Blogit

Juhannusta ei-perinteiseen tapaan – hurja tilanne!

Loppua kohti tiivistyvää monta asiaa, mutta aloitetaan tästä: (ja ensin haluan tarjota rakkaille lukijoilleni kunnon synkänsuloista suomalaista metsämaisemaa, jossa vaikka mikä suurpetokin voisi tulla vastaan – itse en tuonne menisi ja haluaisi niitä kohdata, vaikka tämän kuvan vapisevin kätösin sainkin otettua varsin rankalla pyöräilylenkilläni).

Iltalehti tietää kertoa juhannuspäivänsä verkkolehdessä, että virkavaltaan kohdennettiin peräti supermassiivinen hyökkäys Hietaniemen uimarannalla. Atakki oli ”silmitön”; kiviä heiteltiin ja ilotulitteita ammuttiin kohti poliisia. Tämä on nyt hyvä valtamedian linkiksi:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/81bb8049-5112-4ade-8584-a6ba757ec797

Koodikieli valtamedialla on tietenkin ”nuoret”, kuten Ruotsissakin. Mutteivät suomalaiset ja ruotsalaiset nuoret kuitenkaan tekisi tällaista. Eivät ainakaan yksinään ja omasta aloitteestaan.

Sitä paitsi, kuka fennoskandinuori muka säilyttelisi uudenvuoden ilotulitteita keskikesän juhlaan, juhannukseen saakka? Oman keskipitkän elämäni aikana en ole koskaan kuullut moisesta.

Ja sitten kun perinteinen poliisisetä ja –täti tulee – on perinteisesti Suomessa tullutkin läpi vuosikymmenten –valistamaan meitä nuoria tulevaisuudentoivoja esim. kavereitten viemiseksi kotiin juhlien päätteeksi ja rohkeneepa kysellä vielä papereitakin vettä väkevämpien virvokkeiden nauttimisen tekemiseksi hyväksyttäväksi täysikäisille, niin tästä kaikesta suivaantuneenako kutsutaanpa naapurinkin kaverit kokoon ja aletaan präiskäytellä värikästä ilotuliteruutia päin piliisi-pölliisiä?

Niinkö? Ei. Vaikka tätä lain karmaisevaa kouraa, joka puuttuu tarvittaessa perusoikeuksiimme, vähän pelätään, kohtuullisesti pilkataan ja ennen kaikkea lopulta totellaan, niin yhteiskunnan taho nimeltä poliisi tiedostetaan ja hyväksytään osaksi yhteiskuntaamme. Parempi sekin kuin ei mitään.

Sitten me pennut lähtisimme noloina kotiin lastensuojeluilmoitteen kera, taikka olisimme näyttäneet paprumme ja saisimme täti- ja setäseriffin luvalla jatkaa riemunpitoa, mutta tokiinsakin riittävän hillitysti, ilman rähinöintiä. Pullonsirujen ja roskienkin levittelemistäkin lupaisimme puistoihin välttää.

Eli joitain päihtyneitä rasvatukkia lukuun ottamatta kunnioitamme maamme poliisia.

Tilanne on muuttunut. Peruuttamattomasti. Huligaanit ovat ottaneet vallan.

_ _ _

On surullista mainita, mutta vaikka monet eittämättä älykkäät kansallismielisetkin oppineet selittävät ja kuvaavat tulitikun lailla leimahtanutta kriisikokonaisuutta (Putin/Venäjä/ hysteria; ilmasto/Ruotsin upea pikku-Greta; äärioikeisto/kuviteltua hourailua/suomalainen valtamedia; erittäin yksioikoinen näkökulma asioihin sisältäen + EU:n järkyttävähintaiset tukipaketit (liittovaltiohimo), niin HUONOSTI tämä tulee menemään.

Poliisiviranomainen saa miettiä nyt uudestaan koko asemaansa. Monet meistä ns. rajakeista olemme varoittaneet tästä ja tulevaisuudesta, mutta meitä EI OLE kuunneltu.

