Blogit

Olipa kerran pääkirjoitus – mutta onko enää?

Kuva Pixabay.

Kun rupesin hakemaan muuatta Iltalehden ilmeisesti peräti päätoimittaja Kreeta Karvalan sinänsä varsin osuvaa kirjoitusta (ajankohta oli jotakuinkin to 22.7. ja yötä vasten), niin kappas, sitä ei enää löytynytkään haussa. Harmi sikäli, etten ehtinyt kopioimaan tuota pääkirjoitusta tai kaappaamaan siitä edes mitään osaa.

Aihe ja idea rouva Karvalalla kutakuinkin oli, että Suomenkin pitäisi kehittää uusi maahanmuuttopolitiikka, johon mallia kannattaisi ottaa Ruotsista ja Tanskasta.

Kun näistä asioista tämän ja länsinaapurin valtamedioissa kirjoitellaan, niin on todellinen taitotoimittelijamainen mestarisuoritus, ettei näiden pahojen tekojen suorittajien taustaisuutta tarkoituksellakaan mainita. Ja ne tekijät ani harvoin ovat Pelle ja Hampus. Jengirikollisuus Ruotsissa ja enenevästi Suomessakin on maahanmuuttajataustaisten henkilöiden tekemää – siitä ei päästä mihinkään. Ja jos ja kun näin on, niin se mainittakoon!

_ _ _

Palatakseni päätoimittaja Karvalan kirjoitukseen, niin hän totesi mm., että Suomen pitäisi ottaa mallia lähimaistamme Ruotsista ja Tanskasta. Näissä maissa on herätty ongelmiin (raiskaukset, pommiräjähdykset, katutaistelut, julkiset teloitukset keskellä päivää, sivulliset uhrit, mafiamainen kiristys, jne).

Tanskassahan on jopa todettu, että siellä tavoitteena on peräti nolla humanitaarista maahanmuuttajaa, ja palautettava väki voidaan sijoittaa erilliselle saarelle sekä turvapaikkakäsittely toteutetaan jossakin kaukomaassa, ei itse tanskalaisten maaperällä, kuten vastuuttoman typerästi vaikka täällä Suomessa, jossa saa heti täyshoidon ja kunnon taskurahat melkeinpä saman tien meidän veronmaksajien laskuun.

Ja hirveitä asioita älyttömän rahanmenon ohella täällä onkin tapahtunut, mutta se kaikki ei tunnu melkein ketään enää kiinnostavan. Varsinkaan näitä valtapoliitikkojamme.

_ _ _

Pieni satiirivaroituksellinen välihuomautus: Miettiikö kukaan, miksi maamme on yltiöfeministisoitunut tällä tavalla? Maahantulijathan ovat pääosin nuoria ns. exoottisia miehiä. Mutta entäpä mikäli me fennoskandinaavimiehet haluaisimme ottaa hellään huomaamme turvapaikanhakijoiksi vaikkapa fertiili-ikäisiä kaunottaria Etelä- ja Väli-Amerikasta?

Saisimmeko me Suomi-miehet esim. näitä: https://www.youtube.com/watch?v=H2bq-8cdk9Q No emme varmasti! Siis turvapaikanhakijoiksi? Ei jaksa edes naurattaa. Täkäläisten länsimaiden naisfemakkoarmeija nostaisi sellaisen äläkän ihmisoikeuksiin ja naisten hyväksikäyttösyytöksiin viitaten, ettei pahemmasta tietoakaan.

_ _ _

En siis kuitenkaan mene vannomaan, etteikö päätoimittaja Karvalan kirjoitusta olisi jossakin saatavilla, mutta minä ja eräs toinenkaan kokenut netinkäyttäjä ei sitä ainakaan enää löytänyt.

En arvaile enempää, mutta saanen ihmetellä, lienevätkö paineet esim. sen toteamiseen, että todellakin mm. Ruotsin massajengirikollisuuden pontimena ovat kuitenkin lähinnä kehitysmaista tulleet maahanmuuttajat ja heidän jälkeläisensä, on täkäläisen keskittyneen, ilmeisen vihersosialistishenkisen valtamedian esiintuomana sittenkin liikaa vaadittu.

_ _ _

Siis taivaan totuushan tainnee olla, että oma valtamediamme pyrkii ihan kaikin keinoin häivyttämään kaiken ns. taustaisuuden kaikista rikoksista niin paljon vain kuin pystyy. Ja nimenomaan silloin, kun tuhmuuksia ja tyhmyyksiä on tehnyt joku muu, kuin kantaeurooppalainen henkilö, etenkin mies. Myös nainenkin, jos niikseen tulee.

Kerronpa tähän suoraan, että muistan erään kaukaisen televisiotapahtuman (enää en itse katso tv:tä, huom!), jossa joku erkkomedian korkea esimiestoimittaja sanoi kysyttäessä, että mistä te ette mielellänne kirjoittaisi. Vastaus oli jo silloin, parikymmentä vuotta sitten, että emme mielellämme julkaise mitään tämän tietyn tuontiuskonnon kanssa haittaa tuottavaa materiaalia. Moni ei ehkä pannut merkille, mitä minäpä laitoin tuon mieleeni jo tuolloin.

_ _ _

Siitä en yhtään pidä, että kaikista rikosuutisista ja rikoksista annettujen tuomioiden perusteista kerrotaan julkisuuteen yhä niukemmin. Minusta se on väärin ja alhaista: me olemme tämä maa ja kansa sekä sen veronmaksajat, meillä on oikeus ja lupa tietää ihan kaikesta, mitä tässä maassa tapahtuu ja keiden toimesta! Myöskin rangaistukset väkivaltatyyppisistä rikoksista ovat surkuteltavan mitättömät.

Tässä tulevassa DDR:ssä kaikki salataan yhä tiukemmin, paitsi silloin, kun löydetään uusi aluevaltaus alkaa syyttää eurooppalaista, valkoista, protenttanttis-katolilais-ateistis-gnostilaista, lihaa syövää, osapuilleen keski-ikäistä heteromiestä. Pelkkä epäilys, juoru tai huhu riittää, ja kas: me nappasimme sinut! Julkisuusmylly jauhaa ja olet menetetty.

_ _ _

Saanen jonkin verran änkyräpalautetta, kun totean lopuksi pari asiaa: 1.) Ottakaa kaikki mahdolliset saatavilla olevat koronarokotteet, katsokaas, ei tällaisia viruspandemioita vastaan kerta kaikkiaan ole mitään muuta tehokeinoa loppujen lopuksi, kuten ei isorokkoakaan vastaan; haittavaikutuksia ilmenee, mutta hyödyt ovat suuremmat kuin riskit. 2.) En kehota luottamaan yhteenkään tiedotusvälineeseen, joka ei kykene ja halua tehdä yhtäkään asiallista ja korrektia, faktista artikkelia Trumpista; USA on nyt kuulemma kahtiajakautunut, sen oman valtamedian uskottavuus on romahtanut, ja mietin vain, että kenen etu tässä mikään sitten on: globalistit, liittovaltio-EU ja kommunistihallinto-Kiina vain nauravat makeasti tälle kaikelle.

Korjaus 24.7 klo 20:38: kirjoituksen alussa mainittu pääkirjoitus on sittenkin Iltalehdessä, mutta Juha Keskisen kirjoittamana.

Tilaa
Ilmoita
guest

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rullattu

Ruotsin maahamuuttolaista ei pidä ottaa muuta mallia kun sitä että tuota samaa ei suomessa pidä ikinä tehdä.
Ainos toimiva malli on lähettää joka suomen rajalle tuleva islamistinen sosiaalipummi afrikkaan leirille eikä ikinä sallia noille astua suomen maaperälle.

Kata

Arvelinkin että monta liitettä niin odottaa hyväksyntää..no niissä on vain tanssia ja asiaa!

Kata

Täyttä totta kiitos taas!
Toki samaa salailua on joka länsimaassa…tässäpä siihen rokotehommaan juttu…Ei ole pakko edes valkoisessa Talossa…https://www.foxnews.com/politics/biden-mandating-covid-vaccines-for-white-house ja nyt sitten Nänsikin kerrankin positiivinen!
https://www.foxnews.com/politics/psaki-spars-with-reporter-over-white-house-staffer-vaccine-transparency-why-do-you-need-that-information
Ja lambadaa mentiin ennen tähän tahtiin…:D https://www.youtube.com/watch?v=X__nDUqRtAo
Mutta TUSKIN noita tyttöjä tänne tuotaisiin koska retliinivihertukat saisi pazkahalvauksen.

Jussi Hämäläinen

Kiitos hyvästä kirjoituksesta. Median omassa Totuusministeriössä näköjään Isoveljeä edustava Ajatuspoliisi valvoo ja oientaa tekstejä Oikeiden Ajatusten mukaisiksi. Luulisi muuten hävettävä olla mukana rakentamassa tätäkin dystopiaa.

Olisiko muuten paikallaan kysyä oiennetulta päätoimittajalta itseltään kopiota poistetusta artikkelista? Jospa vaikka silmät avautuisivat.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Jussi Hämäläinen

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.