Blogit

Ihanaa, hallitus, ihanaa … !

Kuva Zache / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Kyllä vain. Heti on sopiva hässäkkä päällä. Nythän tämä riemuksi repesi. Joskus muinoin sanottiin, että kyllä se nuori rakkaus on herkkää. Nyt voidaan töläyttää töpsäyttää, että kyllä se uusi hallitusasema on vielä herkempää. Nuoret vihervasemmistoneidot vastaan suvakkimediasedät, ja sitä rataa… Mikäs sen miellyttävämpää. Kiinnostuneet katsokoot https://www.is.fi/politiikka/art-2000006135837.html

Ja tiedättekö mitä? Ehkä lievää enemmän vihervasemmistoon laitakallellaan oleva valtamediamme käy ihka uuden vihervasemmistohallituksemme kimppuun! Yle saattaa jälleen olla tässä hieman eri asia (kuten olen sanonut – rahoitus tältä valtiofirmalta 10 prosenttiin tai jotain sinne päin ja välittömästi), mutta tämähän menee ihan oikein kuitenkin!

Palataan pääteemaani: tämä meidän uudenkarhea vihervasemmistohallitus saa näyttää kansalle, miten maa ja maailma muutetaan hyväksi. Ainakin paremmaksi. Joten antaa sen tehdä se. Sittenhän sen näemme. Politiikka on tullut viihdyttäväksi – mikäs sen parempaa!

Nyt on jo nähty kitinää naarasihmiseksi itsensä kokevien tahojen jurputuksesta siitä, että nämä perinteiset sukupuolet ovat edelleen olemassa, eli niin sanottu mies pitää naisesta ja niin sanottu nainen pitää miehestä! On poikkeuksia, mutta tämä on se pääjuttu.

Edellisen kirjoitukseni jatkeena olen yhä sillä kannalla, että antaa meidän rakkaan vihervasemmistohallituksen nyt siis näyttää kyntensä ja osaamisensa. Heillä on puheenvuoro, ja demokratiaan kuuluvasti oppositio räksyttää. Näin se menee.

Oma moniselitteinen ohjeeni, tai oikeastaan vinkkini kuuluu, että maailman ihmisten vaihtuvuutta emme ehkä voi estää loppukädessä ja kokonaan, mutta tehtäisiin näin: suosittaisiin sitten suoralla kriteerillä ihmisiä tänne, jotka ovat yleisälykkäitä, sopeutumiskykyisiä, uuteen ympäristöön sulautuviksi osoitettuja sekä vähintään kohtalaiset sosiaaliset ja empaattiset taidot omaavia ja muuten vain mukavia kanssaihmisiä.

Näin ei ehkä tapahdu parhaalla mahdollisella tavalla, mutta koetetaan vaikuttaa asiaan ja varautua tulevaan mahdollisimman älyvoittoisella lailla.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.