutta ei näin, vaan loppukädessä meidät kaikki velvoitetaan kiinnittymään tuontiuskontoon ja ideologiaan, jonka vallan alle emme totisesti halua joutua.

Tässä yhtälössä kaikkein eniten kärsijöiksi jäävät naiset ja tytöt. Miksi te ette sitä tajua? Siis ajoissa. Miksi annatte vaaleissa äänenne puolueille, jotka tukevat tällaista kehitystä? Ette nimittäin tule pitämään lopputuloksesta. Menkää vierailemaan maissa, joissa tulijakulttuurit ovat maksimissaan. Niissä eivät tyttöhallitukset elämöi, eivätkä pride-kulkueet mellasta.

Minun toivoni sammuu silloin, kun mitkään järkiperusteet, pätevät tilastot tai ylipäätään mihinkään rationaaliseen, käytännössä havaittavaan a priori / a posteriori –seikatkaan eivät tepsi. Silloin toteutetaan ns. kollektiivinen emätyperyys.

On kuin menisit kolmenkymmenen asteen pakkaseen ilman pipoa ja vanttuita. Miksi sen tekisit? Älä kysy ainakaan minulta, en osaa vastata.

Miksi meidät altistetaan tälle kaikelle? Kenen etu tämä koko jupakka oikeastaan on? Miksi meidän pitää muuttua vähemmistöksi omassa synnyinmaassamme? Olemmeko muuten peräti razzizteja? Tälläkö termillä vain kuitataan kaikki? Siltä vaikuttaa.

Miksi koko maamme, ainakin lähestulkoon, virkakunta, koulutusjärjestelmä, valtionkirkko, poliittinen koneisto, yhdistykset ja järjestöt jne., on valjastettu tukemaan tällaista? Älytöntä.

Havainnollistan vielä yhdellä pikkuesimerkillä tätä miehityksen kaltaista maahantunkeutumista länsimaailmaan: Yhdysvaltain pääministerikin – jos siellä nimittäin olisi sellainen, ehkei kuitenkaan ole – keksisi, että jos herra X asuisi kunnan vaatimattomassa vuokratalossa kärvistellen vähävaraisena, kun viereisessä korttelissa mahtihuvilaansa pitävä kartanonherra sattuu olemaan siinä sopivasti hollilla, niin otetaan muutama muu naapurinveikko jengiin, ja mennään vain ovesta sisälle tuohon ökytaloon ja vaaditaan, että sinä täällä kustannat meille uuden elämän varoillasi.

Annat meidän loisia täällä, annat pankkitietosi, kauniit tyttäresi ”palvelemaan ja passaamaan” meitä sekä tietenkin ojennat aina vaadittaessa tuhdisti käteistä. Ellet tee tätä kaikkea suosiolla, otamme väkisin. Näinkö sen pitäisi olla pienoismittakaavassakin? Tuskinpa. Tältä se kuitenkin vaikuttaa. Ja virkavalta ei silloin tietenkään tekisi mitään, eli ei turvaisi sinun ja perheesi perusoikeuksia. Kestät vain. Ei ole resursseja. Emme voi mitään. Niin, kivaa mutta silti hauskaa…

Toisin kuin sanonta kuuluu, eli että ”asia ei ole sellainen, miltä se näyttää”, niin taitaakin olla niin, että asia nimenomaan on sellainen miltä se näyttää.

Kuuluisa, aikansa kaltoin kohdeltu toisinajattelija Jussi H-a sen aikanaan ilmaisi: hän puki viestinsä silloin jotensakin niin, että kyse on länsimaiden uppoamisesta. Joku tai jokin on käynnistänyt täkäläisten kansojen itsetuhomekanismin. Kuka? Miksi? Kerro, mikäli tiedät?

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement