Blogit

Näinkö siinä taas käy…??

Ensin aika ikäviä uutisia. SDP:n kannatus oli maaliskuussa 21,1 prosenttia ja perussuomalaisten 20,1 prosenttia. Tämän kertoi meille ilmeisen tosikin arvio, eli että…

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b4ef5ca0-43c0-4c31-8daa-be87c539fd6d

…tätä aiemmassa tutkimuksentekeleessä oli viisi prosenttiyksikköä perussuomalaisten hyväksi. Muttei enää. Nyt tämä meni ihan päin persikkapuuta. Siis tuli ns. himmeet settii.

Eli tiedättekö mitä tämä merkitsee? Olen sanonut jo tämän turhan monta kertaa: Suomen kansa on sittenkin harhaanjohdettavampaa kuin luulin. Tätä tautia ei voine parantaa.

Se on sama, mitä muut puolueet ovat olevinaan. Sossudemokraatit tietenkin saavat viehkeän Sanna-pääministerinsä kanssa lisää kannatusta. Vihreät menettivät jonkin verran suosiotaan, mutta varsinkin perussuomalaiset siis vielä ratkaisevasti enemmän.

Olen sitä ennenkin surrut, mutta kansa ei siis ehkä aiokaan tajuta, että kuten kuuluisassa kirjassa ”Eläinten vallankumous” (Orwell, 1945), todetaan, että mm. väki on lyhytnäköistä ja typerää. Annetaan tyly arvio tästä kaikesta ja tulevaisuudestamme tämän maamme puitteissa.

Ei tämä paremmaksi muutu. Pääministeri-sievätär-Sanna jatkaa, kuulkaas, ihan samaa vihervasemmistoideologiaa kuin tähänkin saakka. Aprikoin, että heti kuin taas voi.

Ja Ruotsi paniikissaan laittelee länsirajansa yli uuskansalaisiaan pahimmassa tapauksessa tänne meidän maahamme. Tuo naapurimaa on niin sikin sokin kuin seinäkello. Puhuin juuri sinne heikäläisille: he sieltä käsin saavat Suomenkin sekaisin. Ihmettelen sikäläistä aivopesua.

Mutta, mutta… Suomen äänestäjät pitävät siis sievä-Sannasta.  Sanna on käynyt kertomassa, että hän on naisperheestä kotoisin, eikä ”isikkiä” ole, eikä tarvitakaan. Näin luulen. Tosin tähän en ota sikäli moralisoivaa kantaa – ihan yksi lysti minulle. Aika on tällainen nyt.

Kuitenkin jatketaan… On onnetonta, että höhlät eivät käsitä tätä koko yhtälöä. He eivät tajua laajempaa kokonaisuutta. Persut mm. kyllä tekevät osuutensa, mutta eivät voi enempää.

Ruotsin rajan yli valuu ehkäpä ihania miekkosia haluamaan turvapaikkaa. Jokainen järki-ihminen tiedostaa, että tämä kuvio on etenkin nyt aivan mahdoton sulattaa näissä oloissa.

Suomemme voimavarat loppuvat tämän kirotun koronaviruksen kanssa. Liian moni joutuu kärsimään ja jopa menettämään henkensä sen kourissa. Kuka olisi uskonut mitään tällaista?

Ja vielä: Kaikenlaiset raiskausringit https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/22f57930-62c4-4439-bc38-3ac71a27db10 mellastavat, mutta seuraamukset ovat mitättömät. Koko tämä kehitys pitäisi pysäyttää ja heti! Typyköitämme saa ihailla, mutta näpit irti heistä, pojut!!

Eikö käsitetä, että nämä kaikki systeemit aikovat vain kaikki kokonaisuudessaan huijata ja vedättää teitä kaikki te ihmisparat. Otatte taas ne samat sdp:t – SDP:t, siis SDP:T!!!

 

Vasemmistopresidentit alkoivat riisua pressan valtaa, ja siksi mikä tahansa luokkakokoushallitus saa tätä nykyä viedä Suomenmaata vaikka päin ”helesinkiä”.

Tuloksena on se EU-liittovaltio, jossa sikäläinen, mistään Suomen tosiasioista ja maamme sisäisistä asioista tietämätön ylivaltiovarainministeriö laittaa aina halutessaan pikku-Suomelle laskun, että te siellä, EU:n koilliskolkassa oleva Finlandia-niminen EU:n koillinen osavaltio maksatte niin ja näin paljon yhteiseen budjettiimme, ja sillä hyvä. Ininät kielletty.

Suomella ei tule olemaan tässä mitään jakoa. Tämä ei pääty hyvin. Valitan. Toki aikanaan asiat rauhoittuvat, mutta kuten itsekin olen aiemmin todennut, tilanteet eivät palaa ennalleen.

Itse meistä kukin turvaa erinäisiin asioihin; itselläni on kristillinen näkemys, muilla omansa. En tyrkytä. Mennään näillä. Nyt koen, että minua ei ainakaan tarvita tässä kauhuprosessissa, eikä ole kyllä kukaan pyytänytkään. Ehkä joskus palataan asiaan. Siunaukset ja hyvät jatkot itse kullekin.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.