Blogit

Kansalaisten kitkeriä arvioita

Tässä oikeastaan koosteena kaikkien ihmisten arvioita nykytilanteesta. Silloin kuin antoivat ihmisten sentään puhua melko vapaasti ja keskustella aiheesta artikkeleidensa jälkeen. Ihmiset nyt vaikuttavat olevan vihaisia ja syystä. Kertovat kuin annetaan tilaisuus. Itsekin muistan, kun peräti Ylen palstoille pystyi kirjoittelemaan, ja minähän textailin: laitoin melko ehtymättömästi silloin Laura Huhtasaarta tukevia kommentteja, kun hän oli ehdokas.

Korostin omalta vaatimattomalta osaltani, että hei ihmiset, turhaan te pressaksi äänestätte jälleen jotain Niinistön Saulia, tuollaista globalistia ja EU-hinkujaa, sillä nämä tyypit jatkavat vain samaa linjaansa. Koen toisaalta, että tein osani – enempää en voi.

_ _ _

Näistä tuli mieleen, että kun jopa arvoisa valtamediakin oli hieman hämmentynyt koko tästä tilanteesta, jossa Sanna-pääministeri hallituksineen sekä valtaisine, hinnakkaine avustajakoneistoineen tuhlaa surutta kansakuntamme ja veronmaksajiemme varoja. Meistä ei välitetä, vaan luikitaan jonkin EU:n keskiarvon taakse, jotta me täällä emme saisi esim. asianmukaista rokotesuojaa. Joku kommentaattori totesi napakasti, että me täällä Suomessa emme saa saada rokotesuojaa ohi EU:n keskiarvon, etteivät suutu meille siellä. Naurettavaa!

_ _ _

Kuten arvattua, Suomi-poloinen jää tietysti kaikesta jälkeen. Miksikö? No, tietenkin siksi, että Suomi on Euroopan unionin kaukaisin koilliskolkkaisin heittopussi.

Suomesta on tullut harvinaisen pöhkö maa, joka siitä ei olisi pitänyt tulla. Tämän sukanperän kaiketi pitää ottaa ihan kaikki ylijäämäväestö, joka ikinä vain Euroopasta keksii tänne lompsia. Vierellä on uhkaava Venäjä ja toisella puolella islamisoituva kahjomaa Ruotsi.

_ _ _

Nämä meidän eliittihenkilöt pitävät monikulttuuriansa huippuna yli kaiken. Suomi on Ruotsin tiellä alta aikayksikön. Suomi on kovin heiveröinen maa kestämään tätä kaikkea. Sanokaa sanottuna: Opettajat, poliisit ja muut virkamiehet alkavat piakkoin irtisanoutua tehtävistään, ja ns. white flight kiihtyy kiihtymistään. Kuka sallii tämän ja miksi??

Koen, että oma maani on viety ikään kuin altani. Ja millä luvalla? Ei ainakaan minun!!

Kaikki nämä ilmastohysteriat, blm-liikkeet, suomalaisten joutuvien kokemisen rasisteina omassa rakkaassa synnyinmaassaan, laitavasemmistojen hyökkäykset (Antifa ym.) tekevät ihan meidän normi-ihmisten elämän täällä sietämättömäksi ajan mittaan.

_ _ _

Maahamme valuu väkeä täyshoitoon, joka muodostaa sekä taloudellisen että turvallisuusuhan ajan mittaan. Tämä kaikki on järisyttävä virhe. Ja olen samaa mieltä siitä, että Suomi ei ainakaan enää ole mikään maailman onnellisin valtio: nuo tietyt tutkimuslaitosten mittarit eivät tunnista sitä sisäsiittoista konsensuspolitiikkaa ja veli- ja sisarverkostoa, mikä täällä toimii. Siksi ”ne” muun muuassa syöttävät meille jatkuvasti tätä vaihtoehdottomuutta.

Kyllä meillä olisi vaihtoehtoja: uusi kansanäänestys EU:sta taikka vähintään eurosta.

Mutta kun politrukit ovat kerran saaneet vallan, niin emme enää saa äänestää.

Kansa voisi nimittäin äänestää väärin, ja sitähän ei globalisti-eu-unionistiporukka enää salli.

Näin se nyt vain on, ihmiset rakkaat, ja liian suuri osa teistä taasen äänestää ”väärin” tai jättää äänestämättä kokonaan.

Oma valintani on jo aika selvä: aion poistua tästä maasta tässä lähiaikoina enää palaamatta.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement