Blogit

Kun hulluudesta tulee normaalia

Kuva Shutterstock.

Voin vain yhtyä tuohon edelliseen Reijo Tossavaisen kirjoitukseen. Ensinnäkin, te katukahelit ette vahingoita Mannerheimin muistomerkkiä!

Lukisitte, tutustuisitte ja käsittäisitte edes pienen rahtusen siitä, mitä tämä marsalkka teki aikoinaan, jolloin koko maamme oli tuhon partaalla.

Hän oli sellainen johtaja, joka on äänestetty merkittävimmäksi suomalaiseksi – ja aiheesta.

Joku meikämaisteria valistuneempi voisi laatia efektiivisen, mutta sopivan napakan koosteen siitä, että mistä tämä vihervasemmisto näin yhtäkkiä ja ikään kuin kaikkivoipaisesti nousi tällaiseen asemaansa. Ja muuan tuskastuttava esimerkki tulee seuraavassa.

Charles Linn, merikapteeni, ilmeisesti ainoa suomalaistaustainen, jolle patsas on pystytetty Amerikoihin – ja jopa oma puistokin nimetty – niin mitä nämä neropatit tekevät: tuhoavat koko kauniin muistomerkin. Linnin jälkeläiset vieläpä ovat ansioituneita tietyn sairauden hoitamisen tukemisesta. Kun näin näiden vandaalien tuhotyön, niin suutuin ja melkein itkin.

Niin, eiväthän tässä ketkään eurooppalaiset ihmiset ole täydellisiä olleet, mutta kyllä he paljon ovat aikaan saaneet. Ja sitä tiedettä, teknologiaa, lukutaitoa ja sivistystä on sitten riittänyt myös kansoille kautta maailman. Nykyinen vähättely ja syyttely on yksinkertaisesti syvältä!

Olen samaa mieltä kuin jotkut älyköt: tämä on kuin maolainen kulttuurivallankumous. Pannaan kaikki entinen säpäleiksi, ja sitten maailma muka muuttuu paremmaksi. Ei muutu.

Oikeasti te tuhoajat ette saa aikaan kuin laitatte risaksi yhden jos toisenkin tavaratalon, ja sitten on hihkuen mukava tulla sieltä telkkarin, vessapaperirullapakkauksen ja parin viinapullon kera. Hienoa! Nyt voitte varmaan olla ylpeitä itsestänne. Ei kun hävetkää!

Mitä tekee Suomen hallintovalta? Tuomitsetteko välittömästi tämän suhteettoman ja älyttömän tuhoamisen?

Niin Neuvostoliittokin alun perin pantiin alulle: olivat olevinaan muka kansanneuvostoja, mutta kaikkea kanssa! Tuloksena oli sekasorron kautta hirmuvalta, jossa ihmishenki oli halpa ja syntyi tuskallisten, orjamaisten vankileirien saaristo.

Voin tälle osaltani mitään tai en, niin vaadin monien muiden kanssa, että tämä sekasorto pitää välittömästi lopettaa! Eurooppalaisten historiaa ette hävitä. Meillä on, ja on ollut, paljon annettavaa koko maailmalle. Muut maat ja kansat ovat kautta aikojen tuottaneet paljon enemmänkin ja kauemmin turmiota lähimmäisilleen kuin me länsimaalaiset.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement