Blogit

Jussi ja muut kuolevaiset

Jussi Halla-ahon ja puolueensa yllättävän positiivisen kannatusnousun kanssa jopa valtamedia näyttää uutisoivan asiasta varsin myönteisesti ja rennosti. Ainakin välillä. Esim.

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/541e457c-7307-4d42-ba94-a0b1f269d013

Eipä mitään – tämä herrasmieshän on näyttänyt olevansa kaukaa viisas ja on kirjoittanut timanttista asiaa. Käsittääkseni Jussi ei ole erityisen uskonnollinen, mutta hänellä on paitsi älyä ja päättelykykyä, niin myös lähes profeetallisia kykyjä ennakoida tulevaisuutta.

No, mitäpä muuta? Sitä vaan, että vaikka kansa on tavallaan viisasta, niin se on myös tyhmää ja valitettavan huonomuistista. Se vaihtelee näitten kepulien, äsdeepeiden ja kokkareiden välillä ikään kuin ne toisivat yhtään mitään muutosta tähän kehityskaareen, jossa valtaa tyrkytetään omasta maastamme kauaksi erkaantuneiden valtajärjestelmien syliin. EU-ytimet ja globalistit vievät ja kansa vikisee. Ja ihmettelee, että kuinka tässä nyt näin käy. No juuri siksi!

Näin ikävä kyllä siis menee. PT-Median ansiokas ja kerrassaan mykistävä kuvaelma tiivistää liki kaiken olennaisen siitä, mihin tämä kaikki nyt on suuntautumassa: https://pt-media.org/2019/04/08/ruotsalainen-opettaja-koululaitos-on-vapaassa-pudotuksessa/

Mitä arvelette, että mitä tämä valtapolitiikkamme ja –mediamme sanoo tähän? Ei tietenkään mitään, tai vähättelee koko ongelmavyyhden maanrakoon. Kaikkien, siis ihan jokaisen tämän maamme kansalaisen, pitäisi tutustua tuohon juttuun ja miettiä vähän – se nimittäin on tulevaisuutemme. Tietenkin toivon totisesti, ettei näin olisi. Ja muutoshalukkuutta kyllä on, mutta pelkäänpä, ettei tarpeeksi. Eikä vielä.

Onneksi on henkilöitä, jotka hankaavat vastaan. Perussuomalaisten vaalivideo on omasta mielestäni vallan erinomainen, sanokoot arvostelijat mitä tahansa:

https://www.youtube.com/watch?v=dzCK4tTu2nE

Muikea käsikirjoitus, osuva sanoma, tyylikäs toteutus, mainio ohjaus. Ja ennen kaikkea: herkulliset näyttelijäsuoritukset! Ehkä paras vaalivideo koskaan – tälle on pakko antaa viisi tähteä.

Ja mitä muuten asioihin tulee: rohkenen vakuuttaa ystävät – tulemme elämään ja näkemään mielenkiintoisia aikoja seuraavalla hallituskaudella.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.