Blogit

Pahan ilman lintu, osa 2

Kuva Pxfuel.

En toivo, mutta pelkään seuraavaa: Jopa valtamedian politiikan parhaimmisto näyttää väläyttävän mahdollisuutta, että nykyhallitus saattaa sittenkin kriisiytyä. Kenties jo ensi syksynä, kun mielipiteet ja kannat pitää kunnolla kertoa ja ehkä alkaa karsia ja säästääkin.

Typykkähallinnon kokemattomuus ja kömpelyys tulee kunnolla esiin, kun pakkelit karisevat naamalta aiempaa kovemmassa vastatuulessa, eikä kansa anna enää vedättää itseään missikisatunnelmissa kuivan ennalta arvattavia ”tiedostustilaisuuksia” töllöttimestä seuraten.

Semminkään, kun hallitus verottaa teitä rankemmin ja rankemmin, se uhkaa saunamakkaroitanne, yksityisautoiluanne, vaatii energian tulevan tyhjästä, kun ydinvoima on kirottua, fossiiliset polttoaineet tuottavat hiilidioksidia, yhtään puuta ei saa kaataa, jne…

Perussuomalaiset eivät kuitenkaan taida voittaa seuraavia vaaleja. Olivatpa vaalit mitkä tahansa, eli kuntavaalit tai eduskuntavaalit taikka mitkä lie. Vaikka PS olisi peräti suurin puolue, niin noilla muilla lienee kova kiusaus eristää persut, koska he ovat hankalia.

Siis hyvin oikeassa, mutta liian hankalia. Siksi ihannehallituskoalitioksi muodostunee kokoomuksen ja sdp:n hallitus, johon otetaan kylkiäisiksi vielä vihreät ja rkp. Tämä olisi poliittisesti vakain alusta, ja mm. uskollisuus Isolle EU-Sedälle olisi taattu. Mm. kepulipuolue on liian epäluotettava, ja se saa mennä. Samoin laitavasemmisto ja loput pikkutekijät.

_ _ _

Ei siinä paljon itsekehun paikkaa ole, mutta kuten ominkin tihruisin näköelimin havaitsin, niin Ruotsin rajahan vuotaa koronaviruksensa kanssa. Asian havaitsi ja älläsi heti, kun jatkuvaseurantaisesta koronakartasta näki Kemi-Tornion –alueen punertuvan punertumistaan johtuen kasvavista tartuntamääristä. Onneksi meillä on nämä tilastot!

Ruotsi on muutenkin puhdasverinen mänttivaltio, joka on kadottanut identiteettinsä pahan kerran. Nämä tällaiset seikat kuin että koko planeetan vieraskulttuuriset kehitysmaalaiset saavat millä syyllä tahansa jäädä kunniavieraiksi loppuelämäkseen länsinaapuriin, ovat kauhistuttavia, historiallisia, ehkä koskaan enää korjaantumattomia erheitä.

Itse asiassa Suomen ei pitäisi matkia Ruotsia enää missään. Niin, paitsi eurovaluutan suhteen, eli hallittu vetäytyminen pikapikaa, ennen kuin etelän hiekkarantavaltiot ja keskisemmän Euroopan mahtipankit laittavat meidät suuruudenhullujen ”elvytyspakettiensa” maksajiksi ja kaiken kaikkiaan nettomenettäjiksi. Esimieheni totesi kerran, että Suomi se maksaa aina!

Siitä olen lievästi riemastunut, että eri lähteiden mukaan jopa eteläsuomalaiset toimittelijat näyttävät saaneen tarpeekseen valkoposkihanhien terrorista; nämä elukat paitsi turmelevat Pohjois-Karjalan sadot, niin sotkevat hesalaisten puistot ”sillä ihtellään” levittäen kivoja pikku tauteja, kuten jänisruttoa, norovirusta, salmonelloosia, myyräkuumetta ja muita epäystäviä tämän muuten jo rehottavan pandemian kaveriksi. Että silleen – luonto itse on karu kaveri.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement