Blogit

Kuntavaalit olivat, tulivat ja menivät

Rehellisesti sanoen: laihahko maku jäi koko tapahtumasta, se on tosin vain oma, vaatimaton mielipiteeni. Jo käydessäni äänestämässä oli vahva tunne, ettei tästä niin sanotusti ehkä hullu sen hurskaammaksi tule.

Tuloksista päätellen ei tainnut tullakaan. En minä ainakaan. Olen toki vilpittömän iloinen, että perussuomalaiset saivat usean prosentin vaalivoiton – heitähän me siippanikin kanssa äänestimme, tietenkin.

_ _ _

Saanen tähän väliin mainita, että oma ihanneläppärini (siis virallisesti pöytätietokone), joka on jo kymmenvuotias ja useasti päivitetty, alkoi pitää erittäin kurjaa ääntä, joten pitääpä hankkia uusi ja sijoittaa siihen tonni pari. Ei sentään lähelle kolmea tonnia, kuten edelliseen superlaitteeseen, mutta rupeapa asennuttamaan kaikki ohjelmat lisensseineen, niin hintaa kertyy. Kokemusta on, että ne halpamarkettien muoviläpyskät vaativat noin sata huoltokäyntiä, eikä sittenkään tyydyttävää tulosta tule. Puhuu ns. kokemusasiantuntija.

_ _ _

Mutta mennään varsinaiseen asiaan, jota mielin nyt käsitellä:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5ca0db6e-a43a-478e-9f94-f13c5523abc6

Siinä voin tällä kertaa arvostaa valtamediaa iltapäivälehtineen, että saivat kyllä tietotekniikan totaalisti halliten äärimmäisen fiksun tulospalvelun aikaiseksi. Periaatteessa kaikki löytyy ja näkyy selkeästi ja yksiselitteisesti, kädenkäänteessä. Kyllä – kehun silloin jos on aihetta. Nyt on ja oli.

_ _ _

Palataanpa vaaleihin. Tulos on jollain tapaa jopa pelottava. Valitan, ihmiset rakkaat.

Kehtaanpa luulla, ettei kerrassaan yhtään mitään muutosta ole tulossa.

Kaikki jatkuu ennallaan EU:n syrjäisessä, koillisessa protektoraatissa, josta tehdään eteläisimpiä ja muuten keskeisimpiä uussuomalaisten territorioita (ja vähitellen terrorisoimia!) alueita lukuun ottamatta Euroopan unionin (muka)hiilinielu, ja susien sekä kaiken tyhjäksi kaluamien ja paskomien valkoposkihanhien ja merimetsojen suojelualue.

_ _ _

On varmaan joidenkin mielestä ihanan kivaa, että kun jokin suomalainen potkupallojoukkue voittaa jonkin Koillis-Kurmutian vastaavan potkupallojoukkueen, niin heput umpikännissä räpistelevät jossain hitsin suihkulähteessä. Niin, onnea, onnea vaan eipä siinä mitään.

Mutta siis tietämättä lainkaan, mikä heitä ja heidän mahdollisia jälkeläisiään odottaa brysseliläisen politbyroon (https://fi.wikipedia.org/wiki/Politbyroo) hallinnoimassa (N)Euvostoliitto-Suomessa, jossa äärikannat (yltiöfeminismi, kulttuurimarxismi yms.) hallitsevat suvereenisti. Nämä kaikki maamme valtapuolueet, jotka kuitenkin taas tosiasiallisesti voittivat ja voivat yhteensä tehdä mitä haluavat sekä tyhmä äänestäjäkunta orjallisesti ja perinteisesti niitä jälleen aivan liikaa kannatti, takaavat, ettei mikään muutu.

Lainatakseni vihdoin tätä Iltalehden artikkelia ja sinänsä yhtä eniten arvostamaani kokoomuslaista, ammattisotilas Atte Kalevaa, niin vaikka mies on erittäin hyvin kärryillä siinä missä mennään, niin myös pelästyin aika tavalla hänen ehdotustaan.

Iltalehdykkä kirjoittelee:

”Kokoomus sai selkeästi suurimman puolueen paikan Helsingissä kuntavaaleissa, ja Helsingin pormestariksi on nousemassa kokoomuksen pormestariehdokas Juhana Vartiainen. Asiasta päättää Helsingin kaupunginvaltuusto elokuussa.”

Eipä muuta kuin että tämä on ihana mies tämä Vartiainen. Kannattanee Ruotsin mallia kaikessa. Niin että onnea vaan, helsinkiläiset!

_ _ _

Muunnellakseni vanhaa sanontaa: ”ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se joka maksaa”, niin laitetaan se siten, ettei se ole tyhmä, joka asettuu ehdolle, vaan se, jota umpitollo äänestäjä äänestää, paitsi ettei äänestä ollenkaan, vaan jää äänestyspäivänä sohvalle kittaamaan kaljaa ja katsomaan, kuka potkupalloilija osuu nahkakuulaan napakimmin tällä kertaa.

Mainittakoon, että kyllä minäkin olen MM-luokan jalkapalloa intohimoisesti joskus katsellut, mutten enää – jääkiekosta puhumattakaan, jossa hallitsevat nykyään pohjoisamerikkalainen väkivaltahyväksytty roskajääkiekko taitokiekkoilun sijaan, joka se kyllä alun perin oli sitä arvostetuinta.

_ _ _

Iltalehti jatkaa:

”Vartiaisen valinta pormestariksi on lähes varmaa, koska perinteisesti suurimman puolueen ehdokkaasta on tullut pormestari. Tällöin Atte Kaleva nousee Vartiaisen tilalle eduskuntaan.”

Upseeri Attepa äitymähän lausumahan seuraavasti uljaan laatumedia Iltalehtevän kera:

”Terrorismin ja jihadismin tutkija, Helsingin kaupunginvaltuutettuna paikkansa uusinut Kaleva kertoo aikovansa ajaa eduskunnassa samoja asioita kuin tähänkin asti hän on ajanut eli talous- ja turvallisuusteemoja. Kaleva sanoo haluavansa vaikuttaa eduskunnassa etenkin Suomen maahanmuuttopolitiikkaan.”

Vilunväristyksiä aiheuttaa seuraava valikoitu, mutta silti suoraan lainattu kommenttipaketti:

”Tärkein muutos Kalevasta olisi se, että turvapaikanhakuprosessi tapahtuisi EU:n ulkorajoilla.

 

– Jopa 1,5 vuoden laitoskausi, jolloin ihminen odottelee, saako hän edes jäädä maahan vai ei, ei ole omiaan lisäämään toimeliaisuutta ja aktiivisuutta. Se passivoi ja laitostaa väistämättä, Kaleva sanoo. Kalevan mielestä Suomeen tulevien turvapaikanhakijoiden ja siirtolaisten pitäisi osoittaa aktiivisesti, että he ovat halukkaita kotoutumaan Suomeen. – Ei niin, että yhteiskunta kotoutuu jokaiseen tulijaan.”

Siinä olen eri mieltä, herra Kaleva, emme Tanskassakin jo ilmaistulla tavalla tarvitse yhtään ainutta turvapaikanhakijaa, jotka todellisuudessa ovat elintasopakolaisia etsien parhaan sosiaaliturvan ja hyysäyksen maata jollainen Suomi Ruotsin ohella on.

Ajatelkaa, arvoisat lukijat: jos joku olisi tosissaan huudeskellut tuolla kadulla, että ei kansoja, ei rajoja, tai että me olemme rakentaneet (joku eksoottinen leidi, joka ei taatusti ole rakentanut täällä yhtäkään rakennusta – saksalainen arkkitehti Engel suunnitteli pääkaupungin keskustan 1800-luvulla, ja suomalaiset ammattilaiset sen toteuttivat), niin sellainen uljas ihmisyksilö olisi viety ehkä jonnekin suljettuun paikkaan hieman miettimään ajatuksiaan. Samoin joku ”huivi”, joka kirkuu kurkun täydeltä suomalaisen poliisin korvaan tätä ikuisesti mieleeni jäänyttä iskulausetta ”kytät, siat, natsien kätyrit”. Luuletteko, että entisaikojen virkavalta olisi suvainnut moista solvaamista? Tuskin. Siis ei ehdottomasti!

_ _ _

Ja mitä tekee pääkaupunkiseudun poliisi, polpo? Ei mitään, poistuu vain nöyrästi jonossa paikalta. Ei haitanne, vaikka kirkuva kaapulady olisi tehnyt poliisiseriffioffiserille pysyvän kuulovaurion. Megafoniin kailottava eksoottinen huippurouva on pyhimys.

Suomalainen törkeä poliisinhäiritsijä lähtisi poliisisankarien maahan painamana ja tahallaan ruhjomana koppiautossa putkaan, että heilahtaisi. Uussuomalaiset ihanneihmiset eivät lähde.

_ _ _

Iltalehden haastattelema Atte Kaleva jatkaa:

”Jo nyt Suomesta voi myös hakea työperusteista oleskelulupaa, mutta Kalevan mielestä Suomeen tarvittaisiin uudenlainen siirtolaisuusväylä. Hän uskoo, että se vähentäisi turvapaikkajärjestelmän väärinkäyttöä. – Luotaisiin uusi väylä sille, että jos haluaa tulla Suomeen ja rakentaa elämänsä tänne. Jos huomataan, ettei henkilö haluakaan kotoutua, hänet voitaisiin helposti lähettää pois maasta”. Lisäksi Kaleva jatkaa: ”– Tämä voi kuulostaa ehkä vähän kovalta, mutta minusta se olisi humaani ja oikeudenmukainen tapa toimia, Kaleva katsoo.”

_ _ _

Mainittakoon, että Atte Kaleva viittaa myös Kanadaan, jossa on käytössä ns. maahanmuuttajien pisteytysjärjestelmä. Siinä arvioidaan esim. työllistymistä. Niin, minä ja ainoa lähiperheenjäseneni olemme työllistyneitä juuri nyt, mutta emme silti halua tätä.

_ _ _

”Tämä olisi hänestä hyvä tapa torjua segregaatiota eli asuinalueiden eriytymistä. – Ei päästettäisi alueita kehittymään niin maahanmuuttajavaltaisiksi, että samasta kulttuuripiiristä tulevat kuplautuvat niin, että kotoutumisesta tulee vaikeaa, Kaleva katsoo.

Tämä sijoittelu toimisi Kalevan mukaan niin, että kun henkilö saa Suomesta turvapaikan, hänelle osoitettaisiin kunta, jonne hänen tulisi muuttaa. – Turvapaikan saaneen sosiaalitukien saaminen olisi sidottu kotikuntaan eli jos henkilö muuttaisi muualle, tukien saanti loppuisi. Kun henkilö saa Suomen kansalaisuuden, hän olisi samalla viivalla valtaväestön kanssa, Kaleva visioi.”

EI KÄY EIKÄ KÄVELE, sanon mä!! Me monet muut asumme juuri täällä vähän kauempana (esim. Jyväskylä, Kuopio, Joensuu yms.) emmekä halua näitä lähi-itäläisiä naapurustoomme, joita meille nytkin jo valitettavasti jo on. Ei liikaa ja hallitsevasti – näin se vain on.

Ensisijaisesti Helsinki-friikkien ohella, niin nämä maakuntapullanleipojat katsotte ihaillen tätä uutta väestöä. Ei ehkä näin, mutta kun lapsellisia pullapitkonleipojia olette, niin olkaa sitten!

_ _ _

Iltalehti tietää kertoa, että ex-upseeri ”Atte Kaleva uskoo, että pienemmillä paikkakunnilla humanitaaristen maahanmuuttajien olisi helpompi päästä osaksi paikallista yhteisöä, ja esimerkiksi suomen kielen opettelemiselle olisi suurempi tarve ja motivaatio.”

TÄMÄ ON JUURI SE PELOTTAVIN TULEVAISUUDENNÄKYMÄ!!!

Me jotakuinkin valveutuneet emme luonnollisesti halua näitä täysin eriparisia, eksoottisia miesjoukkioita, joiden taustalta, vanhemmistaan ainakin, osa lienee täkäläiseen maahan sopeutumattomia jengiytyviä, 1.) ihan puhtaita elintasopakolaisia, 2.) sodanvälttelijämiehiä, jotka ovat oikeasti mm. sotilaita, aliupseereja tai liikennepoliiseja yms. sekä 3.) vain ihastuneita tyrkyllä oleviin, harhautettaviin ja sikäli typeriin kenties naaraspuolisiin yksilöihin – siis osaan heistä – joten mikseipä sitten tartuttaisi tilaisuuteen.

Ei, tämä humanitaarinen maahantulo pitää lopettaa heti! Näin sanoo ja ainakin yrittää neuvoa A drop in the ocean!!! Luuletteko, että suomalaiset uskovat? Eivät!

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.