Blogit

Olkaamme viisastuneet!

Tuon yllä olevan, tarkoituksellisesti hieman kankeahkon otsikon jälkeen tulee sitten raakaa, mutta rehellistä asiaa. Ymmärtäkää ihmiset, että elämme maamme ja sivilisaatiomme kannalta ratkaisevia aikoja.

Kannatetaan maassamme voimia ja tahoja, jotka tosiasioiden ja realismin nimissä ajavat tämän oman rakkaan maamme etua. Tuetaan ihmisiä, jotka osaavat ja uskaltavat kertoa totuuden.

En nyt ala toistaa kaikkia asioita; ne joko tiedostetaan tai sitten ei. Ns. ”kääntyminen” näyttää olevan joillekin erittäin vaikeaa, muttei tosin mahdotonta. Yksinkertaisesti sanoen, Suomen ei pidä maailmanparannusvimmassaan mennä läntisen Ruotsin tietä. Jokainen voi ottaa tästä selvää.

Suomella ja suomalaisilla on oikeus olla omanlaisensa maa, kansakunta ja valtio, jossa ihmisoikeudet, tasa-arvo ja monet huiput seikat on hoidettu kuntoon vaivalla ja vuosikymmenten työllä. Siihen kaikkeen ovat osallistuneet niin sinun kuin minunkin isäni, äitini, heidän vanhempansa, kanssaihmiset ja monet muut.

Nämä ihmiset ovat käyttäytyneet tavalla, mikä on mahdollistanut sellaisen kansakunnan ja rehdin ihmisyhteisön synnyn, joka on – ainakin vielä pääsääntöisesti – voimassa täällä.

Ehkä meistä kaikki eivät pidä niistä kaikista piirteistä, mitä tässä maassa on olemassa ja käytänteinä, mutta pyydän kaikkia lukijoita miettimään: mikä on vaihtoehto?

Pidetään tämä oma juttumme, jossa on tietty suuri vapaus, suomalaisille ominainen myötäsyntyinen rehellisyys ja luottamus toisiamme kohtaan sekä siitä kumpuava laatuyhteiskunta, joka on monilla mittareilla maailman huippua. Lisätietoa löydät netin alkuperäislähteistä ja tutkimuksista!

Omalta osaltasi: kannata henkilöitä (vaaleissa ja muutenkin), jotka uskaltavat ja osaavat kyseenalaistaa nykyisen valtapuolueiden konsensuspolitiikan. Sillä oli kukoistusaikansa, mutta ei ehkä enää.

Älä lainkaan usko kaikkea, mitä esimerkiksi tavanomaiset ”puoli yhdeksän uutiset” kertovat. Muun muassa tuollaiseen valikoituun uutisointiin viittasi minulle äskettäin eräs tuttu autokoulunopettaja, joka ilmeisesti muodostaa tuon kaltaisista lähteistä maailmankuvansa. Ymmärrän ja sympatisoin muuten mukavaa miestä, mutta siinä ei todellakaan ole kaikki!

Siis haloo! Valveudu. Etsi tietoa. Monipuolisesti. Käytä sananvapauttasi. Vaadi oikeutta siihen. Sinulla (ja minulla) on oikeus olettaa, että elämme sivistysvaltiossa. Sen pitää säilyä sellaisena. Jos jokin on pielessä, niin asiaa voidaan muuttaa – toki laillisin keinoin.

Elämme itsenäisen Suomemme mielenkiintoisimpia hetkiä ja tilanteita aikapäiviin. Katsotaan, mitä tapahtuu!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.