Blogit

Poika pääsee, tyttö ei pääse

En ole koskaan väittänyt olevani mikään älyn jättiläinen, mutta tässä on taas tapaus, joka ei osu järkeeni eikä oikeudenmukaisuuteeni.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0f5e119f-b506-4e8a-bb2e-a0081065016e

Hei, ihan oikeasti, päästäkää tänne edes yksi neitokainen idästä.

Tavallisen akateemisenkaan miekkosen – eli tällä kertaa itsenikään – älli ei nyt oikein riittänyt mieltämään, mistä tässä oikein on kysymys.

Nyt Suomi rupesi oikein kunnolla ns. noudattamaan sääntöjään. Niin, noudattaa ja mutkistaa asioita, kun haluaa. Ja kun ei tahdo, niin kaikki käy ja kävelee.

Käsittääkseni jonkun piti tässä hakea viisumia, jolla ei päässyt Suomeen, tai sitten sitä olisi pitänyt hakea jo ennen Suomeen tuloa, tai jotain… En ymmärrä. Anteeksi vajavaisuuteni.

Antakaa totisesti tämän suomenmiekkosen saada naisensa tänne ja sillä hyvä!

Hän – siis tämä neito, ei varmaankaan täällä aiheuta kerrassaan yhtään mitään ongelmaa.

”Poikia” saa sen sijaan tulla hillitön määrä. Saavat tulla vaatimaan, pakottamaan yhteiskuntamme ottamaan keitä tahansa ja millä ehdoilla hyvänsä. Näinkö? Ei!

Tässä yhtälössä on jotakin kieroutunutta ja sairasta, mutta minkäs teet…

Suomi on rikki. Katsotaan kauniita ministereitä. Minkälaista vaatetta, millaista kaulahuivia, miten pidät villasukkiasi, miten ehkä tälläydyt verkkosukkiisi… tai jotain sinnepäin.

Niin, keski-ikäinen, rehtevä mies ei kelvannut pääministeriksi. No, mikä naistenlehti nyt hänestä olisi saanut mitään mukavaa artikkelia aikaiseksi? Antiltako meikit ja napakat ripsivärit? Jokainen tietää itsekin, ettei. Ja ehkä ei muutenkaan hyvää politiikkaa.

Anteeksi vaan, mutta kansalaiset, te olette kuitenkin typerämpiä kuin kuvittelin.

Aiotte mm. äänestää jälleen samat naamat valtaan kuin ennenkin. Niin, he sitten noudattavat samaa konsensuspolitiikkaa, EU-uskollisuutta ja avoimien rajojen kehitysmaameininkiä kuin ennenkin. Kaikki elinkelpoinen poistuu Suomesta vähitellen. Koko ajan. Näin se menee.

Ps. Viimeisin älynväläys oli esiteltynä erkkomediassa (enpä nyt laita linkkiä tähän, lukekaa ja etsikää itse), että ilmeisesti pahimmat raivofeministit alkavat perustaa noitapiirejä ja langettaa kirouksia toisinajattelijoiden, kriitikoiden ja rajakkien niskaan.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.