Blogit

Kauhistuksen kananhäkki

Trump saattaa hävitä. Perinteinen maailman johtotähti, Yhdysvallat, on täynnä jekkuilua ja kettuilua. Mielipuolista väkeä, joka sytyttelee kaupunkikortteleita tuleen, kun valkoinen eurooppalainen mies on tehnyt syntiä. Historia halutaan kirjoittaa uusiksi.

Mihinkään ei voi luottaa. Ääntenlaskijat saattavat huijata mielensä mukaan. Bidenillä voi olla kannatusta yli sata prosenttia. Trumpin ääniä ei sitten lasketa. Oudosti uudelleensyntynyt vihersosialismi vainoaa järkevästi ajattelevia ihmisiä kautta koko länsimaailman.

Valtaa hamuava islamismi tulee ja ottaa enenevästi tilaa koko Länsi-Euroopassa. Vaikka islamistisia pahuudentekoja tapahtuukin koko ajan, niin näiden islamisaatioetujärjestöjen ei kai tarvitsekaan pyydellä mitään anteeksi tai sanoutua niistä irti. Miksipä niin – eiväthän ne ole mihinkään osallisia. Näitä puljuja on sitä paitsi koko ajan lisää ja lisää meidänkin maassa.

Silti enää ei käydä Ylen ja muiden valtamedioiden keskusteluilloissa kriittisiä ja rehellisiä keskusteluja siitä, että mitä oikein on tapahtumassa. Vasemmistonaiset silloin aikoinaan kikattivat, kun islamilainen imaamipoitsu kertoi homoilusta seuraavasta kuolemantuomiosta tälle kameliseudun väelle niin rakkaan sharialakinsa perusteella:  https://www.youtube.com/watch?v=6_MRG5amBWk

Suomi hölmöimpänä on antamassa periksi monikulttuuripainajaiselle. Kuvittelin itse joskus, että suomalaiset ovat sen verran hitaita ja jäykkiä, etteivät he lähtisi tällaiseen. He ovat muka järkeviä. Ehei!! Nyt huomaan, että olen erehtynyt. Suomalaiset ovat lammaslaumalaisia.

Pahoittelen kansalaiset – teitä vedätetään pahemman kerran, mutta toisaalta olettekin nenästä vedettäviä mm. demareiden valheellisten vappusatasten perässä kulkijoita.

Olette halunneet tällaisen tyttelihallituksen. Sananvapauttamme karsitaan koko ajan.

Ikinä, koskaan, milloinkaan, ei ole ennen ollut mahdollista, että jopa länsinaapurimme Ruotsin poliisijohto tunnustaa, että nyt tässä on käymässä huonosti. Maahanmuuttojengit ovat valtaamassa alaa enenevästi kaikkialla siellä. KYLLÄHÄN ME SEN TIESIMME JA SIITÄ VAROITIMME, mutta ei auta mikään. Kun ne sen tunnustavat lopulta, niin eipä yllätys.

Elikkä mitä sitten tehdä? Ei oikein mitään. Tarvittavat toimet ovat riittämättömiä. Jeesus, armahda meitä! Onkin ollut hienoa, että kristillisestä arvopohjasta on luovuttu, ja arvotyhjiön täyttävät sitten raakalaisuskonto, sekopäämonikulttuurintekele ja lisääntyvä kurjuus.

Suomemme on vain varjo entisestään. Tässä on siihen ratkaisu: äänestäkää vain vihervasemmistolaista ”etujoukkoa”, joka laittaa maailmanjärjestyksen uusiksi. Kokoomus puolestaan on orgastisessa innossa luomassa EU-liittovaltiota, vaikka mitä muuta väittäisi.

Ja kun Suomi hajoaa kulttuurisesti pirstaleiksi sekä kun Suomen pahanilkinen valtamedia on osaltaan lietsonut mm. USA:n rikkoutumista, niin kuka ja mikä sitten suojelee meitä yhtenä länsimaisena demokratiana? EU:ko? Ei mikään. Itänaapurimme saattaa käyttää tilaisuutta hyväkseen samaan aikaan kun länsinaapurimme hajoaa pikku kalifaateiksi. Näin se menee.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement