Blogit

Hyvät, kauhut ja kammot

Koostettuna muutamia viime aikojen havaintoja asiasta jos toisestakin. Ei ehkä mitään ihmeellistä, mutta miksi pitäisikään. Kuvituskuvana aitoa syksyn väriä täältäpäin.

Aloitetaanpa siitä ikävämmästä päästä. Niin, missä ovat suuriääniset kohkaukset niistä ilmeisten ulkomaalaistaustaisten tekemistä raiskausringeistä? Tällaista kokeneiden ihmispolojen kärsimyksiä ei meistä vähälläkään inhimillisyydellä varustettujen kanssaihmisten mielikuvitus kykene mieltämään.

Ennen viime vaaleja näistä jutuista pidettiin meteliä, ja olipa joku poliisiesimieskin julkisuudessa toteamassa, että tässä on vain jäävuoren huippu. Oululainen Asyl-kaupunginvaltuutettu toi asian yhtäältä yksinkertaisesti, toisaalta ansiokkaasti esiin.

Valtapoliitikot kohisivat asiasta tapansa mukaan tasan niin kauan kuin silloisia vaaleja edeltävä ajanjakso sitä julkisuutta tarvitsi, mutta sekä silloin että nyt koko asia tuntuu taas ikään kuin kadonneen tuhkana tuuleen. Miten niin, mihin ja miksi?

_ _ _

On uskomatonta, että ilmeisesti Unkarin nykyinen johtaja kehottaa saapumaan luokseen ja antaisi länsimaissa enenevästi vainotuille kristityille turvapaikan omassa maassaan.

Virokaan ei liene ajatusmaailmaltaan tuosta kovin kaukana. Jonkun pitäisikin ehkä perustaa jonkinlainen peruskansallismielinen poppoo, jonka kanssa lähdettäisiin porukalla esimerkiksi juuri noihin maihin. Semminkin, mikäli nämä länsisuvakkimaat menevät yhä hullummiksi.

_ _ _

Joku professori tässä taisi lausahtaa juuri äskettäin peräti valtamediassa, että Suomen peruskouluissa meininki on tätä nykyä vähän kuin viidakon lain alaista. Eipä saisi olla!

Paitsi omat, niin varsinkaan ulkotaustaiset pikkugansterinalut eivät saa ottaa minkäänlaista valtaa opinahjoissamme. Koko sakkia ei vain pitäisi haalia tänne enemmistöksi pikku hiljaa. Toisaalta niin lienee juuri käymässä koko ajan, Ruotsin malliin. Hölmöä. Vain typerää.

_ _ _

Lopuksi saanen sanoa pari sanaa tästä nykyisestä epäystävästämme koronaviruksesta. Liikun, kuljen, pidän maskia kasvoilla. No, mitäpä ihmiset: katsovat kuin avaruusoliota. Koettakaa nyt, ystävät hyvät tajuta, että tämä virusotus on täällä taas. Suojaudutaan siis ja ollaan varovaisia.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.