Blogit

Pahan ilman lintu

En haluaisi kirjoittaa tätä kaikkea, mutta pakko se on. Ihmiset ovat lähtökohtaisesti näemmä tyhmiä. He mm. luulevat, että korona, ilmeisesti virallisesti SARS-CoV-2 2019-nCoV on ohi.

Ei ole. Huonosti tämä menee, ihmiset hyvät. Suurelle osalle meistä käy kehnosti, jos viherpunahallitus jäljittelee enenevästi Ruotsin vastuutonta mallia. Moni kuolee, osa saa lisäsairauksia sisäelintensä tuhoutumisen muodossa, ja muutenkin on vain hirveää.

Ensinnäkin tämän kirotun koronataudin kanssa käy niin, että siis maamme vihervasemmistohallitus ottaa käytännössä mallia naapuri-Ruotsista, ja viimeistään syksyllä tulee uusi tautiaalto.

Mutaation mukana toimivan kehiterokotteen luoja on liki meidän kaikkien vapahtaja. Hänelle taikka heille pitää heti myöntää Nobelin lääketieteen palkinto – kyllä, totta totisesti.

Mutta nyt purkuja toteutetaan. Kaikki tähän asti oleva rajoituskikkailu on ollut vain näkösuojaa – varsin turhaa. Miksi nyt jättää asiat kesken, kun hyvin aloitettiin?

Minullekin tässä jo Ruotsin tututkin kerkesivät ihannoimaan suomalaista tapaa eristää raivostuttava korona-infektio, joten hyvä Suomi! Mutta ei!

Ruotsihan nyt antaa viruksen sairastuttaa ja jopa tappaa periaatteessa vapaasti kaikki, joihin se vain pääsee tuhoisasti kiinni. Onko näin, ja pari tyyppiä siellä määräävät kaikesta.

Valitan kansalaisemme, rakkaamme! Suomi menee käytännössä perässä. Kuten se tekee haittamaahanmuutossakin. Kärsivät uhrit eivät niinkään hoitoon pääse, vaan loisivat miekkoset. Kuulkaas – menkääs takaisin kotimaihinne; ette tee yhtään mitään hyvää täällä!

Sanokaa edes ihan rehellisesti, että miksi ja kuka tänne alun perin salli pikkutypyköiden paholaismaisia raiskausrinkejä, jossa kukaan ei näemmä enää välitä; pikkuiset uhriraukat huumataan, elämästään tehdään helvettiä ja kukaan vastuutaho ei ole tietävinäänkään koko asiasta? En olisi uskonut ikinä, koskaan, milloinkaan näkeväni tällaista Suomea.

Ja rikosoikeudelliset seuraamukset, siis rangaistukset, näistä demonisista teoista ovat naurettavan olemattomia. Samoin raaoista väkivallanteoista. Sitten sananvapaudenkäyttäjiä vainotaan. Ei, ei tämä ole populismia, tämä on kansalaistemme puolustamista.

Totuuden esiintuojia vainotaan epäoikeudenmukaisesti. Miten maastamme onkaan tullut viherkommunistinen painajainen? Itse en valitettavasti usko enää politiikan auttavan tässä.

Ilmaisen myös seuraavan: kun uskonnonvapauden – käytännössä kristinuskon – lyttäämisestä tuli 1960-1970 –luvuilla vapaata riistaa, niin miten ihmeessä tuonti-islamin varjelemisesta on tätä nykyä tullut kaikkein varjelluin asia? Juuri tuota uskontoa ja sen alkuperää pitäisikin arvioida tieteellisesti ja kriittisesti sekä valottaa sen kannattajille, mutta te monet suvakkiraukkikset ette uskalla! Jeesus on aivan eri asia kuin Muhammed, ja näiden kahden uskonnonopettajan ero on kuin yöllä ja päivällä – ottakaa rakkaat ihmiset itse selvää tästä!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.