Blogit

Järkevät ja epäjärkevät

Kaiken kaikkiaanhan nyt on kyse siitä, voittaako tässä järki vain tuhovoima, jossa laitetaan kaikki palamaan, rikotaan ja niin kutsutusti rumataan. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006582995.html Tuskin me sitä haluamme. Tai joku inhoasioiden rakastaja voi tykätä.

Meistä hieman aiempia aikoja katsoneina emme olisi ikinä kuuna kullan päivänä uskoneet, että tämä ns. sivistynyt länsimaailmamme joutuu nykyisenkaltaiseen sekotilaan.

Oma tämä ns. valtamediamme tukee ja auttaa aivan liikaa tällaista kaaosta, rumuuden tekoa ja hävitystä omalle maallemme. En voi sanoin kuvata, kuinka häpeän tätä kaikkea.

Mm. professori Viren ja monet muut ovat todenneet, että jo nyt velkaantunut Suomi joutuu maksamaan toisten maiden velkoja; nämä ovat lähinnä näitä manjana-maiden ongelmia, (siis Etelä-Euroopan) joiden ei pitäisi kuulua meille yhtään mitään.

Kuten kaikki asiaa seuraavat jo tietävät, pikku-Suomi joutuu maksamaan jo nyt velkaantuneena vielä raskaantuneempien maiden velkoja.

Se, mistä ette pidä tässä on, että kansamme on liian tyhmää torjuakseen tämän kohtalonsa. Jakoja tälle kirjoitukselle tuskin tulee.

Kerronpa teille, että olin tässä kerran hienoja bleiserirouvia ja kravattiherroja koolla täynnä olevassa, tietyssä ex-pääministeri Jyrki Kataisen aikaisemman avustajan, ja nyt hyvässä asemassa olevan Keskuskauppakamarin pomon Juho Romakkaniemen pitämässä luentotilaisuudessa, ja rohkenin kyseenalaistaa tämä miekkosen vertailun Suomen eurovaluuttaan liittymisen Ruotsiin verrattuna.

Noista, noin sadasta ihmisestä ei edes tällaisesta omasta maakuntakaupungistani kerrassaan yhtään kukaan rohjennut tulla puolelleni. Äänestävät ehkä persujakin osa, mutta nyt ei käy.

Suomen kansa antaa viedä itsensä ansaan; ollaan vaan sellaisia laumasieluisia keskivertoja ja uskotaan kaikkeen hyvään ja kauniiseen. Kunhan vain oma ura ja se jokin ihme normivaatimus laittaa asioita kulkemaan, niin olen sitten tosi hyvä ihminen. Joo, kyllä, mutta juuri tällainen kaikki tulee täsmälleen nyt koitumaan tämän maan kansalaisten tuhoksi.

Tietyt pontevat, voimakastahtoiset perussuomalaisen puolueen ihmiset kansanedustajiensa kera sekä esim. vaikka Monokulttuuri FM:n älyvoimaiset henkilöt laittavat ansiokkaasti hanttiin sekä perustelevat kaiken asiatiikan juurta jaksaen, niin näen tulevaisuuden niin, että Suomemme ja länsimaalaisuutemme näillä näkymin ja seuduin on häviävä ja taantuva luonnonvara. Ikävä kyllä. Kiitän silti vihdoin teitä kaikkia suurenmoisesta työstänne; ette ehkä itse uskokaan, kuinka paljon olette jollekin tällaiselle tavisjätkälle antaneetkaan.

Niin, mitä tässä sitten pitää tehdä? Poistua maasta? Itsekin ehkä aion toimia siten…

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement