Blogit

Nyt mä kässäsin jotain lisää …

Ihan tätä eivät hätäisimmätkään olisi uskoneet. Vihervasemmistomedia on kätyreineen kaapannut vahvenevasti vallan kaikkialla länsimaailmassa. Melskettä toisensa perään.

Ensin oli ilmastojumalatar. Siis Ruotsin-Reetta. Nyt tämä neito taitaa olla kuitenkin jo vähän eilistä kamaa. Hän on jo liian vanha – peräti. Hän ei tehnytkään odotettua ihmettä. Eikä tee!

Sitten joku puolirikollinen lenkkeilijä – siis juoksee ilmeisesti pakoon murtautuessaan taloihin – oli seuraava johtotähti. Tärkeintä tietysti on, että kaksi valkoista miestä yrittivät ottaa miekkosta kiinni, ja väkivaltainen afro pani hanttiin. Mutta afro tai ”valko” – tulos olisi sama.

Ja kuinkas muuten; heti olivat kuvat valkoisista miehistä levinneet pitkin maailmaa. Ennen kunnon poliisitutkintaa, ennen syyttäjän syytettä, ennen oikeuden tuomiota. Älytöntä!

Onnistuisiko Suomessa? Ei tietenkään! Suomessa salataan kaikki. Niin pitkälle kuin on mahdollista. Ja kaiken jälkeenkin.

Sitten seuraava väkivallan ja tuhon aalto käynnistyi, kun poliisi piteli aloillaan isoa mustaa korstoa, joka oli kaiken nykytiedon mukaan vahvasti päihdekännissä ja vastusteli virkavaltaa.

Siinä on vaikea toimia, kun vihamielinen ”erietninen” joukkio kaiketi piirittää ja haittaa poliisin työtä toimien uhkaavasti. Itse kyllä tuomitsen kaiken pahanteon ja väkivallan.

Tästä sitten käynnistyvät nerokkaasti koko länsimaailmanlaajuiset mekkalat, jossa jopa ilmeisesti kuolee ihmisiä, ja lisäksi tuhotaan taloja, kokonaisia kaupunginosia sekä ryöstetään kauppoja ja mitä vain satojen miljoonien edestä.

Mitä tämä ilmentää? Ei ainakaan mitään järkevää. Jonkun joskus kannattaisi sitten aikanaan katsoa esim. Suomea jossakin 80-luvulla, jolloin ei ollut tarvetta mekkaloida ketään vastaan kenenkään puolesta – siis ainakaan täällä maamme rajojen sisäpuolella.

Siihen saakka, kunnes perussuomalaisen puolueen kannatus nousi lupaavasti, niin uskoin poliittiseen mahdollisuuteen ja suotuisaan käänteeseen. Mutta ei, korona tuli, ja nyt ”ne”, siis kansa, taas kannattavat sitä iänikuista sdp:tä. Pääministerin ehkä jonkun mielestä kivojen kasvojen takana on kuitenkin tämä kova EU-hakuinen ”ytimiin” hakeutuva puolue, joka ei Lipposista ja Ahtisaarista ole miksikään muuttunut. Kansa ei ymmärrä, kansa on tyhmää.

Minun mielestäni valtio voi olla monietninen, mutta ei monikulttuurinen. Mitä se nimittäin haittaa, että kiinalaisilla on omat korttelinsa, italiaanoilla omansa? Tai vaikka suomalaisillakin? Ja jos niihin joku muu eksyy, niin eivät kai ne siellä meistä ketään syö?

Suomi menee nyt vain yhtä tietä: EU liittovaltioistuu vauhdilla. Suomi tulee olemaan EU:n koillinen provinssi, josta napataan vedet, metsät, luonnonvarat ja ehkä kauniit naisetkin, ja sinne voi sitten sijoittaa kehitysmaakansojen ylijäämät sekä ydinpolttoaineiden loput.

Tämäkin yhtälö pelaa vain niin kauan, kunnes kaikki täältä on lopussa; niin rahat kuin muutkin resurssit. Kuka täällä sitten enää muka haluaisi huseerata?

Ruotsissa paukkuu – Ruotsi on tehnyt tyhmyyksiä koronan kanssa. Sitä paitsi koko virus taitaa olla rasistinen, koska se ilmeisesti tarttuu eniten ei-valkoisiin ihmisiin. Siispä koko Covid-19 pitää julistaa laittomaksi.

Ostin juuri uuden läppärin, siis kannettavan tietokoneen, (laatulaite, mutta törkeän kallis, maksoi n. 2500 €), ja siinä on F-Secure virustorjunta. Eikö näin, että kun on laadukas virusesto, niin se häätää sitten koronankin? En oikein tiedä, koska en ole tunnetusti se terävin kynä penaalissa. Luullakseni Toisaalta, mihin sitä virustorjuntaa sitten tarvitaan? Eikö koronakin siis ole virus? Ihmisessä tai laitteessa – virus kuin virus, eikö? Vai eikökään?

Ikävää on, että persujen kannatuskäyrä katkesi. Ei näin! Sen olisi pitänyt vain nousta nousemistaan, mutta kuten todettua, sossut menivät edelle. Osoittaa itselleni, ettei perussuomalaisista ole kehityksen muuttajiksi.

Se ei ole heidän vikansa, mutta kansa se kun vain ei usko, näe, tajua, äänestä ja kannata tarpeeksi. Ei tule tekemäänkään. Ano Turtiainen joutui niin kutsutusti kohtuuttoman kohtelun kohteeksi. Nyt sitten todellinen ajatusten valtameri, suorastaan nero, Jukka Hankamäki.

Harvoin saa lukea näin älykkään ihmisen oivalluksia. Toisaalta, mitä järisyttävän ihmeellistä hänen kirjoituksissaan oli? Eikö sitä tajuta: ne ovat mielipiteitä, perusteltuja kannanottoja!!

Lisäksi mainittiin valtamediassa kielteisessä mielessä mm. Laura Huhtasaari, Arto Luukkanen ja erinäiset muut, jotka ovat yleensä hyvin tarpeellisia henkilöitä raikkaan vaihtoehtoisia ajatuksiaan esittämässä.

Siis, ihan sakeet settii, hei…! Vaikken itse ole virallinen persu, niin älkää nyt ihmeessä lähtekö antamaan vihervasemmiston painostukselle periksi. Jos sen teette, sille ei tule loppua oleman eikä näkymän. Ei ikinä. On mahdollista, että PS-puolue liudentuu kuitenkin loppujen lopuksi sulaksi marmeladiksi. Tekee ”soinismit”. Paine ja hyökyaalto vastaan vain on niin valtava.

Paras aines teistä on kiusallinen tosiasiallisine juttuinenne. Ettekö näe: teille tehtäneen ns. round up. Suomen kun nyt vain pitää suostua Euroopan unionin kaikkiin kotkotuksiin lompakko edellä. Se on ikään kuin kohtalo. Minusta ei pitäisi olla, mutta minä en sitä päätä.

Mutta jos joku uskaltaa ja jaksaa panna hanttiin tälle mielettömälle kehityskaarelle, niin siitä vain. Itse haluaisin sen tietyn, suhteellisen peruskonservatiivisen maan ja kansan takaisin.

Olen lopuksi vielä pahan ilman lintu, osa 3. Tiedostan sinänsä oikein mainiosti, että me ihmiset haluaisimme kuulla hyviä uutisia: sinua onnistaa, olet kaunis, pääset läpi tentistä, auto, jonka ostit, on ihan kelpo peli ja sijoittamasi rahan arvoinen, painonpudotuksesi onnistuu, saat havittelemasi työpaikan, paranet taudistasi…

Eikö niin? Toki! Niinhän itsekin haluan kuulla ja vakuuttua kaikesta tuollaisesta.

Nyt on vain otettava tietyt realiteetit huomioon. On nimittäin tosi outoa, mihin ihmeeseen tämä vielä eilettäin niin vakaa ja järkevä maamme on luisumassa. Ajat ovat merkilliset. Tämä on kuin satua, hieman pahaa untakin. Kehotan suurella sydämellä: olkaapa valppaina ihmiset.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement