Blogit

Kertausta, koostausta ja kuittausta – siis se ”setämiehen” taakka

Kuva Pixabay.

Edellinen kirjoitukseni sai sisältöönsä ja faktisuuteensa nähden aivan yliampuvasta ruotsalaisilmastoherttuattaresta tällä kertaa jopa ”Kansikseen” saakka päätyneitä jälkikommentteja. Jossain Naamakirjassa, jossa minulle ei edes ole tiliä, niitä on varmaan lisää.

En yleensä jaksa näihin reagoida, mutta menköön nyt tällä kertaa. Ensinnäkin herrat ”kärpänen” ja mielipidekaverinsa: teillä on tyypillinen asenne, jonka saa varttuessaan Oy Suvakkila Ab:ssa, sen asioiden heikostikäsittämispartementissa sekä tahallisessa väärinymmärtämisklusterissa. Tuollaisethan tosin voivat olla myös niitä kuuluisia trolleja – ihan oikeasti. Tulette häiriköimään aikomattakaan oppia mistään mitään oikeaa ja hyvää.

Lisäksi, vaikka tunnen ja hyväksyn luonnostaan ei-heteroihmisiä paljonkin, niin esim. te kaksi miesoletettua voitte vetää hameen päällenne ja vielä sukkahousutkin. En loukkaannu. Eri asia sitten on, kuinka asioita normalisoidaan. Itse olen peruskristillinen konservatiivi. Ja pysyn.

Se, mikä eniten nostaa lievästi verenpainetta, on, että kirjoitatte potaskaa. Minä en vihaa naisia. Minua ärsyttävät valheet, muunnellut totuudet, vääristelyt, tosiasioiden kieltämiset ja tietyn agendan ajamiset, jotka näen tuloksiltaan samanlaisina kuin arvostamani Cameronin elokuvan Titanicin (1997) jäävuoreen ajamiset. Mutta eteenpäin. En provosoidu enempää.

Sinun tilanteestasi olen hieman pahoillani, kd-poliitikko Päivi Räsänen: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7e187d7a-ff68-46a9-802d-16fd5f952e96

Mieluummin kuin tänä päivänä sinua, kannatan tätä nykyä suunnattomasti enemmän ps:n Laura Huhtasaarta. Hän on kertonut, mikä ongelmanasettelu tässä oikeasti on kyseessä. Kannattaa tutkia Lauran tallenteilta, eivätköhän perusteet pienimuotoisen ”kilttisarkasmin” kera niistä selkene. Kyllä, suvaitaan erilaisia ihmisiä laidasta laitaan, autetaan, rakastetaan.

Olen joskus asioinut kanssasi, Päivi Räsänen. Jopa keskustellut livenä. Olet minunkin mielestäni erinomaisen hyvä, välittävä ja lainkuuliainen suomalainen, joka et varmaankaan ole koskaan tehnyt kenellekään pahaa. Olet ollut jopa poliisiministeri, ja kaikkea. Katsos, kristillisen politiikan aika vanhaan tapaan on ohi. Ei nyt siiderien prosenttimääristä enää puhuta. Minipuolueesi ei pysty jatkossa ottamaan uskottavaa kantaa paljon mihinkään. Valtapolitiikka, konsensuspuoluepolitiikka kaksinapaisuuksineen, ei enää ole validi.

Aika on edennyt. Olen pahoillani, Päivi. Sinun ns. ”siivosyntisyydelläselviämisaikasi” lienee tullut määränsä päähän tässä maassa kaikista jaloista originaaleista tarkoitusperistään huolimatta. ”Ne” ovat alkaneet jo kytätä jokaista sanaamme. Diskurssianalyyttisesti ei olekaan enää väliä mitä sanot, vaan miten sanot ja mitä sanoja käytät. Ja mitä on ne ”ne”?

Ahneoikeiston uuspatruunat sekä vallan vähitellen kahminut vihervasemmisto. Nämä pärjäävät ainakin nyt hetken keskenään. Näiden nöyrä sylikoira on esim. meidän Suomen-maamme valtamedia, jolla on oma blokkinsa, jonka ulkopuolelta ei pääse ”piireihin”. Tähän viittasin Ruotsin-Gretan tapauksessa: on vain yksi sallittu mielipide – neito olkoon pyhimys.

Minun mielestä EI OLE! Hänellä ei ole mitään asianmukaisia perusteita, jotka kestäisivät tieteellisen läpivalaisun, oikean 3D-tarkastelun. Toistan edellisen blogini tärkeän sanoman: ympäristöämme pitää suojella ja varjella kautta maailman, mutta ilmasto on valtaisa kysymyskokonaisuus, johon vaikuttavat jo kosmiset voimatkin.

Mm. Auringon säteilyssä tapahtuva jo 1 %:n muutos voi tuhota koko eliökirjon maapallolta. Näin olen lukenut tähtitieteen ammattiteoksista, jotka ovat yksiä mielilukemisiani. Tämä planeettamme Maan kaiken elämän nyt mahdollistava ydinvoimalamainen, keltainen valtava taivaankappale Aurinko, yksi lukemattomista taivaan tähdistä, on kuulkaas niin arvaamaton ja meidän mahdoton hallita, että kannattaisi olla vähän realisti ja nöyräkin asioiden edessä.

Miksi toistaa tätä? Mutta toistetaan kuitenkin! Luojakin tosin sanoi alkuihmisille, että ”lisääntykää ja täyttäkää maa” (1. Moos. 9:1) , mutta toisaalta Raamatun loppukirjan, sen sinetin, sen loppupisteen, Ilmestyskirjan, mukaan ihmiskunta tulee arkkiriivaajansa kanssa joutumaan vielä lopulliseen nokkapokkaan Luojansa kanssa.

En mainitse kyseisen mahtitahon nimeä tällä kertaa – olen sen jo tehnyt. Enkä koeta selittää asiaa enää enempää tässä – ehkä selitän, ehkä en, mukaillen sitä tiettyä edesmennyttä mäkisankariamme. Jotkut teistä, ja muistakin, saattavat olla kiinnostuneita aihetiikasta, mutta ehkä sitten eivät, tai mitä siihen meikäläistä välttämättä tarvitaan.

Kaikki kristillis-uskonnollinen aineisto saa tässä kirjoituksessa olla ikään kuin höyrypäisyyttä, mutta silti maahamme tunkee meille nykylaajuudessa uusi uskonto islam väkevänä ja vastustamattomana, ja sen kaikki uskonnolliset menot ja symbolit meidän on vähitellen hyväksyttävä – taikka siis ne hyväksytetään meillä. Helleenis-kristillisen pohjatyön kustannuksella Euroopassa. Voin jo omasta puolestani sanoa, että ei käy!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.