Blogit

Kumartelemaan haamujako tässä pitäisi – ei ikinä!

Jos te USA:n demokraatit – ainakin osa teistä – vain olette huonoja poliittisia häviäjiä, niin menkää töihin, työharjoitteluun, kouluun, hankkikaa kiintoisia harrastuksia ja kenties nykyistä parempia ystäviä, mutta älkää olko huonoja häviäjiä! Äänestäkää paremmin!!

Älkää ainakaan niin, että alatte tuhoamaan eurooppalaista historiaa, ei Amerikassa eikä Euroopassa, sekä sikäli tyhmiä, että poltatte omien seutujen kauppanne ja virastonne.

Kritisoin teitä ja lakeijoitanne, joihin vaikuttaa vähemmän yllättävästi lukeutuvan, mikäpäs muu, kuin tämän pienen kielialueemme sekä maantieteellisesti, kooltaan että varsinkin älylliseltä kapasiteetiltaan turhan rajoittunut valtamediamme.

En voi ymmärtää, miten nämä toimittelijat julkeavat ja kehtaavat pitää tällaisen demonisen BLM-vihakapinan syynä jonkun, huumekoukkuun jääneen ja väärennetyllä rahalla ostaa yrittäneen, sinänsä onnettoman miesparan asianmukaista pidätystä, jossa sekavasti käyttäytynyt kookas karju nyt vain oli omituinen, eikä poliisimies olisi ottanut hänen kanssaan turhia riskejä. Edes nämä kaikki neljä poliisia eivät olleet ns. valkoisia.

Itse vakuutan, etten koskaan, ikinä, milloinkaan tule vapaaehtoisesti kumartamaan nöyryyttä ja alamaisuutta osoittavassa mielessä mitään ja ketään muuta tahoa kuin kristinuskon perustajaa Jeesusta Kristusta, koko Raamatun ilmoituksen täyttymystä.

Väitetysti nykyinen BLM-liike on ns. mustien pahansisuisten amerikankansalaisten tahallaan eurooppalaisperäisiä vastaan kehittämä kansalaisliike, jolla ei oikeasti ole paljoakaan tekemistä todellisuuden kanssa. Toivon, että näin se menisi. Nytkin kuuntelin taas nautiskelemaani jazz fusion –musiikkia, jossa värilliset henkilöt ovat olleet iät ja ajat ihannemuusikoitani.

_ _ _ _ _

Miksi länsimaailma sitten on näin sekaisin ja ilman selkeää identiteettiä, jota se puolusti ennen yhtenäisesti ja jonka puolesta se taistelikin tarvittaessa. Kristillisyys oli yksi, ja sen mukana sylittyvä akateeminen ja metsäläinenkin ateismi on käynyt hyvin kaupaksi. Sen tukijat ovat jopa parhaita nykylännen tukijoita, jahka kirkossa ei enää tarvitse käydä jumalansanaa kestämättä. Sanovat: ”tylsät kirkonmenot eivät ole minut juttuni”.

Mielestäni koko tämä kohkaaminen liittyy Ruotsin sekamelskailmastojuttuun peruskoulu-Gretansa kautta; sitten heikko yhteys Trumpiin, joka on tunnetusti syyllinen auringonpilkkuvaihtelusta dinosaurusten joukkotuhoon 65 miljoonaa vuotta sitten.

_ _ _ _ _

Turha kuvitellakaan, sama miten uhkailisitte ja mitä tekisitte – meitä on monta. Kautta maailman nämä vainotut kristityt ovat edelleen liian vähällä huomiolla sanoinkuvaamattomine kärsimyksineen. Olen vakuuttunut, että esim. Trump tekee hallintonsa ja suurvaltionsa välityksellä heidän hyväkseen koko ajan erittäin runsaasti.

Itse asiassa ihan jokainen Amerikan presidentti on oikeasti tehnyt näissä suhteissa paljon, ja näillä henkilöillä on hallussaan sellaisia mahtiliittolaisia ja tiedustelupalveluja, joista emme tiedä pöhkön valtamediamme kautta juuri muuta kuin pilkallisesti käytetyt lyhennenimensä.

Haluan USA:n hallitsevan maailmaa, koska luotan sen moninaisuuden ja avoimuuden olevan paras tae koko maailman omaksitunnoksi ja jopa ns. maailmanpoliisiksi. EU:sta ei toiveistaan huolimatta sellaista tule, koska nämä tuhansissa vuosissa kehittyneet kansallisvaltiot ovat niin erilaisia täällä, ja niiden pitäisi saada ollakin. Yhteistyötä ne silti tehkööt asia kerrallaan.

Ei liittovaltiona tosin, mutta häikäisevä pääministerityttelimme, piikkikorkkari-Sanna, kävi pokkaamassa EU-valtiaiden hymytyttöpalkinnon suomalaisten sekkivihko kädessään. Mukana on ollut joku-kuka-lie-Tytti ja muut peesaajat, jotka ymmärtävät koko Euroopan unionin syvimmistä tavoitteista ja Unionin luonteesta yhtä vähän kuin muinainen takorautaseppä, jonka pitäisi korjata edes satavuotias hammasrataskello.

_ _ _ _ _

Olen ajatellut teettää itsestäni ja kumppanistani geenitestinkin jossain vaiheessa. Minulle on vain kiinnostavaa, mistä juurista olen tullut. Ehkä minunkin esivanhempani ovat olleet orjanomistajia tai sitten he ovat olleet orjia, maatyöläisiä, aatelisia, kuninkaallisia, köyhäintalon surkeimpia asukkeja taikka mitä lie. Niin, mitä sitten?

Vaikka saisin tietää mitä tahansa satojen vuosien takaa, eli nykyisen lainkäytön ja lainsoveltamisen ulottumattomista, niin en keräisi minkäänlaista jengiä tuhoamaan nykyistä maailmaani, jossa asun. Onko vaikka joku äijä raiskannut jonkun ikiaikaisen esiäitini, vai elikö tämä sukupolvi rakkaussuhteessa, jossa tämä esivanhempani sai alkunsa.

Mistä edes tiedän, minkävärisiä ja missä asuneita erivaiheiset esivanhempani ovat vuosisatoja ja –tuhansia sitten olleet? Rikkaita vai köyhiä? Vaikutusvaltaisia vai alistettuja? Olisin vain uteliaan kiinnostunut. Biologis-geneettinen sukulaisuus joka tapauksessa noiden ihmisten kanssa olisi muutamia prosentteja tai mieluumminkin promilleja. Siis yhtä tyhjän kanssa!

_ _ _ _ _

Olen kuunnellut ja lukenut erilaisia vaihtoehtomedioita muutaman vuoden ja ymmärtänyt seuraavasti: teistä useimmilla on erinomaisia väläyksiä juuri siitä vaihtoehtoisesta todellisuudesta, joka on olemassa, mutta jota todellisuutta muuten hallitsevat Yle, Sanoma sekä Alma Media. Siis Suomessa. Nämä sitten peesaavat estottoman häpeilemättömästi eurooppalais-amerikkalaista vasemman laidan suurmediaa, eikä vaihtoehtoja suvaita.

Suomalainen vaihtoehtomedia on liian pieni ja sitä kannattava ja seuraava kenttä liian hajanainen, jotta siitä olisi mitään vastusta mahtimedialle ja tälle hallinnolle täällä.

Mutta päätä sinä, äänestäjä, kirjoittaja, kansalaisvaikuttaja, kuntapoliitikko, kuka tahansa valveutunut, omajärkinen yksilö oletkaan, että miten tämä tulevaisuus Suomen osalta jatkuu – siis kun vielä ehdit.

Poliittiset puolueet toimivat lajityypillisellään tavalla, siis yleensä. Ne muuttuvat vähitellen: kokoomus ei ole enää ”kansallinen” ja vasemmisto ei tue oman kansan työläisiä ja vähäosaisia.

Mutta sen joudun lopulta ilmaisemaan, että kun alun perin olin vihainen sanonnasta: ”kepu pettää aina”, sillä halusin edes yhden suurkaupunkien ulkopuolista ihmiselämää puolustavan puolueen pysyvän voimissaan, niin nyt olen muuttanut mieltäni. Kirjoitan tähän omakätisesti kepulipuolueesta: ”kepu pettää aina”. Amen. Vihervasemmiston kylkeä hinkkaamaan lähtenyt kepulistokeskusta voisi kuihtua olemattomiin. Toivottavasti äänestäjät rankaisevat. Ja te kristillisdemokraatit voisitte myös miettiä profiilianne – niin, mitä asiaa teillä olikaan?

_ _ _ _ _

Meitä ivallisesti ”buumereita”, kääpiä, harppuja, kalkkiksia, muumioita ja vastaavia (muka) parhaan käyttöpäivämme ohittaneita ihmisolentoja kannattaisi silti kuunnella ja ymmärtää, koska olemme käyneet mm. ihmisaivojen ja –kehon sellaisia vaiheita, joita te, ihanan hehkeät, kiinteälihaiset, vahvavartaloiset nuorukaiset saati neitoset ette ole vielä kohdanneet.

Ajatuksianne tarvitaan, mutta ette siltikään saa olla varsinkaan yksinomaan johdossa, kuten nyt on tyhmyri-Suomessa päätetty kokeilla. Kuulkaas, se tietty ajallinen näkökulma sekä syy-seuraus-suhteiden lainalaisuus tässä elämässä on se, mitä me puolikalmot kuitenkin osaamme hallita paremmin kuin te hehkeät nuoruuden kukkaset, jotka luulette osaavanne kaiken. Ette! Mutta hei, avainsana tässä on aina ja ikuisesti yhteistyö! Kaikkia tarvitaan. Jokaisen ikäluokan on, nähkääs, vuoro olla nuori, keski-ikäinen ja ikääntynyt. Elämän laki.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.