Blogit

Monenlaista asiaa

Se on ihan selvä, että tietenkin vihervasemmistolaishallintomme tekee tuhojaan. Edellinen oli jo hirviömäinen, mutta tämä vasta sitä on.

Olen pahoillani ihmiset, seuraavan matuaallon välityksellä maamme on täynnä taas uusia virnisteleviä poikalaisia Kaukoidän maista, ja äärimmäisissä vaikeuksissa olevat naiset ja lapset loistavat poissaolollaan.

Valtiovaltamme luultavasti painostaa ja pakottaa kaikki pienetkin kyläpahaset ottamaan vastaan maailman vaarallisimmista maista maailman vaarallisimpia heppuja.

Tälle emme voi mitään. Röyhkeä Turkki sodiskelee siellä Syyrian rajalla aikansa, ja tuloksena on valtaisa määrä Eurooppaan tulijoita taas kerran.

Oma näkemykseni vähintään on, että ei näitä jätkiä, vaan enintään niitä naisia ja lapsia. Tosin ei mitään Isis-naisia. Te ette kuulu tänne!

Ruotsi on tuhon oma omalla älyttömällä maahanmuutollaan. Suomi tulee perässä, ei voi mitään. Jonain päivänä me sen näemme – sitten kun se on myöhäistä.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.