Blogit

Kunniaväkivalta puhuttaa yhä

Kuvituskuvana tarkoituksella roskainen alue, joka tosin kuvaa sitä, että ihminen on siinä tekemässä jotakin, joka muuttuu vielä paljon kauniimmaksi ja tarkoituksenmukaisemmaksi.

Tähän asiaan on tarttunut varmaan jo moni muukin; niin teen sitten minäkin.

Mainittakoon vielä ja taas kerran, että mitään kunniaahan asiaan ei liity – kyseessä on häpeällinen, raukkamainen naisten ja tyttöjen sortaminen, ei yhtään mitään muuta.

Kirjoitin saman aiheen tiimoilta jo äskettäin, mutta silti hätkähdyttää palata asiaan nyt jo uudestaan. Kuten useat ovat todenneet: Suomi menee pikakelauksella Ruotsin perässä.

_ _ _

Tällä kertaa on erinomaisesti asiaan puuttunut Sanoma-konsernin lehdykkä Ilta-Sanomat, ja sen myötä myös poliisiviranomainen.

Kun tehdään kerrankin hyvää, avointa journalistista työtä, niin kyllä sitä sitten kehun.

Siispä ihmiset, ottakaa ja lukekaa tämä perin juurin: tuo artikkeli sen ansaitsee – tällä kertaa.

Klikatkaa vain ja pohtikaa – tilanteen täytyy olla erittäin hälyttävä, kun sekä valtamedia että poliisikin äityy näin avoimeksi asian suhteen; luultavasti nämä tahot alkavat käsittää, että mikäli ne piilottelevat liikaa asioita, niin laajojen kansankerrosten usko romahtaa lopullisesti näihin aiemmin niin merkittävinä pidettyihin vaikuttajiin:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008005259.html#header

_ _ _

Tässä saa alkaa olla varuillaan, että kuka kunniaväkivaltasankari alkaa vaikka keskellä päivää teloittaa emäntäänsä, tytärtään tai siskoaan, kun perhe, suku, heimo tai klaani on häpäisty. Muka. Ette vain toisi tätä puukkoherkkää kunniaväkeä tänne, se on vilpitön neuvoni.

Tästä on kuulkaa leikki kaukana. Suomen, ja koko länsimaailman, ei vain pitäisi siis haalia tänne väestöä, joka sortuu tällaisiin tekoihin. Siinä ei auta, vaikka Suomessa olisi miljoona poliisia. Eivät auta perheneuvolat, lastenpsykiatriat, kuraattorit, psykologit… EI! Koko ilmiötiikkaa ei pitäisi rahdata tänne, missä tällaiset tempaukset olivat aiemmin liki tuntemattomia.

_ _ _

Tuo asiatiikka jatkuu ja jatkuu. Sitä paitsi: mihin ne nuorten tyttöjemme raiskausringit mukamas ovat hävinneet; siinähän kävi jo KRP:n komisariokin mainitsemassa, että Oulun asiakokonaisuus on vain jäävuoren huippu koko maamme mittakaavassa.

Asiasta kohkattiin vain ennen viime vaaleja. Onko mitään konkreettista tapahtunut? Ehkä maailmanhistorian noloin tanssivideo on luotu tähän tarkoitukseen, mutta enpä nyt viitsi laittaa linkkiä siihen – sen löytää myötähäpeän kera itse kukin utelias.

_ _ _

Olen toisaalta pessimisti Suomen suhteen. Lainaan eräitä henkilöitä, kommentoijia, silloin kuin arvoisa valtamedia antaa vielä ihmisten keskustella artikkeleidensa jälkeen. Minusta aina pitäisi antaa porukan keskustella. Joku henkilö mm. kirjoitti, että 80 % ei kuitenkaan aio korvaansa lotkauttaa millekään asialle, vaan ovat autopilotilla toimivia, määkiviä lampaita laumassa, joten hän ei usko mihinkään kummoisenkaan muutokseen tässä maassa. Olen aika samalla kannalla. Näen myös vanhat ns. kristityt kumppanini ja jopa auktoriteettini samanlaisina: heistä monet, sanoisin, että ehkä hieman harhautuneet sekä siihen omaan uskonnolliseen puljuunsa takertuneet, ovat joko ankaralla puolustuskannalla, taikka sitten he ovat todenneet, että hyökkäys on paras puolustus. En vain jaksa noita traditionaalisia fakki-idiootteja. Monet ns. herätysliikkeenne ovat jo kuolevaa ja kuihtuvaa sorttia. Menkää te vain Herranne haltuun ja paljon onnea – sitä nimittäin tulette tarvitsemaan.

_ _ _

Sanokaa te viisaat, että kuka herättäisi suurkaupunkiemme vihreät naiset! Miksi uneksitte jostain ihmeen paremmasta maailmasta suunnattoman maahantulijatulvan kanssa, kun sellaista satumaailmaa ei koskaan, ikinä, milloinkaan tule. Juuri itse kärsitte tästä naisia alistavasta ja härskisti hyväksi käyttävästä kehitysmaalaistoiminnasta kaikkein eniten.

Nimittäin sellaiset maat kuin Irak, Syyria, Sudan, Nigeria, Egypti, Somalia, Afganistan ja monet muut, eivät ole naisten oikeuksia ihannepaikkoja. Näistä maista lähtevät ja tänne loisimaan ja ihan turhan panttina tulevat nuorukaiset eivät itse asiassa pakene mitään turvapaikan tarpeessa; he ovat elintasopakolaisia, alueensa liikaväestöä, onnenonkijoita, länsimaisten lammaslaumailijoiden ”autopilotilla” veronmaksajien hyväntahtoisuuden hyväksikäyttäjiä.

_ _ _

Voin vakuuttaa, että sitten kun Suomi on maksanut tarpeeksi, velkaantunut riittävästi ja antanut kaikkensa, niin nämä kaverit lähtevät täältä. Kuka hullu nyt haluaisi asua tällaisessa kylmässä, kalseassa, pitkän, kylmän talven sekä pitkien etäisyyksien maassa eksoottisena henkilönä, kun täällä maksajien kuihtuessa ei itse asiassa ole enää mitään kivaa ja mukavaa saatavaa? Eivät nämä kaukomaan ihmiset ainakaan – he lähtevät täältä sankoin joukoin pois, kun Suomenmaamme on tyhjiin puristettu.

Valtionvelkaa on otettu maksimimäärä, kuten nyt näyttää tapahtuvan, luottoluokitus laskee tuntuvasti ja lainojen korot alkavat nousta tappiinsa. Sitten Suomi-polo onkin jo vararikossa.

Omasta puolestani sanon, että itse en aio asua enää sellaisessa valtiossa – pois täältä on lähdettävä. Jokin Viro on ehkä vähän rempallaan, ja Islanti taasen ehkä suomalaiselle hieman hankala ja varsinkin erittäin kallis paikka, mutta kyllä tässä jotakin on keksittävä. Tulevan Suomen kaltaisessa maassa en ikäänny ja kuole, jos vain vaihtoehtoja on.

_ _ _

Tämän takia minua ehkä vihataan ja koko kirjoitukseni hylätään, mutta sanon silti: kävin ottamassa muutama viikko sitten Pfizer-koronarokotteen. Noh, kuinkas kävi? Kuolinko tietenkin? En! Rokotusalue oli kipeä seuraavan päivä tosi kovasti, mutta tässä sitä porskutellaan, ja parin kuukauden päästä on rokoteosa kaksi. Voin oikein mainiosti tätä nykyä. Älkää uskoko mitään salaliittoteorioita, vaan ottakaa tietenkin laajoin joukoin koronarokote. Rokotteilla, jotka luovat luontaisen vastustuskyvyn, on tässä maailmassa ennenkin tuhoisia tauteja kuriin laitettu. Niin on tämänkin suhteen. Uskokaa nyt vaan!

_ _ _

Ps. Vaikka olen kansanedustaja (kd) Päivi Räsästä hieman moitiskellut tietynlaisesta yksioikoisuudesta, niin katsoin ja kuuntelin kyseisen rouvan haastattelua podcastista LEVELI, sikäli mikäli olen oikein ymmärtänyt. (Mainio kanava muuten, suosittelen vilpittömästi.) Ja näkemykseni Päivistä kohentui. Voisin itsekin mennä tuonne rupattelemaan jos kysyisivät, mutta ehkäpä ne siellä eivät huolisi minua. Juttua kyllä riittäisi – aiheesta kuin aiheesta.

Hyvä Päivi, siunausta ja voimia kamppailuusi erittäin epäreilua raastamistasi vastaan, jossa et muka saisi Raamatulla perustella kansankirkon aika villeiksi käyneitä kannanottoja, jossa ns. intersektionaalinen feminismi, joka on perimmältään kulttuurimarxistista luokkasotaa (vihersosialismia) joitain kuviteltuja, luokiteltuja vähemmistöjä vastaan, jotka kaikki eivät edes ole mitään vähemmistöjä oikeasti. Jos ikinä joku teistä lukijoista voi palauttaa Suomen takaisin raiteilleen, niin mitä syvin kiitos ja kunnioitus hänelle. Epäilen tosin tätä, mutta ei se minulta ole mitään pois, jos joku henkilö tai jokin entiteetti pystyy kääntämään suunnan.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.