Blogit

Otos edelliseen kirjoitukseen – täsmennystä

Jos haluat ns. voittaa sieluja, niin älä lähde heidän heikkouksistaan. Armahda ihmistä!!

Joku on hetero, joku homo; olen tavannut molempia, ja on ihan varma, etten saa kumpaakaan kääntymään toiseksi. On vapauttavaa todeta, että sellainen ei onneksi ole minun tehtäväni.

Räsäskän Päiviä sikäli kristittynä moitin, että ehkä kuitenkin sinä vaadit ihmisiltä mahdottomia. Ja onko todella sinun tehtäväsi sanoa ihmisille, että teidän vain pitää nyt muuttua homoista heteroiksi, kun he eivät sitä joka tapauksessa a.) pysty tekemään tuosta noin vain, ja b.) eivät sitä halua tehdä. Ymmärtäisit, että maailma on nyt tällainen, ja sinä noine ylhäältäpäin paasauksinesi vain sohit palavalla tulitikulla ruutitynnyriä.

Edellisestä kirjoituksestani otan sen seikan, että sinun kristillisdemokraattinen puolueesi pyrkii ajattelemaan ja hallitsemaan kansakuntaa kuin se olisi Jumalan kristillinen seurakunta.

Tämä maailma ei sitä ole, ja siinä olen samaa mieltä suurin piirtein kuin Eija-Riitta Korhola kokoomuksesta, europarlamentaarikkonakin toiminut. Uskonto ja politiikka erilleen!

Näin olen käsittänyt hänen ilmaisseen kantansa. Ja olen itsekin varsin samaa mieltä.

Se on sitten eri asia, että jos itse kukin edustaa jotakin näkemystä vaikkapa kristillisyydestä ja voi sitä uskottavasti välittää eteenpäin. Jos olet uskottava kristitty niin ole!

Tuo ilmiö pitää heti lopettaa täältä ns. sivistysmaista, että jos osoitat mieltäsi tai olet jostain jotain mieltä, niin lähi-itäläinen päällekäyminen syntyy kuin tyhjästä; näyttää, että joka kuppilasta, porttikongista ja kadunkulmasta päällesi käy valtava määrä jotain ihmeen miekkosia, joille – Tanskassa poliisi haluaa vielä voida – mutta varsinkin eteläsuomalainen poliisiviranomainen ei aiokaan tehdä mitään.

Ei! Mitään moista porukkaa emme tänne ole tilanneet, emmekä halua.

Melkein rukoilen vielä päättäjiämme – mutta turhaan – että älkää tuoko tuollaista kuumaveristä väkeä, jolle ainakin eteläinen poliisimme (kun ilmeisesti poliisijohto ohjeistaa), on jokainen lähi-itäläinen konflikti kuin meidän omamme. Emme halua näitä kuumakalleja tänne siis!

Haluan korostaa ihan meidän Ulkoministeriön ohjeiston mukaisesti, ettei monikaan pohjoismaalainen, länsimainen, vapaamielinen tapa kelpaa monissakaan maissa. Itsehän sellaisesta varoitatte oman maamme ammattilaiset! Mikä kognitiivinen dissonanssi tässä taas onkaan?? Pohjolan on turha kuvitella olevansa jokin maailman napa ja kaikessa oikeassaolija!

Mitkään ”sateenkaarikulkueet tai –aatteet” eivät ole soveltuvia esim. monissa lähi-idän tai Afrikan maissa. Pohjolan vapaamielisyydet ovat oikeasti erittäin inhottuja ja jopa kirottuja useissa valtioissa, jotka eivät jaa mm. näitä pohjolan arvoja. Niin että miettikää sitäkin.

Lopuksi: älkää syyttäkö toki minua, mutta perussuomalaisten äärimmäisestä ja perustellusta vastarinnasta huolimatta tämä onneton ”elvytyspaketti” runnotaan läpi. Sitä suren syvästi.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.