Blogit

Kuminkäryä, hulttiomaisuutta, kuluja, vaaroja – välinpitämättömyyttä Etelä-Pohjanmaalla

Osoitan tässä malliksi, kuinka nuoriso voi kirjaimellisesti laittaa ns. kumin haisemaan. Tämmöiseen ilmiöön liittyy paljon muutakin ikävää. Päihteiden väärinkäyttöä, alaikäisten altistamista pahoille, laittomille asioille, kokeiluille ja riskinotoille, jotka eivät heille kuulu, yhteiskunnan vastaisuutta ohi demokratian. Ohi sovitun järjestyksen, sekä puhtaasti vain kuluja niille, jotka pitävät työllään, vaivallaan ja veroillaan tätä maata toimintakelpoisena.

Tämä tässä kuvaamani otos on Seinäjoki Areenan – niin, juuri sen, jossa kuuluisat Tangomarkkinat pidetään – laajalta parkkipaikalta kohti pohjoissuuntaa. Hurjastelunnälkäiset kaasuttajakaverit ovat sotanneet aika uskomattomalla tavalla koko laajan parkkialueen.

Mainittakoon, että Seinäjoen iso ja mahtipontinen poliisilaitos Fallesmanni on tästä kuvanottopaikasta katsoen muutaman vaivaisen sadan metrin päässä.

Mutta missä on ollut poliisi? Estämässä tätä? Tarkastamassa ajoneuvoja? Puhalluttamassa? Sakottamassa tarvittaessa? En tiedä. Mutta tällainen ”sattumus” on päässyt tapahtumaan, ja tässä on taas siivoamista ja korjaamista veronmaksajan laskuun.

_ _ _

Toisaalta siellä teillä pääkaupunkiseudulla on varmaan jo tarpeeksi sottaamisongelmia. Hoitaisitte esim. ne hanhet ja lokit jätteineen pois, kun edes yhtään puistoa teillä ei enää ole käyttökelpoisina ihmisiä varten, ja muutenkin alueenne on kuin roskainen kaatopaikka, mutta ettehän te sitä tee. Kaikki siellä alkaa olla kuvottavaa. Se Hesa oli minunkin pääkaupunkini, mutta nyt se matujengien, kerjäläisten, hihhuliliikkeiden ja hörhöjen vaelluskenttä.

_ _ _

Tosin näissä maakuntakaupungeissa ympäristöntuhoaminen ja turvattomuus alkaa olla samaa luokkaa. Laitetaan siis muun muassa asvaltit rannuiksi, kuten kuvasta näkyy.

Ollaan nuoria ja ihania. Nautitaan. Pilataan kaikki. Rumastetaan. Sotketaan. Rikotaan. Ja äänestetään paremman, vihreämmän ja puhtaamman maailma puolesta. Loogista, eikö?

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Juukeli

Hyvä lopit männät liikkeelle vielä kun ehtii viher ääliöt pilaa pian töissä kulkemisenkin

eetee

Bensa on siis selvästi edelleen iian halpaa

Monarkisti

Ehkä pikemminkin renkaat on liian halpoja. Nehän tuossa kuluu.
Menovesihän on Suomessa niin kallista, että jo sen takia harkitsisin muuttoa Viroon, jollei olisi muitakin syitä.

Kata

Juu tätä ilmenee tässä julkisella kadullakin joten kesäiltojen partsi-istumiset ovat taas jääneet koska mopopojat ja myös -tytöt harrastavat kiihdytystä ja keulimista vielä puoliltäöin…muun liikenteen seassa ja kukaan ei tee mitään!
Ei ole siis kaupungilla osoittaa paikkaa missä nämä saisivat pärisyttää kakstahtejaan vaikka aamuun!Kulttuuripääkaupunki 2026 tai jotain…ei paljo kiinnosta!
Eikä näy kiinnostavan vanhempiakaan….
Onneksi talvella on liukasta ja kylmää..mutta ei silloin kahvitella kyllä partsillakaan…

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement