Blogit

Jeesus & Co

Näköjään Jeesus on alkanut kiinnostamaan ihmisiä. Täytyypä itsekin ottaa asiaan vakavaa kantaa. Huippu henkilö! Minullakin on jokin henkilökohtainen suhde  Jeesukseen. Minkälainen tämä suhde sitten on, se on jo toinen asia. Sen sanon, että ehkä joku ei mielestään tarvitse Armahtajaa ja Vapahtajaa, mutta minä tarvitsen. Mutta se siitä. Jatketaan. Toisaalta, minuthan voi ohittaa helposti, olen vain amatööri ja maallikko. Sitä en kuitenkaan suosittele tekemään.

En ala kuormittaa lukijoita lähdeluettelolla, vaan lähteet kokonaisuudessaan Raamatun lisäksi ovat nämä suositellut, esim. Iso Raamatun Tietosanakirja ja Novum. Kehotan tutustumaan näihin tekeleisiin, ennen kuin väittää kristillisistä asioista liikaa, ja näkee, kuinka paljon Raamatun asioista, arkeologiasta, kielitieteestä ja historiasta on vankasti tiedettyä ja tutkittua. Lisäksi koulutetut teologit ovat myös aikamoisia sosiologeja, psykologeja ja ihmistuntijoita.

Niin, mutta itse Jeesus taisi olla ensinnäkin persoonallinen olento. Hän oli varmaan tiettyyn ikäänsä saakka se tietty puuseppä ansaiten elantonsa niin toimien. Hyveellinen, lainkuuliainen, veronsa maksava henkilö. Ihmisenä varmaan hyvänlainen, sopuisa tapaus.

Mutta toisaalta Hän ei sanomisissaan ollut mikään ihan kilttikään olento. Jeesus ankarasti varoitti tulevasta elämän jälkeisestä kohtalosta jokaiselle ihmisistä, kun meistä aika jättää.

Kerron vielä, että keskustelin tuhoisin seurauksin erään suoraan sanoen lelliprinsessan kanssa, jonka mielestä Islam ja Muhammed olivat erinomaisia, ja tämä Profeetta on siis mahtimiessotapäällikkö, mutta Jeesus-raukka vain sellainen säälittävä kansankiihottaja.

Nämä ns. tietyt lahkolaiset kuppikunnat sisältävät tällaisia hemmoteltuja, ylisuojeltuja mätämunia vaikka kuinka paljon. Kyseiset putiikit suojelevat näitä prinsessoja, koska he esim. osaavat vinguttaa hyvin viulua ja ovat nuoria, viehkeitä, vaaleatukkaisia ja hyviä lukiossa.

Olkoot. Itse olen mennyt tuollaiseen vipuun, ja kehotan kaikkia miehiä olemaan varuillaan. Korostan, että Jeesus on erittäin erilainen henkilö kuin islamilainen Muhammed. Kyseinen islamin perustaja oli voimakas sotapäällikkö, mutta Jeesus oli rauhanmies ja humanisti.

Jeesus antoi ihmiskunnalle hyvät perusohjeet. Siitä johtuen pahoista teoista lähimmäistä kohtaan tulee seurata vakavat ja tuntuvat seuraukset, mutta enää ei niin valitettavasti juuri ole vihervasemmistonliberaalien päästyä valtaan, mikä on vahvasti keskikansan oikeustajun vastaista. Tosin kansahan liiaksi näyttää oleva tyhmää ja äänestää aina samat naamat valtaan.

Kristillisyydessä mikään ei tarkoita pahan hyväksymistä, vaan toisen posken kääntämiselläkin on rajansa: kristittynä osoitat lähtökohtaisesti sietokykyä sekä myöntyvää asennetta, mutta sinulla on myös oikeus puolustaa itseäsi, perhettäsi, vakaumustasi ja maatasi.

Kun olen osaltani varsin tarkkaan tutustunut tähän maamme EU-saatioon sekä nykyisenkaltaiseen maahanmuuttoon, niin kannatan ehdottomasti jarrun painamista. Sitä paitsi Raamattu itsekin kannattaa kullekin kansalle omia alueitaan ja rajojaan, eli nationalismi on se luontevin tapa järjestää ihmiskunta sekä sen kansat ja valtiot. Raamatussa naapureitaan syövät suurvallat nimetään peräti pedoiksi.

Mielestäni aika monessa jutussa arvostamani Laura Huhtasaaren tällä hetkellä viimeisin videoblogi https://www.youtube.com/watch?v=0YphlkRfB7o on oikeaa, rohkeaa asiaa. Tyylikästä, että suomalaiskansallinen nainen antaa kerrankin asianmukaista palautetta tietyille kanssasisarilleen. Jokohan nyt alkaa mennä perille – this means war!

Kuulkaas ihmiset! Ihmeitä pitää tapahtua, että suunta tässä maassa todellisesti muuttuisi. Itse en siihen valitettavasti usko enää. Silti arvostan jokaista viestintuojaa. Enkä ole trolli. Tai Röllikään. Olen huolissani oleva kantakansalainen, ja perusteet ovat tässä julkisesti mukana.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.