Blogit

Jokin tolkku sentään – tai onko sittenkään … ?

Saimme lukea meidän kaikkien suurenmoisesti arvostamastamme Iltalehdestä seuraavaa (tyypillistä tietenkin on, että tällaisissa asioissa toimitus ei anna yleisön kommentoida):

”Lounais-Suomen poliisilaitos pyytää Turun kaupunkia poistamaan sateenkaarisuojatiemerkinnän, koska se ei täytä tieliikennelain vaatimuksia. Sateenkaarisuojatie ilmestyi Turun kaupunginteatterin eteen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Sen tarkoituksena oli tuoda esille yhdenvertaisuuden ja yhteisöllisyyden arvoja. Suojatien merkkinä oli liikennemerkki, mutta se ei riittänyt tekemään suojatiestä laillista.”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/40526a11-6609-4a2e-8f8e-3b3da52221ff

Omasta puolestani ilmaisen vankkumattomasti, että aikuiset, juridisesti täysivaltaisiksi todetut ihmiset saavat Suomen kaltaisessa, liberaalissa demokratiassa tehdä keskenään mitä haluavat. Myös seksuaaliasioissa, kunhan eivät riko lakia (pakottaminen, sukupuolitautien tietoinen levittäminen, vastentahtoinen kidutus yms. – Luoja ties mitä niitä juttuja onkaan)

Mutta eräs seikka: Älkää pakkosyöttäkö ja tyrkyttäkö LGBT∞ -ideologiaanne meille kaikille muille; meillä suurella enemmistöllä olkoon oikeus pitää monia seksuaalipoikkeamia perversseinä ilmentyminä, joihin emme itse koskaan lähtisi mukaan, vaikka niitä on tätä nykyä jotenkin pakkokin suvaita.

_ _ _

Näin tuossa lähikaupassa nuoren perheen: ihan sellaisen heteronormatiivisen kolmikon, eli isän, äidin ja pikkupoikansa. Pikkuruinen rakkauden tunne häivähti sydämessäni, ja ihan niinkin vaatimaton lause kuin että isä sanoi jotain siinä touhatessaan pikkupojulleen, että kipitäpäs sinä siitä äidin luo.

Näin se on pääosin aina ollut, näin se on ja näin se on oleva, nimittäin tämä ns. luonnollinen järjestys. Myhäilin ja jatkoin tyhjien pullojen syöttämistä palautusautomaattiin.

Nämä uusvanhat poikkeavien seksuaalitaipumusten suorastaan jumalallisen pyhiksi tekemiset ovat tulleet tänne länsimaailmaan kuin kehitysmaalaisten hyökyaalto. Onko siinä jotain outoa? On. Onko siinä jotain peräti hölmöä? On sitäkin. Korostan, että jonkun mielestä näin voi olla asianlaita. Eri mieltä et saa olla, muuten joudut syrjityksi hylkiöksi esim. työyhteisössäsi. Ainakin sellainen vaara on olemassa.

_ _ _

Viimeinen linnake, jonka pitäisi laittaa niin kutsuttua pientä rajaa tällaiseen olisi luterilainen kirkko, mutta mitä vielä: sehän on ihan kehityksen kärjessä, vaikka ikivanha ohjekirjansa välittää kenties hieman toisenlaista näkemystä. Mutta mitäpä siitä: olkaamme kunnon suvaitsevaisia ja tulkaamme onnellisiksi siitä! Itse olen kylläkin saanut paljon kirkolta.

Tosin muistutettakoon jälleen kerran, että itse asiassa suurin osa maailmaa, sen maista ja väestöistä ei ole yhtä vapaamielinen kuin esim. Suomi ja Ruotsi. Homoseksuaalisuus ja vastaavat taipumukset ovat suorastaan ankarasti rangaistava rikos monissa maissa, ja ne niin monet ihmiset ja kulttuurit siellä halveksuvat ja suorastaan naureskelevat tälle suvaitsevaisuus- ja poikkeavuuspropagandalle täällä.

Jopa oma ulkoministeriömme varoittaa turisteja monissa maissa ilmentämästä tiettyjä seksuaalisuuden muotoja. Esim. tässä versio Egyptistä, jota pidetään johtavana arabimaana, luepa joutessasi: https://um.fi/matkustustiedote/-/c/EG Tästä ilmenee monta mielenkiintoista seikkaa nykyisestä läpi-islamilaisesta, entisten faaraoiden ja edelleenkin pyramidien maasta, jossa kopti-kristittyjä vastaan tehdään iskuja ja mm. todetaan, että ”yksin liikkuvien naisten tulee kiinnittää erityistä huomiota turvallisuuteensa.” Lisäksi arvoisa ulkoministeriömme tiedottaa: ”Homoseksuaalisesta kanssakäymisestä voidaan Egyptissä tuomita vankeusrangaistukseen.”

Voisiko joku kunnianarvoisa vihersosialisti kommentoida tätä? No, tuskin. Mutta samansorttista väkeä tänne haalitaan pilvin pimein. Valveutuneet tietänevät kyllä syyn.

Miksi? Sanotaanko näin vaikka matkustettaessa Islantiin tai Etelä-Koreaan? Voiko siis todeta, että tämänkaltaisten maiden kulttuureissa on suorastaan jokin vikana? Kyllä! Sitä paitsi, mikseivät muinaisegyptiläiset saa maatansa takaisin? He, kuten nyt juutalaiset, olivat alueillaan tuhansia vuosia ennen islamia. Miksi islamin pitäisi saada kaikki tuolla alueella?

