Blogit

Tekopyhyyden huippu

Ihan ensinnä, siis silti melko kuvituskuvatyylikäs työpöytä saakoon olla ilmentymä siitä, kuinka itse kunkin elämä saattaa olla ikään kuin mäsänä, mutta me nousemme – sinä ja minä!

Kaikkea olen nähnyt ja lukenut, mutta TÄMÄ saattaa olla kaikkien aikojen noloin, häpeällisin ja rumin artikkeli, mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Tällä kertaa pyydän jokaista lukijaa tutkimaan huolella nuo molemmat tässä viitatut valtamedian artikkelit.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/87fc585f-f481-4b0e-b271-eb3d00f446ad

Nytkö maalitetaan tai tehdään muuta ilkeyttä? Missä sananvapaus? Eikä, kun katsotaan…

_ _ _

Ettekö tajua, ihmiset, että sananvapauttamme kavennetaan koko ajan tällaisilla artikkeleilla?

Niin, ja teennäisillä kohuilla. Noin vertauskuvallisesti pää on näissä asioissa helposti giljotiinissa, ja sinun pitää perua sanasi uhan alla ja tuomio langetetaan joka tapauksessa.

Olet merkitty henkilö loppuelämäksesi. Kävelet munankuorilla ja ympärilläsi on hauraita lumihiutaleita, joita jos menet hipaisemaankaan, niin SINUT maalitetaan ja ammutaan upoksiin. Vähän samoin kuin kävi Eduskunnan äärimmäisen kokeneelle ja epäilemättä uskolliselle turvallisuuspäällikölle, joka EHKÄ ei viitsinyt sietää moista pelleilyä totuuden kanssa, vaan sai lähteä eläkkeelle taikka työttömyyskortistoon tuosta noin vaan, että mela vilahti, kun yksi arkkikepuliini, joka on täysin suvakoitunut ja matelee valtamedian edessä, kohtasi pienen tönäisyn. Tuomitsen kaiken edes koskettelunkaan ilman lupaa, muttei tässä tosiaankaan mistään nyrkein päällekäymisestä lienee ollut kysymys näkemäni mukaan.

_ _ _

Mutta mennään takaisin tuohon koulutapaukseen. Eikö tässä tajuta, että tällä menolla maamme menettää enenevän osan pätevästä, kokeneesta ammattiosaajaporukastaan. Suutasi kun et uskalla avata pienenkään väärän sanan pelossa. Joistakin uusasioista on tullut suorastaan pyhiä, aivan tabuja. Ne omaavat uskonnon kaltaisia piirteitä: vain tietyt seremoniat sallitaan.

Ja vai muka seuraamukset harkinnassa opettajalle!! EI SAISI olla mitään ns. seuraamuksia.

Aivan asiallinen aamunavaus lukiossa ja peruskoulussa, jos uskallat mainita sanaakaan näistä ns. kriittisistä aiheista, niin olet heti tulilinjalla. Asemasi voi aleta, urasi saattaa päättyä.

Ei kärkihuomioita tällaisiin, vaan käykää voimalla esim. Tanskan mallin tapaan kiinni OIKEISIIN ongelmiin ja mm. lähettäkää haittamaahanmuuttajat takaisin kotikonnuilleen täältä ja HETI!! Samoin ottakaa grooming-rinkien toimivuus tähtäimeenne ja ehkäiskää sitä samalla apinanraivolla, jolla saatatte jonkun viattoman, kokeneen opettajan satimeen; siis henkilön, joka vain haluaa herättää keskustelua ja ajattelua. Sallikaa se hänelle. Ja alkakaa ajatella itse.

Ikävin asia on, mikäli olet jollakinkaan tavalla konservatiivi. Se on heti aina muka huonoa. Tuo edellä viittaamaani kirjoittaja ja aiheen käsittely totta totisesti sitä tarkoittaa. Ja nytkö ei saisi kritisoida, ja tuollaiselle toimittajattarellekö pitäisi antaa jokin erityissuoja – no ei tosiaan! Miksi noista pitäisi tehdä jotain pyhimyksiä? Haluaisin vaikuttajanaisiksi sellaisia henkilöitä kuin nyt on persukansanedustajattarissa: teistä on siihen mihin pitää ja teette mm. oivallisia, rohkeita aloitteita. Siis yritätte ainakin ja jaatte niin monien tunnot tässä maassa. Jatkakaa!

