Blogit

Ruotsi on valo – siispä eläköön Ruotsi!

Seuraava teksti on Wikipediasta ja kertoo Ruotsin Göteborgista, jonka väestöstä eri laskutapojen mukaan noin kolmannes on ulkomaalaistaustaisia. ”Kaupungin lähiöissä on Ruotsin keskusrikospoliisin lokakuussa 2014 julkaistun raportin mukaan yhdeksän aluetta, jotka paikalliset rikolliset ovat ottaneet hallintaansa ja alueilla tapahtuu avoimia välienselvittelyitä, huumekauppaa ja kiristystä. Paikallisia asukkaita ei saada uhkausten vuoksi mukaan oikeuslaitoksen toimintaan eikä poliisi voi toimia hyökkäysten vuoksi. Alueet ovat… ”

Joku voisi sanoa, että niin, voihan tuonne kirjoittaa kuka vain mitä vaan. Mutta enpä usko. Miksi niin tehtäisiin ja laitettaisiin keskeisen poliisiviranomaisen piikkiin tällaisia lausuntoja? Näitä löytyy myös muiden ruotsalaisten suurkaupunkien esittelyteksteistä. Ensin kirjoitellaan mukavia nähtävyyksistä, elinkeinoista ym. ja sitten yhtäkkiä pommi, joka on kuin luunpala haukatessaan hampurilaista. Toisaalta se tulee kuin säätiedotus: on normia, ettei aina voi olla kaunis päivänpaiste, vaan hyhmäistä räntääkin tulee tiettyyn aikaan vuodesta.

Oikeasti tilanne on erittäin hälyttävä. Katastrofaalinen. Miten nämä ongelmat muka ratkaistaan enää koskaan tyydyttävällä tavalla? Ruotsin kaltaisella vakaalla, vauraalla, tasa-arvoisella, perinteisesti kautta maailman niin arvostetulla demokratialla ei olisi ikinä pitänyt olla mitään mahdollisuutta joutua lisääntyvän pelon ja sekasorron tilaan. Onhan Ruotsin terrorivaroitustasoakin nostettu. Nähtävästi pysyvästi. (Esim. UM:n tiedote.) Hampus ja Pellekö siellä ovat nyt näin riehaantuneet? Tuskinpa. Miksi kiistää tosiasioita?

Ei voi keksiä juuri muuta syytä kuin holtittoman, hyväuskoisen maahanmuuton sallimisen liian haastavista kulttuureista. On kunnollistakin väkeä, mutta sitten aivan liikaa sellaista, joka ei alkuperäisestä Ruotsista kaipaa muuta kuin lähinnä rahaa. Muu kantaruotsalaisen yhteiskunnan läsnäolo ei ole suotavaa, ja sen saavat tuntea nahoissaan mm. kaikenlaiset viranomaiset kivisten ja tulisten terveisten ynnä muun jäynän muodossa.

Miten sitten meikäläiset mediat vaikenevat niin täydellisesti kaikesta tästä? Tai vähättelevät asioita puhuen ”turhautuneesta, näköalattomasta nuorisosta”? Kuinka niin turhautuneita ja näköalattomia? Ikään kuin kansankoti-Ruotsin pitäisi nyt vain vähän ryhdistäytyä ja järjestää pojille lisää nuorisotiloja ja satsata enemmän kouluihin, niin kyllä se siitä kivasti ohitse menee. Rohkenen epäillä. Vakava sairauden esiaste on, kun valtio kadottaa identiteettinsä.

Tämä tauti ei taida parantua; se etenee kehittäen etäpesäkkeitä joka puolelle. Tällä tarinalla ei ole onnellista loppua. Missä ihminen voisi kokea onnellisuutta ja hyvää elämää tässä epävarmassa maailmassa, jos ei tasaisen turvallisessa Ruotsissa, joka se alun perin on ollut?

Mutta ellei koe, niin taitaa olla yksinkertaisesti väärässä paikassa. Paikassa, johon ei olisi pitänyt koskaan tullakaan tai johon ei olisi pitänyt edes syntyä. Taikka josta täytyisi lähteä sellaisiin maisemiin ja kulttuuriolosuhteisiin, jotka vastaavat paremmin omia mieltymyksiä.