Mutta täällä ei sitten saisikaan saada? Ollaan nyt loogisia – kyllä vai ei? Kerronpa vain, että ikiaikainen kiista tiivistyy ihan viime kädessä, lopulta Jerusalemin kaupunkiin, (joka on ollut vain juutalaisten pääkaupunki, ei kenenkään muun) niin kaukana kuin se voikin olla nykyisestä suomalaisesta, joka pitää terrorijärjestön dominoimasta palestiinalaisalueesta (Gaza ja Länsiranta; muuten miksei vieressä oleva valtava Egyptikään halua noita palestiinoja, uskonveljiään? Suomi-media ei tätä pohdi, ja jotkut pöhköt kansallismielisetkin ovat menneet samaan median ansaan.) Huom: itse tykkään henkilökohtaisesti erivärisistä ihmisistä!

Olen sanonut tämän ennenkin: katsokaa karttaa, Israel, ainut läntinen, sivistynyt, korkeakoulutetun väestön maa tuolla alueella, on niin monen vihakin kohde. Se on kooltaan jo niin pieni, että periaatteessa pieneltäkin vuorelta näkee koko maan laidasta laitaan.

Palestiinalaisten kanssa se toimii kuin Suomikin toimisi, jos kuvitellusti vaikkapa Ahvenanmaalta sataisi tuhkatiheään raketteja suomalaisiin asutuskeskuksiin ja väki saisi olla koko ajan varpaillaan. Suomalainen väestö vaatisi valtiovallalta toimia uhkan eliminoimiseksi. Lisäksi se sanoisi, että emme halua noita mahdollisia itsemurharäjäyttäjiä ja muita terroristeja tänne, mikäli uhka olisi todellinen. Israelin valtiolla on. Toivottavasti meni kaaliin!? Se on toinen juttu, että saattaa ollakin juutalaista uskontoa tunnustavia, hyvinkin vaikuttavia tahoja maailmassa. Mitä se kertoo ainakin minulle: noh, he ovat taitavia kaikessa mihin ryhtyvät. Raamattukaan ei anna heistä kuvaa kuin sekä hyvässä että pahassa. Se vanhatestamentillisesti on kuitenkin heidän suuresti kunnioittamansa moraaliohjekirja.

 

Iltalehdykkämme jatkaa Turun tilanteesta:

”Tiemerkinnät ovat kuitenkin laissa tarkasti määritelty ja niiden tulee olla yhdenmukaisia. Vaikka suojatien merkiksi kelpaa myös yksinään liikennemerkki tai tiemerkintä, Suomessa on Lounais-Suomen poliisilaitoksen komisario Tuomo Katajiston mukaan tapana käyttää molempia merkintöjä.”

Kaippa lukijat käsitätte, että oikeastaan kukaan virkamies ja mikään julkinen taho ei vain voi enää vastustaa tätä kaikkea, sanotaanko: seksuaalietiikan muutosta. He tietävät – en tosin väitä, että tosin juuri tämä komisario – että jos olet ”väärää mieltä”, niin lähtö on edessä.

_ _ _

”Katajisto on huolissaan suojatien turvallisuudesta ja mahdollisista vaaratilanteista, jos esimerkiksi autoilijan huomio kiinnittyy suojatien väriin.

Päätös lainvastaisuudesta on Katajiston mukaan yksiselitteinen.

– Sinällään en lähtisi tässä hiuksia halkomaan, mutta kun mietitään, miksi suojatie on olemassa ja onko vaarana, että joku tienkäyttäjä ei huomaa sitä. Nyt kun kohdalla on hyvin poikkeava tiemerkintä, ymmärtääkö jokainen siihen paikkaan tuleva, että kyseessä on suojatie, Katajisto sanoo.

Lounais-Suomen poliisilaitos sai kysymyksiä suojatien laillisuuteen liittyen. Nyt poliisilaitos on yhteydessä Turun kaupunkiin ja pyytää poistamaan lainvastaisen tiemerkinnän. Sori, hah!”

_ _ _

Kyseinen komisario toteaa vielä, että:

”– En näe kovin potentiaalisena, että poliisi lähtisi sitä poistamaan.”

_ _ _

Niin, ette varmasti lähde, arvon poliisiorganisaatio, mutta kyllä teistä moni tiennee, että ei nyt ihan tosissaan tueta tätä kaikkea; meillä melkein keillä tahansa on omat arvomme ja näkemyksemme, mutta Suomea on ruvettu hallitsemaan pelolla. Onko? Tosiko? Miettikää sitä!

_ _ _

Vielä kaksi asiaa, sikäli mikäli arvoisa päätoimittajani antaa tämän jäädä tähän postaukseeni:

  • Olen tutustunut ja tuntenut niin erilaisia, sanoisinpa jopa kaikenlaisia seksuaaliversioita, että jopa ymmärrän heitä; en silti hyväksy kaikkia, se on eri asia.
  • Enkä suvaitse, että Pride-liike ikään kuin omii yhden kauneimmista luonnonilmiöistä, eli sateenkaaren. Sinänsähän tuon ilmiön saa vaikka puutarhaletkusta, kun valo loistaa tietystä suunnasta. Parhaan efektin siitä toki tuottaa itse Aurinko sadepisarataivaalla. Ja lopuksi, ettei jäisi epäselväksi: kannatan täyttä sananvapautta!!
Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.