Blogit

S.U.N.O.L.

Mistä tuo otsikon nimi tai lyhennys tulee? Se muotoutuu tästä:

Sosialistisen Uuden Neuvostoliiton Osatasavallan Liittolaisjäsen.

Sehän on toki nyky-Suomi, mikäli kehitys jatkuu tällaisenaan.

Esimiehemme ja ylätahomme on Euroopan unioni. Olemme uus-Neuvostoliiton koillinen osatasavalta; meiltä löytyvät puuvarat, rannat, metsämaisemat, puhtaat vedet, kaivamattomat kaivokset, saastumattomat ilmat, sievät tyttäret, tyhmät miehet lompakot ojollaan ym.

_ _ _

Ja opetettakoon meitä vähän, ihmiset hyvät. Euroopan unioni kirjoitetaan ensinnäkin suurin kirjaimin sanaliittona ensimmäinen sana isolla – ja tarvittaessa itse erikseen Unioni, mikäli tarkoitetaan EU:ta yksistään ilman koko sanakaksikkoa.

_ _ _

EU saattaa olla uudestisyntynyt Neuvostoliitto. Uusi Lenin asian toteuttajana Stalinin hengessä. Nuo miekkoset kaiken totalitarismin sekä väkivallan käytäntöönlaittajana. Samantyyppinen vaino on lähtenyt liikkeelle koskien myös perinteistä uskonrauhaa.

BLM-liike on kurja tekele, ja esim. sen keulakuva – tummapintainen miekkonen – oli täynnä huumeita ja lääkkeitä, ja tyyppi aikoi ostaa väärennetyllä rahalla jotakin. Kuitenkin koko perhe nyt sai kymmeniä miljoonia korvauksia, jollaisia summia me täällä emme koskaan saa.

Kaikki tarkoittaa vain sitä ja johtaa siihen, että tämä totuttu esivalta jää entistä enemmän paitsioon. Muuten oikeastaan vain anarkistinen sekasotku ottaa vallan, ja sitä emme kukaan vähänkään järkevä ihminen yhteisöinemme tahdo. Hei idealistit – näette sitten kun koette!

_ _ _

Rouva Merkel Saksasta alun perin vastusti monia näistä piirteistä brittipääministeri Cameronin kanssa, mutta nyt asiatiikka on muuttunut. Miksi näin?

He sanoivat noin kymmenkunta vuotta sitten, peräti että koko monikulttuuri on epäonnistunut eurooppalainen ratkaisu, mutta nyt nuo ovat muuttaneet mielensä.

_ _ _

Kuten yritin kuvata edellisissä kirjoituksissani, niin me kantaeurooppalaiset jäämme enenevästi vähemmistöiksi omissa maissamme. Muutos on vääjäämätön ja dramaattinen.

_ _ _

Jos joku ja jokin osaa, niin laittakaa tähän jokin pysäytys ja stoppi niin kauan kuin ehditte!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement