Blogit

Käytävän päässä

  1. Ensinnäkin on erinomaista, että tämä julkaisu tuo meille kaikille tiedoksi niin monia asioita, jotka jäisivät muuten uutispimentoon. Samoin tekevät mm. PT-Median rohkea mies ja OM:n ansiokkaat henkilöt. Siis kiitos teille! Tämä on tietynlainen Daavidin ja Goljatin taistelu: pikkumedia vs rahakas jättimedia, ja tosiasiat voittavat kuitenkin lopulta.
  2. Käsittääkseni rohkea ja peräänantamaton, sanavalmis Oulun kaupunginvaltuutettu Junes Lokka terävä-älyisen rouvansa kanssa, kun on käymässä oikeustaistelua ns. valtamediamme kanssa, niin vilpittömästi kunpa tässä tapauksessa arvoisa Korkein oikeus antaisi päätöksen, jossa Lokka voittaisi; jokin rajansa silläkin on, paljonko ihmistä saa parjata. Niin, vaikka valtamedia olisikin eri mieltä erinäisistä asioista.
  3. Olen samaa mieltä kuin tietty ”professori”, että nämä kehitteillä oleva vihapuhelait, maalittamiset, valtamedialle annettavat lisävaltuudet ja vastaavat olisivat vain unta tai aprillipilaa – mutta kas kun eivät taida olla! Maastamme ollaan luomassa Saksan Demokraattista sosialistivaltiota, jossa lopulta kaikki kyttäävät kaikkia. Hirveää!!
  4. Oma tasavallan presidenttimme ja eduskuntamme enemmistö lienee ollut valitsemassa maahamme tällaisia kauhuvainolaisia. Emme ole mitään äärioikeistolaisia, vain tavan ihmisiä, joita pelottaa, mihin suuntaan maamme on menossa. Järkyttävää!
  5. Jos voitte edes herätä, suurin osa teistä ihmisistä, niin tehkää se nyt ja heti! Estäkää tällainen sekä pelottava että kaamea kehitys heti paikalla! Tämä on kammottavaa; antaisinkin uuden ilmaisun ja tittelin näille uusvihervasemmistolaisille: ”kammologi”.
  6. Näitä uusaggressiivisvasemmistolaisia liikkeitä tulee milloin ilmaston, milloin ihmisrodun, milloin eurooppalaisen kulttuurin tuhoamisen merkeissä, milloin milläkin verukkeella. Vasemmistosotku vihasi taannoin kaikkea amerikkalaista, nyt se nielee sieltä kaiken tarjolla olevan – pitänee paikkansa, että globaalit suuryhtiöt ovat löytäneet jollain oudolla tavalla tämän radikaalivasemmiston, ja nyt tehdään sitten muka uutta maailmanjärjestystä. Sanoisin itse, että uutta maailmanjärjettömyyttä.
  7. Kaino toiveeni on, että tähän länsimaailmaamme kehittyisi alueita, joissa vallitsisi jonkinlainen, traditionaalis-perinteinen yhteiskuntajärjestys. Tästähän ei nyt tule mitään. Itse tahtoisin kiihkeästi tietynlaista, konservatiivista maailmanjärjestystä, vaikkei sekään mikään ihanne ole aina ja kaikissa asioissa. Silti ehkä paras.
  8. Mutta kammoan ihan luvalla tätä hulluutta, jossa erilaiset ns. painostusjärjestöt esim. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007906179.html ovat saaneet enemmän ja enemmän valtaa. Näistä on tullut kuin valtioita valtioiden sisälle. Ensin tietyn ikäiset idealistit ja sitten ns. uusioihmisyhteisöt laittavat jopa lapset alttiiksi häiriintyneille, mielenvikaisille – kaikkea muka ”uutta ja kivaa” kokeilunhaluisille ihmispoloille. Ei!
  9. Kuulkaas: ehkäpä moni näistä tällaiseen kokeiluun lähtevä tulee vielä paljonkin mielenmuutokseen, ja sitten sekä kadutaan ja halutaan takaisiin siihen alkutilaan.
  10. Vielä viimeinen asia: Eli miten monet nykyisenlaiset, todellisuudesta vieraantuneet arvoliberaalit haalivat niin monenlaista ns. uutta eksoottista kaukomaailmaa tänne maksimimäärän, joka porukka tuskin yhtään jakaa teidän vihersosialistisia arvojanne? Itse pitäisin arvossa tietyn kristillis-eettisen arvoyhteisön – tosin vailla kireää pipoa.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.