Blogit

Päivi ja homous

Otan tähän lopulta kantaa, vaikken niin haluaisikaan. Annan oman panokseni, maksoi mitä maksoi. Ensinnäkin asia on monimutkaisempi kuin haluaisit antaa ymmärtää, Päivi hyvä.

On olemassa ihmisiä, jotka vain eivät voi olla niin monen vihaamia heteronormatiivisia ihmisiä ja perheitä, vaikka kuinka haluttaisiin.

Omasta mielestäni olisi ideaali, että kansakunta muodostuisi miehen, naisen ja heidän jälkikasvunsa koostamasta kokonaisuudesta. Tästä en tingi, olipa miten hyvänsä.

Lähden ensin siitä, kuten sinäkin, että Luoja loi ihmisen mieheksi ja naiseksi.

Se on optimi, ja siitä aletaan. 1.Moos.1:27. Tosin tämä taipumus tai kieroutuma ei ole sen kummempi kuin mikään muukaan poikkeama – joten ei dramatisoida sitä liikaa.

Vanhan testamentin kaikkia paikkoja ei pidä ottaa kirjaimellisesti, koska ne olivat tulevan ajan varjoja, ja Israelin kansanseurakunta ei joka tapauksessa ollut mitään ihanneporukka.

_ _ _

Minäkin tiedän tämän Ilmestyskirjan pitkän rämpsyn, jossa oikeastaan meidät ihan kaikki luetellaan tähän rivistöön, jotka emme peri Jumalan valtakuntaa: Ilm. 21:8. Tuohon luetteloon taidamme kuulua melkein siis kaikki me ihmiset.

_ _ _

Ehkä vaikutusvaltaisimman apostolin (apostoli tarkoittaa: lähettiläs tai lähettäjä) Paavalin ihmetyksenaihe oli sikäläinen seksuaalimoraali, jonka kummastelunsa hän kokosi raamatunpaikkaansa Roomalaiskirjeensä kohtaan (Rm 1: 21-27):

Minä uskallan laittaa tämän ed. asian kyllä näin, Raamatunkäännös 1938:

Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.” Paavali lähinnä ihmetteli tässä sikäläistä seksuaalimeininkiä.

_ _ _

Asia on sikäli kiintoisa, että esim. kreikkalaiset omaksuivat persialaisilta homouden jo tuhansia vuosia sitten, ja lisäksi yleisessä tiedossa on, että vaikka vankilaoloissa homostelu lisääntyy ainakin miesten kesken, kun normielämää ei voi harrastaa molempien sukupuolten välillä. Niin, että tämäkään ilmiö ei ole mikään synnynnäinen, ennalta määrätty tapahtuma.

_ _ _

Sanon nämä kaksi klassikkoa: 1.) Mielestäni homot ja muut normista poikkeavat luokoon elämänsä omalla tavallaan, kunhan eivät tyrkytä asiaansa minulle (tai yritä iskeä minua, niinkin on nimittäin tapahtunut), sekä 2.) eivät pyri hallitsemaan koko maailmaa aatteineen.

_ _ _

Ja tätä en helposti toisi julki, mutta tehdään se nyt tämän kerran ja vihdoin: eräs professori ja lääketieteen tohtori totesi kerran aika kauan sitten, että minun ei ensinnäkään pitäisi pitää julki koko tätä asiaa, mutta miehinen homoakti ei ole edes terveellinen – ihmisen peräsuoli ei kuulemma tämän korkean lääkärin mielestä edes lainkaan sovellu yhdyntätarkoitukseen, sillä kyseisen alueen limakalvo on tuohon kuulemma aivan liian ohut ja haavoittuvainen. Ja silti tämä arvoisa proffa halusi muistuttaa, että ”älä kerro tätä minun sitten sanoneen”.

Inhottava asia tavallaan, mutta halusin sen nyt vihdoin saattaa julki. Olen pantannut asiaa pari vuosikymmentä. Ja lisäpointti: koronapandemia EI OLE mikään salaliitto – ottakaa rokote!!

_ _ _

Mutta palataanpa Päivi Räsäseen ja hänen homousnäkemyksiinsä

Ymmärrän Päiviä, mutta mielestäni hänen näkemyksensä ovat liian yksioikoisia.

Minusta et voi, Päivi hyvä, vaatia tavallisilta ihmisiltä samaa, mitä itse pystyt ilmeisen helposti tekemään.

Sinä ammattipoliitikkona ehkä sorrut kuvittelemaan, että koko maailmaa voi johtaa kuin Jumalan seurakuntaa. Ei tosiaankaan voi. Muun muassa siksi itse vierastan kd-puoluetta.

Myöskin vaadit hiukan kohtuuttomia ns. tavan ihmisiltä. Sijoitat itsesi sellaiseksi hyviksen paikalle, kun asia ei itsellesi ole yhtikäs mikään ongelma. Sinulla on liian paljon Mooses ja liian vähän Jeesus. Sinulta puuttuu armoa, Päivi rakas. Itse olen tavannut homoja ja ns. erikoisseksuaaleja, joilta on ihan tosi, Päivi hyvä, aivan mahdotonta vaatia sinun, hieman farisealaiseen tyyliisi, samaa tasoa kuin itse katsot edustavasi. Lisäksi olit itse aika rehtevästi niissä päättävissä pöydissä silloin aikanaan puolueesi kanssa, etkä yhtään kenties ajatellut silloin vallanhuumassasi, että nämä omat koirat purevat vielä aika kipeästi takamukseesi.

_ _ _

Mielestäni juuri nyt perussuomalaiset, niin naiset kuin miehetkin, tekevät Eduskunnassa parhaansa estääkseen maatamme joutumasta lopulliseen, ikuiseen perikatoon.

Heitä voin siitä vain arvostaa. Mikäli siinä onnistutte, niin mainiota ja mahtavaa – mikäli ette, niin yrityksestä teitä ei ainakaan voi moittia. Rakkaat persut, olette Suomen ainut toivo!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.