YLIVOIMAISENA YKKÖSENÄ ON TÄMÄ TÄYSKAHELOINTI MEKKALOINTI VÄKIVALTAISESTI TUHOTEN, VARASTAEN JA KAIKENLAISTA PAHAA TEHDEN!!

Ei kukaan eikä mikään henkilö nykyään kuolemalla pikkuhuumeissa lainvalvojan otteessa oikeuta tähän!! Ei, eivät suomalaiset ja lukijat ylipäätään – tämä on jo uutta kamalaa aikaa. Sitä paitsi koko tässä sekamelskassa on tapahtunut jo paljon pahempaa, mutta valtamedia vaikenee kuin muuri. Miksi? Sitä en koskaan tule hyväksymään.

_ _ _

Olen minäkin lukenut amerikanislamilaiseksi kääntyneen Malcolm X:n ison kirjan. Totuushan siinä mm. oli, että Malcolm ihastui aikanaan valkoiseen naiseen ”silmiensä vuoksi”.

Muistan kun luin tätä, niin ihmettelin: niin, aivan, vain niin. Malcolm otti sitten mustan kaverinsa mukaan, ja siellä oli toinenkin valkoinen nainen – ja ihastus oli ylitsevuotava. Niin. Siis. Aikansa. Malcolm X tunnustaa pahoinpidelleensä valkoisen ihastuksensa lopulta jatkuvasti, josta kaippa sitten sai tarpeekseen. Tällainen ”rakkaustarina” heillä.

Enkä MINÄ syytä ketään tai mitään. On varmaan lukuista onnellistakin elämäntarinaa voimakkaasti erilaisten ihmisolentojen välillä, mutta IHAN kaikkia eroja (biologia, psykologia, kulttuuri, jne). ei voida laajemmassa mittakaavassa selittää ihan sileäksi. Ei kokonaan.

Palaan tähän amerikkalaiseen ”rotutaistelijaan”. Lopultahan tässä kävi niin, että Malcolm X (joka siis peitti sukunimensä, ettei se olisi valkoisen, kurjan, kaikenmaailman pahan antama ihminen), totesi kaksi asiaa:

Ensinnäkin hänen afroislamilainen oppi-isänsä ei ollutkaan hänen (siis Malcolmin) ihanteiden mukainen. Kun Malcolm X miekkonen alkoi kyseenalaistaa mentoriansa, niin sitten hänen omat kaverinsa murhasivat hänet. Tässä on valtava ero esim. Martin Luther Kingiin.

Toisekseen, Malcolm kävi pyhiinvaellusmatkallakin Mekkaa myöten ja koki, että oikeastaan kaikki näistä minun uskontoni ja kokemukseni jakavat – niin mustat kuin valkoiset – ihmiset ovat ihan hyviä henkilöitä; tulkitsen häntä vapaasti: ”ai, en tiennytkään tai olisi koskaan uskonut: täällä Mekka-matkalla on paitsi ruskeita ja mustasilmäisiä, niin myös valkoisia, sinisilmäisiä, pisamapäähenkilöitä”.

Ja mikä tärkeintä: Malcolm X ihastui näihin ihmisiin (eurooppalaisperäisiin valkoisiin) ilmeisesti elämänsä ensimmäistä kertaa.

Jotensakin näin Malcolmin elämä meni, kunnes siis ”omat pojat” laittoivat hänet pois päiviltä.

_ _ _

Surullisena kirjoitan, että monen eittämättä älykkään henkilön selitysyrityksistä huolimatta tämä länsimainen kriisi ulottuu vielä hieman toiseen haaraan. Ai, mihinkö? No, sinne… Olette, vasemmistolaistunut valtamedia, koko ajan näytelleet uutiskuvissanne Lähi-idän ainoan demokratian, Israelin, vihollisten, palestiinalaisia painostavien terrorijärjestöjen, kuten Hamasin, hyökkäyksiä, jossa nämä sotasankarit laittavat omia lapsiaan eturintamaan, ja tämä täysin vasemmistolaiseksi muuttunut valtamediamme vain yliymmärtää tätä kaikkea.

Jo teininä, jolloin aloin ymmärtää asioiden päälle, en enää lainkaan hyväksynyt mitään tästä. Lähisukulaiseni yritti käännyttää minut vasemmistoaktivistiksi, mutta turhaan. Minun vallallani palestiinalaiset vapautettaisiin HETI erilaisten sikäläisten militioiden, siis aseellisten joukkioiden, vallasta, ja annettaisiin heidän sopia Israelin kanssa Egyptin tehdessä osansa.

Luepas ansiokas analyysi, joka koko ajan muistuttaa siitä, kuinka paha äääääärioikeisto (+34 muuta ä-kirjainta tarvittaessa) – onkaan. Onko? No ei – koko juttu on vahvasti pelkkää puppua. https://www.suomenuutiset.fi/media-kirkko-ja-yliopistot-politisoituvat-vauhdilla-osullivanin-laki-ennusti-jo-30-vuotta-sitten-etta-kaikki-organisaatiot-jotka-eivat-ole-oikeistolaisia-muuttuvat-ajan-myota-vasemmistolaisiksi/

_ _ _

EXTRA 1: Muutamia anekdootteja kiinnostuneille. Omia tuotoksia. Älkää antako pilata noita aiempia oivalluksiani, vaikka eri mieltä olisittekin. ASIA ASIANA!

Palaan vielä asiaan, joka vain toistuu ja toistuu:

Siis Iltalehden artikkelin mukaan: ”Helsingin poliisin mukaan nuorten häiriökäyttäytymiseen oli rannalla puututtu illan aikana jo useita kertoja ennen kuin tilanne kärjistyi yöllä kello kahden aikaan. Osa rannalla olleista nuorista alkoi piirittää paikalla olleita poliiseja. Väkivaltaiseksi yltynyt nuoriso alkoi heitellä lainvalvojia kivillä ja ampua ilotulitteita heitä kohti.”

”Poliisi joutui lopulta turvautumaan kaasusumuttimeen, jotta mellakoivat nuoret saatiin aisoihin. Paikalle tarvittiin poliisin mukaan jopa noin 30 partiota. Rähinöinti rauhoittui noin kello kolme yöllä.”

Kuulkaapas, lukijat: en toivo tätä, mutta luulenpa, että tämä kaikki mekkalointi tulee jatkumaan tästedes vuodesta toiseen – ajasta aikaan – ikuisuudesta ikuisuuteen.

Kerron itse, että vain kerran olen ollut järkyttynyt Suomen poliisin toiminnasta. Silloin kun iso poliisisakki otti Helsingissä kiinni ns. kansallismielisiä henkilöitä. Niin, miksikö? He ovat lähtökohtaisesti kilttejä ja kuuliaisia, mutta nämä antifahirviöt eivät sitä tule olemaan.

Tämä porukka tulee omalla luvallaan tuhoamaan kaiken haluamansa. Mikään anteeksipyytely ei tule heille riittämään niin kutsutun valkoisen väen toimesta.

Jossakin päin maailmaa poliisi jopa pakotetaan poistumaan kaikilta alueilta. Sitäkö te, tai me, haluamme? Sekasorto on lähellä. Kuka olisi uskonut. Tässä Iltalehdykkä on ihan okei.

Ikään kuin kirottu (?) valtamediamme on lietsonut tätä kaikkea koko ajan. Ottakaa tästä kaaoksesta ja tuhosta osavastuu. Olette itse saaneet suureksi osaksi tämän kaiken aikaan.

_ _ _

EXTRA 2: Olen aina halunnut jakaa kanssanne tietyt kokemukseni. Osa tästä meni jo hukkaan. Siis kirjoitin jo erinäisiä asioita, mutta ne vain katosivat. Älkää kysykö, miksi. En tiedä.

Alun perin kokemus oli, että lapsena ensimmäinen Ruotsissa tapaamaani afrokaani oli itseäni, sellaista pellavatukkaa, suomalaista, mitä edustin, niin kyseinen afro, kun menin häntä puhuttelemaan noin viiden vuoden pikkupojan innollani, niin tämäpä heppuli löi minua saman tien cokis-pullolla päähän.

Itkin silloin pienenä poikana hirveästi, isku sattui kovasti kallooni, ja ihmettelin, miksi tämä musta kaveri rankaisi minua näin rankasti. Mitä olin tehnyt – olinhan vain mennyt puhuttelemaan. Siis innoissani höpöttelemään omanlaistani pentukaisen höpinää.

Tosin en ollut itsekään mikään pyhimys; tämä afromiekkonen, nimeltään Bosse, sai sitten läksytystä, koska lainasin jonkun muun hepun pyörää, ja kas: onnistuin puhkaisemaan pyörän renkaan, ja äkkäsin syyttää siitä Bossea. Myönnän, olin häijy. Kadun sitä nyt. Olimme pieniä lapsia, kakaroita oikeastaan. Myöhemmässä vaiheessa emme enää olleet kiistakumppaneita.

Kenties NYT olen itsekin hieman viisastunut ja sivistynyt nyt, ja kaikkeen tähän voisi joku meikämaisteria edistyneempi oppinut antaa valistuneen lausuntonsa.

Mainitsen myös, jollette usko, että ollessani ruotsalaisessa lastentarhassa – lekskolanissa – niin opettajatar siellä kielsi meitä suomalaislapsia puhumasta suomen kieltä. Rasismia?

Ette tiedäkään kuinka paljon tuolloisessa Ruotsissa Bosse-poika sai tummapintaiselta äidiltään läksytystä aiheuttamastaan rengasrikosta, jonka minä siis ilkeyttäni toteutin.

Siihen aikaan afrikaanoilla ei ollut paljon kannatusta haastaa riitaa kantaväestön kanssa.

No, ei ollut itsellänikään, joten se siitä. Sittemmin olen tavannut toki vaikka keitä itsestäni poikkeavia ihmisolentoja kaikilta maailman laidoilta – ja pitänyt heistä monista.

Mutta asiasta viidenteen: Sitten nämä afrikaanot toivat meidän valkoisten kakaroiden keskuuteen oikein kunnon okkultismia kaukaa maistansa.

Ai mitenkö? He keksivät ja lanseerasivat, että pimeässä peilin eteen piti mennä lausuen seitsemän kertaa tietty loitsu – jota en enää onneksi muista – ja sillä sai sitten kasvoihinsa viiltohaavan. Joku tätä kokeilikin ja ilmeisesti onnistuikin saamaan kyseisen ilmiön aikaan.

Ja jälleen me länsipennut olimme kauhuissamme. Ihmettelimme. Koimme jotain uutta.

Voisin kirjoittaa tästä aiheistosta paljon lisääkin, ja vakuutan teille, että tiedän, mistä puhun, tai siis mistä kirjoitan. Valotan näitä tämäntyyppisiä lisääkin, jos jaksatte lukea. Ehkä joskus.

_ _ _

Meidän valtamediamme ei ole omasta mielestäni koskaan, ikinä, milloinkaan ollut näin härski, puolueellinen ja yksisilmäinen tässä surullisen järkyttävässä vasemmistovihreydessään, jossa se muka itse vaatii rakkautta, tasapuolisuutta, järkevyyttä ja muuta kivaa sekä hauskaa, mutta on omin päin lietsomassa kaikkea tätä tuhoa, vihaa, väkivaltaa, rumuutta ja rikkomista, jota näemme nyt kaikkialla. Ja tavalla sekä laajuudella, jota harva meistä olisi uskonut.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement