Blogit

Pari tositarinaa nykypäivän suomalaisesta todellisuudesta

KD:n Päivi Räsänen aikoinaan, jokunen vuosi sitten, pohti kristillis-eettiseltä kannalta lain noudattamista silloin, jos maallinen laki ja uskovan omatunto menevät umpisolmuun. Vihervasemmistovaltamedia nosti tästä spekulatiivisesta, periaatteellisesta, täysin oikeutetusta pohdinnasta valtavan vihaäläkän, vaikka tällaiset pohdiskelut ovat peruskamaa ajattelevalle ihmiselle vakaumuksen laadusta riippumatta.

Räikeimmillään kristityt ovat kohdanneet ylipääsemättömiä ongelmia esim. silloin, kun roomalainen keisarinvalta muinoin vaati hallitsijalle jumalallista kunnioitusta, eivätkä alkukristityt voineet siihen suostua. Räsäsestä henkilönä saa olla kukin mieltänsä, mutta käytännön laittomuuksiin hän ei kehottanut. Sen sijaan nykyiset vihervasemmistolaiset ja muut samanhenkiset aktivistit ovat ottaneet oikeudekseen vaikka minkälaisten tuhotöiden ja mellakoiden kannattamisen, ja valtamedia katselee lellilapsosiaan armollisesti sormiensa läpi. Yhtenä vastaansanomattomana esimerkkinä laittomasti maassa oleskelevien kaikinpuolinen ”etujen” ajaminen ja vaikka minkälaisen rahamäärän heihin tuhlaaminen.

Yhtään näistä lähinnä nuorehkoista herrasmiehistä ei saisi palauttaa, vaikka maassaoloedellytyksiä ei ole, tuhmuuksiakin olisi tullut jo tehtyä ja vaikka ne todelliset hätääkärsivät viruvat jossakin aivan muualla avuttomina ja hylättyinä. Tekopyhyyden huippu!

Mutta se ei näköjään haittaa, kun paremmat ihmiset tekevät tekosiaan ja sallivat asioita, olivatpa ne kuinka laittomia ja yksinkertaisesti vastuuttomia ja typeriä tahansa. Tässä yksi tapaus, ja niillä oikein ylpeillään esiintyen suurinakin sankareina https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807312201106772_u0.shtml

Iltalehden jutussa vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen saa julistaa maailmansyleilysanomaansa ja tehdä vihreää politiikkaansa kappaletolkulla valtamedian yhden kärkikellokkaansa laskuun ja vielä kuvata toimintansa Faceen ja koettaa yllyttää lentokoneen muita matkustajia tilanteeseen, jossa poliisi ei saisi saattaa palautettavaa turvapaikanhakijaa pois maasta. Ruotsissahan oli äskettäin vastaavanlainen tapaus. Tässä suomalaisessa tyhmyröintiversiossa provokaatio ei johtanut toivottuun tulokseen, vaan rouva Pennanen joutui sentään lähteä kälppimään koneesta.

Toimittaja ei vaivautunut kysymään, mitä mahdolliset aikatauluviivästykset, haitat muille matkustajille, roolimallit muille maailmanparantaja-aktivisteille, lentoturvallisuusriskit ja varmaan jopa uhkaavaksikin koettava häiriköinti niin arassa liikennemuodossa kuin lentäminen oikein aiheuttivat. Ja mitä tulemme vielä näkemäänkään?

Lisäksi lehti olisi voinut ehkä muistuttaa, että maahamme jää edelleen ihan tarpeeksi turvapaikanhakijoita laillisella oleskeluluvalla ja ilman, joita nämä ihmisystävät saavat hellästi hoitaa vaikka oman maan apua tarvitsevien kustannuksella ja ohitsekin. Seurataanpa tilannetta! Elämme mielenkiintoisia aikoja.

A drop in the ocean

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement