Blogit

Jussipa sen taas sanoi …

Mainittakoon, että kyllä me valtamediaakin tarvitsemme. Siis sikäli, että kansallismielisten on tiedettävä, mitä se kirjoittaa, mitä aiheita se nostaa esille ja miten se painottaa sanottavaansa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0b96a88b-2aff-4996-baee-dd7af09dc732

Mikään puolueeton tiedonvälittäjähän tämä enenevästi feminismi-naiseutuva sisar- ja veljeskunnan (sillä osa miehistäkinhän haluaa olla äijäfeministejä) muodostama Suomi-median kapea-alainen klikki ei totisesti ole, vaikka se haluaa itseään sellaisena markkinoida.

_ _ _

Niin sanottu suuri jako sekä politiikassa ja lehdistössä tapahtui, kun tulevaa EU-jäsenyyttä tuputettiin meille yhä ahkerammin ja ahkerammin ainoana autuaaksi tekevänä ratkaisuna ennen EU:hun liittymistämme reilut neljännesvuosisata sitten. Yle ainoana on elänyt omaa elämäänsä koko ajan sosialistissävyisenä linnakkeen rumiluksena. Helppo elää, kun kansa maksaa, halusipa tai ei pitäen tuota virtahepoa lihavana ja itsetyytyväisenä ”mediatalona.”

Olin odottelemassa sisätautien tohtorinnaa tänään poliklinikalla, kun jouduin yllättäen Yle-hyökkäyksen kohteeksi avoinna olleen television välityksellä odotushuoneessa. Meinasin tarvita kyseisen sairaalan tehohoito-, dialyysi- ja sydänvalvontapalveluita melkein saman tien. Onneksi nuo palvelut olivat ainakin lähellä, mutta toisaalta totesin, että no, Yle on aina Yle.

_ _ _

Mutta mennäänpä tämä blogin varsinaiseen ”mestariin”, eli vallan huipulta vapaaehtoisesti väistyvään, kaiken kestäneeseen, voittoisaan Jussi Halla-ahoon ja hänen ajatuksiinsa, eli että ”Halla-ahon mukaan Suomessa ollaan suuren kulttuurivallankumouksen äärellä – keskusta ja vihreät: ”Surullista, huolestuttaa.”

Perussuomalaisten väistyvä puheenjohtaja Jussi Halla-aho piti viimeisiä puheitaan puheenjohtajana maanantai-illan Suomi-areenassa, jossa kuultiin puolueiden johtohenkilöiden ajankohtaisia näkemyksiä.

Välihuomiona esiin nostettakoon toimittelijan oma välihuomautus, jossa Jussin puhe oli kuulemma ”kärjekäs”. Miten niin, kysyn minä? Miksei se olisi vain ”puhe”? Tämä on sitä agendatoimittelemista. Ja jos taas joku toinen, valtamedialle mieluinen henkilö sanoo jotain ”edistyksellistä, rohkeaa ja modernia”, niin tällaista puhetta se luonnehtisi ”rohkeaksi”.

_ _ _

Jussi muun muassa sanoi toimittajan mukaan:

”Halla-aho väittää puheessaan, että Suomessa on käynnissä suuri kulttuurivallankumous, jonka heijastumina voidaan pitää muun muassa Elokapina-ympäristöliikettä, Black Lives Matter -liikettä ja intersektionaalista feminismiä.”

Miten niin väittää, Jussihan vain ilmaisi asian niin kuin se tässä raadollisessa tosimaailmassa on.

Itse olen vajavaiselta älyltäni tajunnut saman asian näinä viimeksi kuluneina vuosina ja myös todennut asian blogeissani silloin tällöin. Kyseessä on kuin mustekalan lonkerot, jotka kaikki johtavat saman tursaan yksisilmäiseen, papukaijannokkaiseen päänuppiin. Luepa näistä moniraajaisista merten mystisistä pedoista vaikka Wikistä, niin käy helpoiten, jos kiinnostaa.

_ _ _

Toimittaja jatkaa:

”Jussi Halla-aho näkee Black Lives Matter -liikkeessä ja intersektionaalisessa feminismissä vallankumouksellisia piirteitä”

 

Vihreiden anarko-sosialistinen porukka ja kepuliinien juurensa käytännössä hunningolle jättänyt liike tietenkin hyökkäsivät vastaan hallituspuoluekaksikon pj Ohisalon (vihr.) sekä vpj Pakarisen (kesk.) toimesta. Kuinkas muuten. Näin raportoi siis lainaamani valtamedia.

Näiden tahojen näkemyksiä voitte googlata itse ja lukea taikka kuunnella; minä en niitä tähän ainakaan nyt ala koota saati tarkemmin eritellä. Niille löytyy nimittäin jo tarpeeksi palstatilaa!

_ _ _

”Puheessaan Halla-aho väittää, että suurin osa suomalaisista kokee puheessa nostetut aiheet, kuten sukupuolivähemmistöihin liittyvät asiat, sairaiksi.” Itse olen tuskastunut tämän vyörytyksen edessä, enkä kyllä ihan hevin enää hämmenny, kuulkaas lukijat, mutta jokin rajahan näillä seksuaalisen vapautumisen näköaloilla täytyy olla – vai täytyykö?

_ _ _

Iltalehti raportoi lisää Jussin esitelmästä:

”– Nykyään puhutaan usein kulttuurisodista. Itse puhuisin mieluummin käynnissä olevasta kulttuurivallankumouksesta, joissa ei ole kahta ääripäätä, vaan ainoastaan yksi, Halla-aho linjaa puheessaan. Kulttuurivallankumoukselle on ominaista yhteiskunnallisten instituutioiden valjastaminen ja valtaaminen omiin käyttötarkoituksiinsa.”

Mielestäni tämä on niin ultrayltiömegaturbosuperhypermahtavasikahehtaariloistava ilmaisu ja kooste Jussilta, että asiaa ei yksinkertaisesti vain voisi paremmin kuvata. Siksi se ärsyttää ja ehkä vihastuttaakin toisinajattelevia poliitikoita. Mutta ei vihaa, vain kritiikkiä.

Olen juljennut mainita erinäisissä kirjoitteluntekeleissäni moneenkin kertaan DDR:n (Saksan Demokraattinen Tasavalta https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_demokraattinen_tasavalta).

Lukekaa ja uskokoon ken haluaa, mutta nykykehityksellisestä EU-Suomestamme lie tulossa juuri tällainen osana sitä. Moni näkee myöhemmin ja katuu, mutta se on silloin myöhäistä.

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

Halla-aho on niin oikeassa ja kyllä kommenttien tykkäykset Iltalehdessä sen kertoo..mutta silti ”toimittelija”vääntää ja kääntää ja muuntaa asioita muiksi samoin Ohisalo.Järkyttäviä olioita,miten nuo tulee toimeen ittensä kaa,millainenhan aamu heillä aukeaa?Ainakaan siinä ei totuuden siementä ole olemassakaan.
Ehkä ne on pihalla kuin piha se mitä nuo näkee…ja valehtelevat suut ja silmät täyteen.
”Journalismia”…tätä samaa Rapakon takana.
Hyvä mielipide,kiitos.

Olavi Koskela

Niin, ennen kun ministerin asemaan noussut henkilö sanoi jotakin, häntä edes kuunneltiin, vaikka ei nyt ihan samaa mieltä olisikaan oltu. Nykyisin kun joku Ohisalo avaa suunsa, reaktio on että ’taas samaa paskaa!’ No, kun nykyhallituksen aika täyttyy, niin kaipaamaan jäävät vain ne, joiden rahat tyttelit ehtivät typeryyttään hukkaamaan.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.