Blogit

Saattaisiko sammakko sittenkin hypätä kattilasta…?

Kuva Pxfuel.

Pohdiskelen luultavasti monien muiden ihmisten keralla, että voisikohan sittenkin käydä niin, että kallis Suomenmaamme heräileepi havahtumaan itseään kohtaavaan tuhoon!

Ai, että mihin tuhoon, muka? No, tullos ei liikaa kouluttamattomia, täysin Länsi-Euroopallemme sopimattomista ideologioista tulvivia maahanmuuttajia muka jotakin ihmeen kestävyysvajetta (tai mitä lie) paikkaamaan.

Muuten, mitä tulee tuohon sammakko-vertauskuvaan, niin joku biologi taisi tässä taannoin selventää meikäläiselle, että kyseinen tunnettu vertaus onkin ontuva. Siispä sammakko (mm. Rana arvalis) arvaa sittenkin neronaivoillaan hypätä pois kuumenevasta kattilasta ennen kuin se keittyy hengiltä. Joten siitä vaan, kaveri, ponkaisepa pois. Kun vielä ehdit, näääääääs…

Siis, Suomi samanlaiseksi kuin se oli aikanaan mainostettuna ja hehkutettuna rauhanturvaamisen suurvaltana. Suomi ei ole millekään maanosalle mitään periaatteellista velkaa sortajavaltiona. Päinvastoin, Suomi on itse ollut siirtomaa sekä idän että lännen mahtivaltioille. Tämä kannattaa muistaa ja tajuta! Suomesta ovat kelvanneet niin luonnonvarat kuin pakko-otettu sotilasaineskin käymään isompiensa loputtomia sotatoimia.

Vilpitön neuvoni olisi, että Suomen päättäjät käsittäisivät, että autetaan – sen kuin kykenemme, ja oman maan tarvitsevat ja vähäosaiset ensin – sekä luodaan toivoa sinne, mistä tunkua tännepäin on.

Suomen pitäisi myös olla aktiivinen kehitysmaiden väestön liikakasvun hidastamisessa. Humaanit keinot löytyvät. Mutta löytyykö kohdealueilta tahtoa ja kykyä, on jo toinen seikka.

Suomen valtion ja suomalaisten ihmisten turvallisuus tulee olla aina ensisijalla kaikessa maailmanparantamisessa. Lisäksi meille pitää edelleen sallia mm. polttomoottoriautoilu, lihansyönti, omavarainen maataloustuotanto lähiruokineen, kiukaan sytyttäminen koivuhaloilla, liialliseksi menevän suurpetoeläinkannan harventaminen omalla harkinnalla ja paljon muuta tällaista sun sellaista ynnä tuollaista. Jooh, niin se menee!

Siis herätys, te päättäjät sekä sellaisiksi ehkä seuraavissa – tai ennenaikaisissa – vaaleissa aikovat! Ensisijainen työnne ja tehtävänne on turvata meidän mahdollisuutemme elää, olla turvassa, kasvattaa lapsiamme ja tehdä työtä. Ei muuta. Lisäasiat tulevat sitten kaukana jäljessä. Uskokaa ja oppikaa tämä läksy vihdoin!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement