Blogit

Perussuomalaiset jälleen ykköspaikalla!

Pidän kovasti tästä puolueesta, sillä jo aikanaan puolueen ollessa alkutekijöissään ja parin nuoren jakaessa ps:n esitteitä, totesin epäröimättä heille, että tämä puolue on ainoa todellinen vaihtoehto puoluekentällä. Ja tästä tapahtumasta on jo varsin kauan aikaa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5c829414-b81e-434a-a068-7b5612f25175

Persut ovat siis pyyhältäneet ykköseksi. Itselläni, kuten teillä monilla muillakin, on ollut ilo ja kunnia puhutella monia noista puolueen vaikuttajista ja keulakuvista. He ovat kuuntelevia ja keskustelevia – ihmeen nöyriä, mutta eivät tippaakaan nöyristeleviä.

Puolueen vaikuttaja- ja johtopaikoilla on nyt aivan erinomainen kaarti naisia ja miehiä.

Kansanliikkeen johtaminen ei silti ole helppoa. Kun edustetaan selkeää vaihtoehtoa ja tosiasiaoppositiota, niin jokainen hisahdus kuunnellaan stetoskoopilla ja jokainen liikahdus suurennuslasilla. Mutta nämä persujohtajat ovat osoittaneet kyvykkyytensä ja pelottomuutensa. Kiitän ja kunnioitan teitä, saatte ääneni ja lähipiirini äänet jatkossakin.

Ideanne olla ja toimia puolueena sekä suuren osan kansasta äänenä toimii niin kaupunkipaikoissa että haja-asutusalueillakin. Osaatte olla laittamatta kaupunkia ja maaseutua ikävästi vastakkain.

Kepun aika saisi olla kutistua vähämerkitykselliseksi pikkupuolueeksi, ja isoissa taajamissa persut otettakoon vakavasti, se on vähintään oikeus ja kohtuus koko yhteiskunnan ja valtion eduksi. Hyvän sään aikana, nimittäin.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.