Blogit

Kaatuuko Mannerheimin patsas?

Kas kun Elokapinan jostakin kaukaa ohjatun suuren ”Posetiivarin” kotimaiset, kuuliaiset, aivopestyt ympäristöapinat pääsivät jo hieman aiemman ajan Suomen merkittävimmäksi henkilöksi kansanäänestetyn merkkihenkilön marsalkka Mannerheimin patsaalle naurettavine lippuineen ja kapea-alaisine julistuksineen Suomen ja maailman hyväksi.

Onko näiden tyyppien ajatelma hyvä – ei ole! Historiaamme ja aiempaamme tuntemattomat!

Olette samaa väkeä periaatteessa kaikki nämä liikkeet: paitsi Elokapina, niin myös Antifa, BLM, intersektionaaliset radikaalifeministit, transgenderkiihkoilijat –  lopulta kenties myös joukkoonne kelpaavat uusnoidat, saatananpalvojat… Sitten otan kanssanne mittaa kristittynä, maksaa mitä maksaa… Katsotaan sitten, kenen Herra voittaa… Totuus aina voittaa…

Toivottavasti moni lukija ei ateismissaan, gnostilaisuudessaan (eli ei ole mitään selkeää jumalaa, jne.) tai muussa vain äijä- tai akkamaisuudessaan kaadu tähän, että nämä monet aatteet ovat tulleet kristinuskon tilalle, jossa oli tietty idea. Sitä voi kritisoida laajasti, mutta se toi tietyt arvot ja yhteiskuntajärjestyksen. Sitä ennen Suomen alueella oli johdossa toisiinsa epäluuloisesti suhtautuvia heimopäälliköitä ja ideologisina johtajina shamaaneja.

Nuo ovat voineet määrätä vaikka mitä epäinhimillisiä määräyksiä samoin kuin kehitysmaakulttuureissa yhä. Vanhan testamentin määräyskokoelma juutalaisille halusi tarjota ”Jumalan valitulle kansalle” järjestäytyneen yhteiskunnan mallin. Siinä oli hyvää ja huonoa, mutta periaate oli kelvollinen ja kannatettava. Porukka kapinoi monesti vastaan.

Puolestaan Uuden testamentin henkilöt Jeesus tietenkin keskushahmona, loivat ihmisyyteen ja ihmisyhteisöön vielä syvällisempää keskinäisen kunnioituksen, luottamuksen ja välittämisen elementtejä. Suomen nykyaika on luotu tälle perustalle, uskokaa tai älkää. Ellette miellä tätä, osa teistä, niin näette sitten, kun se on hiipumassa ja menetetty.

_ _ _

Mutta muuten: Poliittisesti olette vihersosialisteja. Haluatte hajottaa länsimaisen, oikeasti moniarvoisen, sekä poliittisesti, taloudellisesti että mielipiteen vapautta koskevan maailman. Siinä saa esittää asioita laidasta laitaan, ja valtayleisö päättää, mistä se pitää ja mitä äänestää.

Niin toimisi aito kansanvalta. Mutta silloin ei mielellään varsinkaan mitään ”yliviikarointia”.

Olen sanonut aiemminkin: nyt tästä maastamme on tulossa tätä nykyä aito DDR. https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_demokraattinen_tasavalta

EU imee resurssimme, maksamme Etelä-Euroopan velkoja, olemme Euroopan unionin metsäsaareke täällä koillisessa, maamme täyttyy täydellä panoksella kehitysmaalaisia, tässä on oikein vintiöläinen tarve mennä Ruotsin jäljessä ja muutenkin sitä rataa.

Ikävä kyllä, minä koen, että minulta on ikään kuin viety maa ja valtio alta.

En ole antanut siihen henkilökohtaisesti lupaa, mutta joku ja jokin muu on, ja näin se menee.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.