_ _ _

Minäkin olen ollut perinteisiä arvoja kannattava, mutta kun olen pyrkinyt muun maisterikoulutukseni ohella esim. sosiaalityöntekijäksi, niin miesoletettu syrjäytetään helposti joukosta.  Naisväkeä siellä on noin 90 % sosiaalityöntekijöiksi haluavista, ja ellet ole miehenä jokin ihmeen pride-heppu tai avoimesti muutenkin täysi suvakki, niin sinut jopa nauretaan ulos. Miehiä ei edes haluta joukkoon – siis varsinkin jos olet ”liian” selkeän heteronormatiivinen tavissuomalainen äijä. Mutta saatte haluamanne. Joten olkaa iloisia siellä, tyttäret, kun saatte jakaa ulkomaaneläville loputtomasti suomalaisten verorahoja.

Ikävä sanoa, mutta tällainen naaraslauma siis johtaa suvereenisti sosiaalityötä tällä hetkellä; nämä naikkoset ottavat huoltajuuskiistoissa lapset pois isiltään kuin penskalta tikkarin, ja he eivät siis näemmä halua joukkoonsa miehiä. Sama asia ikävä kyllä toimii paljolti myös naisvaltaisella terveysalalla, jossa simputus ja johtamistapa management by perkele toteutuu aika täydellä teholla. Jooh, tekevät ne arvokasta työtä jne, mutta silti… Armeijassakaan ei saa enää rökittää, mutta terveysalalla saa, ja se on melko syvältä. Ja taas toki jonkinlainen disclaimeri tai waiveri tässä tietenkin laitellaan, mutteivät ne mitään tosiasioita toisiksi muuta.

Kilttejä, ihania, ammattitaitoisia hoitajia on toki pilvin pimein ja aivan liian alipalkattuina ja ylikuormitettuina, mutta myös ehkä juuri kiireen ja työn pakkotahtisuuden vuoksi kireitä ja ilkeitä pirulaisia. Monessa muussa maassa nämä seikat ovat paremmin, ja hoitoala on paremmin resursoitu. Mutta ei siis täällä – moninkaan paikoin. Tilanne tuskin kohentuu.

_ _ _

Toinen asia oli, kun joku kokenut opettaja pyrki jämäkällä tavalla laittamaan kuritonta penskaa aisoihin, niin opetushenkilö joutui oikeuden eteen sakkoja makselemaan, vaikka vallaton nulikka luultavasti vain uhmasi pistäen huonolla tavallaan open ahtaalle laitellen.

Tästä seuraa kaksi asiaa: siis ollaan yhä kädettömämpiä vastaamaan ongelmiin sekä että ne häiriköt voivat tehdä pahuuttaan luokissaan enemmän. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007969611.html Asia on varmaan moninainen, mutta tässä ollaan koko ajan viemässä opettajahenkilöstöltä keinoja pitää tilanne hallinnassa. Ruotsin tiehän tämä on. Koko ajan.

Tuloksena on ajan mittaan, että sekä mm. opettajat että vaikkapa poliisit alkavat liueta viroistaan ja tehtävistään, sillä minkäänlainen tarkoituksenmukaisella tehtävänsä suorittaminen ei enää onnistu järkevällä, mielekkäällä, turvallisella tavalla. Tämä on vain ajan kysymys. Myös omantunnon kysymykset sekä ns. sisäinen ääni sanovat, että en voi enää yhtyä tällaiseen meininkiin ja tukea moista. Suomesta tulee pikku-DDR samalla kun suuruudenhulluudenvallassa olevasta EU:sta pyrkii tulemaan uusi kaikenkattava säännöstelyautomaatti, valvontadiktatuuri, byrokratiapoliisi sekä ajatuskyttääjä. Järkevästä yhteistyö- ja kauppajärjestöstä on tullut ja tulemassa uhkaileva Suomen köyhdyttäjä.

Olen syvästi pahoillani; itse kuulun sukupolveen, joka on kokenut toisenkinlaisen Suomen. Ja jopa Ruotsin. Emme kukaan olisi uskoneet ja arvanneet, että näistä tulee tällainen P¤skastan.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.