Blogit

Paha tulee länsimaihin iskien tyttöihin ja naisiin

Palataanpa vielä pariin aiheeseen uudelleen. Ruotsihan tuossa vieressä on sekaisin kuin seinäkello. Suomi pian perässä. Hulluus ja mielettömyys leviää, anarkismi tunkee esiin ja sitä katsotaan läpi sormien – tai lopulta vain todetaan, ettei asioille voida mitään. Leimallista tulee olemaan, ettei yhtään mitään vastuullista tahoa löydy, vaan vain käsien levittelijöitä.

https://thl.fi/fi/web/maahanmuutto-ja-kulttuurinen-moninaisuus/kotoutuminen-ja-osallisuus/erityiskysymyksia/-kunniaan-liittyva-vakivalta

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/06248e50-0976-4c5d-bfac-652d02013ed6

Nämä tietyt seikat liittyvät ns. kunniakulttuureihin. Jonkun ukon tai veliveikon tehtävänä on muka vahtia perheen tytärtä tai siskoa, jottei jotakuta neitoa ”häpäistä” väärän miekkosen toimesta, tai ettei suvun tai klaanin ulkopuolinen, ns. luvaton hepinheiluttaja tule sekaantumaan meidän ihanaisen typyttären oikeuteen määrätä haarojensa välistä. Tätä asiaa ei tarvitse ilmaista yhtään kauniimmin, koska siinä ei ole mitään kaunista.

Kaikki tämä on paitsi raivostuttavaa, niin myös sanoinkuvaamattoman julmaa, typerää ja inhottavaa. Ja kyllä meidänkin pikkuperheessä mittaa otetaan, mutta perussuomalaiseen tapaan asiat jätetään melko vähälle noin niin kuin fyysis-somaattis-ortopedisesti.

Niih, herkulliset naiset ovat normiheteromiehen mielestä suunnattoman ihania, mutta täkäläislänsimainen mies tyytyy ihannoimaan heitä kohteliaasti kauempaa, ei käy käsiksi.

_ _ _

Melkein kyynel silmässä sanon, että ä l k ä ä  t u o k o  noita ihmisiä kunniakulttuureineen tänne. Me emme voi heitä mitenkään ns. ”kesyttää”. Koko käsitteestä ei edes puhuttu ennen tätä nykyistä massamaahanmuuttoa. Mihin me tarvitsemme tällaista tuontitavaraa ja rikastusta? Yhtä vähän kuin kuljeksivia ulkomaalaistaustaisia jengejä, jotka nekin organisoituvat ahkerasti ja tekevät maastamme painajaisvaltion. Ja niitä selittelijöitä ja vähättelijöitä riittää. Ei näin! Ei yhtään väkivaltajengiä eikä terroritekoa pidä suvaita. Niille ei ole kerrassaan minkäänlaista kiintiötä. Eikä myöskään mitään kaupunkeja maan tasalle tuhoavia joukkioita, jotka ovat muka ihmisoikeuksien asialla. Ja kissanviikset!

_ _ _

Tosiasia kuitenkin näyttänee olevan, että erinäiset ”kunniaväkivallat” näyttävät ajautuvan näihin läntisiin maihin. Ne ovat oikeasti häpeäväkivaltaa – eikä asiaa yhtään helpota se, että jokunen suomalainenkin (yleensä mies) sortuu epätoivoissaan ja alkoholismissaan samantyyppiseen, kohtalokkaaseen tolvailuun. Muttei näitä asioita voi verrata keskenään.

Sitä älkää kysykö, miksi suurkaupunkien naiset itse ovat innokkaimpia äänestämään sellaisen politiikan puolesta, joka tätä häpeäväkivaltaongelmaa vain kasvattaa.

_ _ _

Mielestäni naisolennon koko elämänsä ajan vahtivaa häpeä- ja kyttäämiskulttuuria ei pitäisi, eikä olisi koskaan, ikinä, milloinkaan pitänyt tuoda tännepäin maailmankolkkaa. Ja missä tätä vastaan ovat mm. feministit ja raivokkaat naisjärjestöt? Kovin ovat vaisuja ja piileskelevät. Ne ovat vain suomimiesten kimpussa. Tilanne menee kuitenkin niin kireäksi, että tiukkaa mielipiteilyä on lopulta kyllä harrastettava.

Ja kun länsimaalainen mies on liiaksi femakoiden taholta parjattu, niin sitten ainakin osittain on otettava kantaa itse asian ytimeen, elikkä näihin naista alistaviin kulttuureihin. Siihen saattaa tosin mennä vielä aikaa, ja siihen mennessä koko länsimainen yhteiskuntamme on jo pilalla. Niin hartaasti toivoisin, että olisin tässä väärässä! Nostettakoon nämä asiat kuitenkin pinnalle ilman aiheetonta irvailua jostain Kalevalan äijästä naista ahdistelemasta, josta siitäkin tulkinta on erittäin väärä. Mies siinä köniinsä sai, ei se triptyykin hehkeä naishahmo. Ainohan siinä antoi pakit, ja Väiski sai pettyä – näin se todellisesti meni.

_ _ _

Ps. Toistan vielä itseäni, mutta jenkkipoliisi Chauvin siis näemmä tuomittiin kovimman mukaan mister Floydin taposta tai vastaavasta. Suomenkin valtamedia hehkutteli sillä, kuinka poliisi reagoi kuullessaan tuomionsa. Halveksun koko tätä pelleilyä, tämä on farssi ja nolous vailla vertaa. Tuo ”uhri” ei ollut mikään pyhäkoulupoika todellakaan, vaan narkkari ja sarjarikollinen. Suomen poliisi voi toimia typerästi ja liioitellusti viattomia lipunheiluttajia kohtaan, USA:n poliisi meni laittamaan aisoihin erittäin sekavan ja epämääräisesti käyttäytyvän tyypin, jonka jo tunsi ja joka nytkin oli täynnä huumeita ja käytti väärennettyä seteliä. Jooh, erittäin ikävää, surullista. Onko tuo se Rooseveltin uljas Yhdysvallat, joka tuli pysäyttämään kahden diktatuurin raivoisan etenemisen niin Euroopassa kuin Tyynellämerellä silloin vajaat sata vuotta sitten? Eipä hevin uskoisi. Siitähän on tullut ihan hörhöjen valtakunta, ja tämä oma Hölmölämme nielee joka vihersosialistiaatteen näköjään heti karvoineen päivineen. Niin että ellei ikävyyksiä ole, niin, kas: luodaan niitä!

Emme yhtään tiedä, mihin tämä tulee johtamaan, kun maailman johtavassa demokratiassa ensin kaapataan vaalivoitto presidentiltä, tai asiaa ei ainakaan edes kunnolla selvitetty, ja sitten oikeuslaitos taipuu poliittisen paineen alla antamaan tuomionsa, jotta inferno ei pääse taas valloilleen. Ja suomalainen valtamedia hihkuu taas kuin yhtenä miehenä innoissaan. Omaa oksaanne te oikeasti vain sahaatte ja lietsotte samanlaista vastakkainasettelua tännekin. Olette vain niin sairaan tyhmiä ja ilkeitä, ettei se mahdu päänuppiinne. Tuon amerikkalaispoliisinkin tilanteesta voisitte aivan helposti tarkistaa tilastoista, kuka siellä surmaa ketäkin ja kuinka paljon poliiseja menehtyy ja vammautuu vuosittain, mutta mistään sellaisesta ei riviäkään. Mihin siis kaikki johtaa täällä? Tavallisen kansalaisen elo voi käydä tällaisessa maassa vielä sietämättömäksi.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.