Blogit

Päivi Räsäsen tapaus laajenee – luojan kiitos!

Päivi Räsänen. Kuva Wikimedia Commons.

Helsingin Sanomat äityi kirjoittelemaan luultavasti itselleen aika epämieluisasta mahdollisuudesta, nimittäin siitä, että kansanedustaja (kd) Päivi Räsäsen raamatullis-kristilliset kannanotot seksuaalivähemmistöistä saanevat tukea Suomen ulkopuolisilta, lopulta ties kuinka vaikutusvaltaisilta tahoilta.

Minulla ei Hesarista ole kuin artikkelin alku, sillä loppu on tilaajille. Eikä sen väliä!

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008021009.html

Tuo riittääkin nyt tähän. Ja en totta maar milloinkaan suosiolla tilaisi tuota sanomalehdykkää! En huolisi edes ilmaiseksi. Saan siitä helposti päänsärkyä ja gastrointestinaalisia oireita

Hesari saa itseni voimaan lähes yhtä kehnosti kuin Yle vihersosialistisella, yltiöliberaalin asenteellisella uutisoinnillaan. Asiaan vaikuttavat myös aihevalinnat, niiden painotukset, toimituskunnan omat värittyneet mielipiteet, asioiden ne puolet, joista vaietaan tietoisesti tuputtaen vain yhdensorttista totuutta, jne. Erityyppistä isoa mediaahan tässä syrjäisessä, pienen kielialueen sokean EU-uskoisessa valtiossa ei enää olekaan.

Muunlaista ei ole, valtaosa kansasta luottaa nykyvaltamediaan kuin jumalansanaan. Ja loput eivät vain välitä pätkääkään, mitä se horisee, vaikka kannattaisikin. Sitten on toki valveutuneiden joukko, joita heitäkin runsaasti. He eivät niele purematta kaikkea, mitä heille mediasta syötetään, eivätkä he hyväksy sitä, että heille tärkeitä perinteisiä, kunnioittamiansa arvoja jatkuvasti loataan ja väheksytään, ja heitä ikään kuin maalataan nurkkaan. Yksi heistä on Päivi Räsänen.

_ _ _

Kommentoin siis sen verran kuin tätä HS:n tekstiä on näkyvillä:

Hesari otsikoi, että ”kulttuurisodan taistelutanner”.

Kansallismielisten leirissä on puhuttu ja kirjoitettu jo paljon aiemmin kulttuurimarxismista ja nyt myös kulttuurivallankumouksesta. Olen itsekin niitä viljellyt, koska sen luokan asioista on kyse.

Kulttuurimarxismia lähellä, vähintään sisaruspuolina, ovat identiteettipolitiikka (jos esim. olet musta, sinun ei pitäisi kannattaa kuin toisia mustia yms.) sekä kriittinen rotuteoria, jossa eurooppalaisperäinen ihminen on syypää kaikkeen tai ainakin kaikista pahimpaan muualla asuvien ihmisten kaltoin kohteluun, ja siksi valkoisen nykyihmisen on edelleen pyydeltävä jatkuvasti anteeksi aiheuttamaansa sortoa, polvisteltava ja ”sovitettava” pahat tekonsa satojen vuosien päähän.

_ _ _

Mitään ei silti koskaan unohdeta, mikään ei riitä, eikä mitään oikeasti anneta ikinä anteeksi.

Asiaa ei auta, että a.) meistä kukaan ei itse ole pitänyt milloinkaan ainuttakaan orjaa, b.) meistä kukaan ei ole koskaan ollut kenenkään orjana, c.) aivan muut kuin kantaeurooppalaiset ovat kauan ennen eurooppalaisten valtioiden syntyä orjuutelleet toisiaan sekä myös eurooppalaisten jälkeen. Esim. mustat heimot ovat pitäneet orjina toisiaan, arabit mustia, Amerikan mantereiden intiaanit toisia intiaaniheimoja etc. Suomen alueeltakin on kuskattu väkeä pakolla muualle vaikka kuinka paljon eri aikoina.

_ _ _

Me useat, kuten tuskin Päivi Räsänenkään, emme pidä historian tuhoamisesta, vääristelystä, pimittämisestä ja uudelleen kirjoittamisesta, johon vaikka Suomen valtamedian ja ns. laumasielusivistyneistön ihailema BLM kukaties pyrkii.

Tässä ollaan kuin luomassa uusia uskontoja, joihin lukeutuu myös muka nimenomaan ihmisen aiheuttaman ilmastotuhon nostattamien liikkeiden hysteerinen kiihko käännyttää kaikki ja pakottaa tanssimaan pillinsä mukaan. Ruotsi-Gretat ja Elokapinat ovat tämän symboleja.

_ _ _

Muuan kuuluisassa niin sanotussa äijälänsilehdessä oli jossakin älyttömän poskettomassa – siis omassa lajissaan – lehtinumerossa, sarjakuvassaan, osapuilleen tällainen kuva-alateksti:

”C`mon guys – you resolve it. What the heck – let me finish this. I am who I am and I write what I want.” Mikä tarkoittaa suunnilleen suomeksi: mä teen mitä mä teen.

_ _ _

Helsingin Sanomat paukuttaa:

”Päivi Räsänen sai syytteet homopuheista. Pian suuri joukko Euroopan konservatiiveja ja Yhdysvaltojen trumpilaisia tuli hänen tuekseen. Oikeustaistelussa Räsäsen puolustusta vahvistaa kansainvälinen kristittyjen juristien verkosto.”

Oikein! Mutta nyt tulee kuitenkin paras virke:

”On hyvin epätodennäköistä – lähes mahdotonta – että suomalaisen pienpuolueen rivikansanedustajan oikeustapaus herättäisi laajaa huomiota maailmalla. Silti niin on tänä keväänä ja kesänä käynyt.”

Sanoisin jopa, että tämä on meille monille kristillisen herätyksen saaneille kuin taivaallisten valtojen vastaus kyseleviin, ihmetteleviin, tuskaisiinkin rukouksiimme. Ei kai tämä ole vain näin yksinkertaista tuolta antikristilliseltä tai vähintään luopiokristillisyydeltä, että nyt yltiöliberaalit, vihersosialistiset voimat tuosta noin vain kävelevät ylitsemme, vievät sananvapautemme, oikeuden uskoa vanhalla hyväksi katsomallamme tavalla heteronormatiivista, uskollista parisuhdetta jälkeläisineen ykköseksi priorisoiden?

_ _ _

Vielä yksi lainaus Helsingin Sanomista:

”Riihimäkeläisen kristillisdemokraatin, 61-vuotiaan Päivi Räsäsen ympärille on kerääntynyt monikansallinen puolustusmuuri, tukijoiden huutosakki. Se koostuu aatteellisesti sekalaisesta seurakunnasta, jota yhdistää etusijassa arvokonservatismi.”

Tuosta tulee hyvin esiin Hesarin jo kauan sitten valitsema linja: arvokonservatiivit ovat siis jokin ”sakki”. Siinä voi sielunsa korvilla oikein kuulla sylkäisyn perään.

Mutta keitä sitten te kaikki järkevät, perustelukykyiset, arvovaltaiset, oppineet tahot olettekin, niin pankaa vain lisää pökköä pesään! Pitäisikö Päivi muka vain syöttää susille? Ei!

Jopa saisi käydä niin, että koko Suomen valtiojohto kokisi tarpeelliseksi vihdoinkin reagoida tähän, ja valtamedia sekä kansankirkon periksi antanut, pelkurimainen hallinto joutuisi hieman häpeään. Kuulkaas, ei nimittäin teidän kirkkonne ylin tehtävä ole lumoutua näistä seksuaalipoikkeamista, kyllä kai te vielä sen verran Raamattuanne tunnette. Valtamediamme taas on esittänyt surkeaa journalismia puolueellisuudessaan esim. juurikin Trumpista, ja tiedostanette sen taatusti itsekin.

Pitkin vielä niitä sivistyneitä alueita läntisessä maailmassa arvokonservatiivisuus sitä kannattavine poliittisinekin ryhmittymineen on normaalia, katsokaas Hesarin toimittelijat ja muut älyköt, jotka näytätte ahneesti imevän ihan kaiken muunkin, mitä tsunameina vyöryy Atlantin takaa ja myös kehitysmaalaismaahanmuuttajien mukana. Olette innokkaasti kannattamassa kyllä kaikkia ”edistysaskelia”, kunhan se on jotakin muuta kuin millä esim. Suomesta on saatu näinkin sisäisesti yhtenäinen, turvallinen ja edistyksellinen valtio.

Päiviräsäsmäiset noitavainoilut eivät kuulu moderniin sivistysvaltioon. Hänellä on oikeus näkemyksiinsä, ja paljon niistä peruslinjauksista ja –arvoista me monet tavalliset tallaajat jaamme; myös ne monet, jotka eivät ole tunnustavia kristittyjä laisinkaan.

Tämän on havainnut helposti, kun näkee jonkin valtamedian sallivan yleisön kommentoida, kun aiheesta on kirjoitettu. Päivi on saanut ylivoimaisesti eniten kannustusta ja yläpeukkuja.

_ _ _

Suvakkomedialle vielä vilpitön neuvo: voisitteko nyt ihan oikeasti mennä kerrankin kysymään näiltä monilta melkein palvomiltanne kaukaisten maiden maahanmuuttajaryhmiltä, miten suhtautuvat erilaisiin seksuaalisuuspoikkeamiin? Pystyvätkö ne omien opinkappaleidensa pohjalta lähteä niitä tukemaan? Epäilen vahvasti. Epäilettekö te? Miksi ette sitten ota selvää?!

Tilaa
Ilmoita
guest

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Hannele Korpela
Kata

Kiitos linkistä!Hyviä kirjoituksia molemmat!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.