Ja mitäpä tekeepi nytten Suomi? Kuten tautologiaan asti todettua: kaikesta päätellen painellaan kaasu pohjassa perässä! Vahvan ja rikkaan Ruotsinkaan säkki ei ole pohjaton. Ja heiveröisempi ja vähäväkisempi Suomi ei kestä lähellekään samaa väestönvaihtopainetta.

Mihin tällä oikein pyritään? Kysytäänkö tätä Suomen kansalta? Suomen EU-seikkailu kaikkine oheisvaikutuksineen tulee – ja on jo tullut – kalliimmaksi kuin ehkä kukaan olisi arvannut. Poliittinen eliitti ja valtamedia ovat kuin kaapanneet vallan kansalta, joka niitä elättää. Et voi julkisesti olla eri mieltä, tai olet suuressa vaarassa ja negatiivisessa valokeilassa.

Vastaansanomaton esimerkki valtamedian nykyluonteesta tulee tässä: (mm. https://beta.oikeamedia.com/o1-82803). Tiibetin buddhalaisuuden johtohahmo, Dalai lama, vieraili äskettäin Ruotsissa ja antoi merkittävän, hätkähdyttävän lausunnon: hänen mukaansa vaikka aidosti hädänalaisia on autettava ja koulutettava, niin Eurooppa kuuluu eurooppalaisille, ja nykyisten maahantulijavirtojen tulisi kääntyä takaisin omiin alkuperämaihinsa rakentamaan niitä. Että silleen. No, mitäpä lehdistöt tähän?

Ruotsalainen ensin julkaisi, mutta alkoi sitten muotoilla ja tylsyttää tuota lausuntoa. Ja suomalainen puolestaan vaikeni tyystin, mutta innostui retostelemaan seikkaa, että hyväksikäyttöä on ilmennyt myös buddhalaisuuden piirissä. Siis sen varsinaisen jymylausunnon se jätti yksimielisesti kertomatta. Eli täällä tosiaan vaikuttaa ja valtaa pitää sensuurihalukas, tosiasioihin valikoivasti ja juonikkaasti asennoitunut valtamediaklikki. Totta on. Kuin konspiraatio, (salaliitto), joka ei halua sinun tietävän.

Mutta vaikka mitä ja kuinka älykkäästi taustoitat ja perustelet, niin sinua katsotaan kieroon. Vastarannankiisket politiikassa polttomerkitään päättäen etukäteen, ettei hallitusvaltaan ole sitten asiaa. Eikä kukaan voi olla valtamediassa vakavasti otettava toimittaja, mikäli julkeaa tosissaan epäillä EU:n määräyksiä ja kyseenalaistaa sen maahanmuuttolinjauksia alkeellisista ja länsivihamielisistä maista. Juttuihin täytyy vain uskoa, ja niin näytetään Suomessakin nyt tehtävän – joten ei kun hyvää päivää! On jälleen todettava: EU:sta ei pitänyt tulla enempää kuin itsenäisten valtioiden kauppaliitto. Olot saattavat kehittyä vielä tukaliksi. Red alert!

Ps. Voisiko joku laittaa vireille kansalaisaloitteen Ylen toiminnan lakkauttamisesta tai ainakin rajusta supistamisesta? Tuota veronmaksajien verta imevää vihervasemmistolaista propagandatuuttia ei tarvita nykyisessä laajuudessaan. Jotkin perustoiminnot voisivat säilyä, kuten valtakunnalliset tiedotteet, mutta kylläpä nekin saadaan julki muista lähteistä. Tai vaihtoehtoisesti rahoittakoon tuon putiikin toimintaa ne, jotka sitä kokevat tarvitsevansa.

Kun on olemassa Eroa kirkosta -sivusto, niin miksei voisi olla myös Eroon Ylestä -sivustokin? Irtipääsy tästä Yle-pakkopaidasta ei tosin onnistu hallintoalamaisilta ilmoitusluonteisesti, mutta loisipa parhaimmillaan kansalaiskeskustelua ja ehkäpä pientä painettakin päättäjille.

A drop in the ocean

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.