Blogit

Vanha aika ja uuden ajan tarve

Te vanhat vallankäyttäjät – ja tämä ei ole ikäkysymys tai kronologia sinänsä – voisitte tehdä meille palveluksen ja poistua näyttämöltä. Mahdollisimman pian. Mielellään heti! Näihin lukeutuvat mm. sinä P. Orpo ja sinä J. Sipilä. Omat etunne tosin olette taatusti saaneet tässä kyydissä varmistettua: teidän kaltaistenne tyyppien perheinenne ei tarvitse kärsiä ns. vilua ja nälkää. Muistakaa kuitenkin, että alun perin saitte valtakirjanne Suomi-nimiseltä valtiolta ja sen kansalta. Sen etu ei ole ollut nähtävästi omanne. Ei ainakaan riittävästi. Ei lähellekään!

Menkää itseenne, syyn saatatte jopa itse arvata, jos joskuskaan olisitte itsekriittisiä ja rehellisiä. Yllättäisitte meidät ja ihan itsennekin ja myöntäisitte kristallinkirkkaana tekona nyt esim. Hurstin ruoka-avulle, tai sanoisinko kansalaisavulle, kunnon lisäavustuksen. Olkaapa hyvät. Niin, kyllä, juuri sinä Juha ja sinä Petteri. Tehkää se viime teoksenne vallankahvassa. Eduskunnan puheenjohtajisto voisi peesata tätä ajatusta. Leikatkaa sen edestä edes vähän maahantuppautujien ylellistä kestitsemistä, siinä se.

Muuten olette jatkumoa J. Käteisen…, anteeksi, kröhm…, siis Kataisen kelvottomasti hallinnoimalle Suomelle, joka niin sanotusti kodin, isänmaan ja uskonnon unohtaneen onnettomuuspuolueensa kanssa nieli kaiken EU:n kuonan ja ylijäämäpurkauksen. Eli tervetulleisti terrorialueiden sotamiehet ynnä vankasti sitoutui tuon muuan saksalaisen rouva Merkelin politiikkaan, jossa vaikka velkaunionikin saa kaiketi olla seuraava askel.

Ja Suomihan on siinä iloinen velanmaksaja, eli maksamme siis mahtieuropankkien myöntämiä lainoja Eurooppa-alueen ruputalouksille vaikka kuinka määrättömästi. Mahtavaa, ihanaa, eikös vaan, kansalaiset?! Duunaa siis kahta lujemmin ja kaiva kuvettasi!

Tosin uusi onni urkeaa pian. Nytten nimittäin näemme sitten vihervasemmistohallituksen kädenjälkeä seuraavat vuodet. Ruotsin malliin tämä menee, ja annan arvostusta raportoijalle nimimerkiltään ”Taju” tässä suhteessa. Fiksu kaveri – kertoo kokemusasiantuntijana ikään kuin paikan päältä, missä mennään ja miten kehitys kehittyy. Googlatkaa siis PT-media. Ja Suomessakin vaaleja on tulossa: tarkkailen asiaa vaalivirkailijana. Kiintoisaa. Koetanpa seurailla, että vaalivilppiä ei esiinny! Lupaan olla puolueeton.

Sanonpa vielä tämänkin: ei itketä kaikkia palautettuja muslimikehitysmaalaismiehiä, joihin (palautuksiin) Migrit ja kumppanit ovat löytäneet syyn. Suostuisin itse jokaista mailleen takaisin lähetettyä yhtä tyyppiä vastaan ottamaan vaikka kaksi aitoa oikeasti kärsivää, hädänalaista kehitysmaalapsukaista, jotka tuotaisiin tänne ja kasvatettaisiin ihan vain meidän maamme tavoille ja osaksi meidän kulttuuriamme. Ei sitä heidän alkuperäistään, joka tuotti sen infernoahdingon. Ottakoot itse selvää juuristaan aikuisina, jos haluavat.

Siinä saisivat mm. lapsirakkaat, mutta syystä tai toisesta lapsettomiksi jääneet pariskunnat rakastaa ja hoivata suloisia ihmisentaimia, ja rohkenen väittää, että näistä henkilöistä voisikin tulla ihan kelpo suomalaisia, vaikka alkuperänsä olisikin muualla alun perin. Maailma joka tapauksessa muuttuu, ja meidän pitää tietyiltä osin muuttua sen mukana. Suomen pitää sallia kuitenkin pysyä Suomena. Kyllä se tietyillä edellytyksillä pysyisikin.

Ja jonkinmoisena alkeellisena kristittynä käytän tässä lopuksi sananvapauttani myös näin: te kaikki, joka ikiset, kristilliset puljukkeet tässä maassa kansankirkkoa myöten (josta itsekin erosin monien muiden lailla, koska en halunnut rahoittaa vihervasemmistolaista hapatustanne): alkakaa välittömästi puolustaa kristittyjä ja tuomita heidän vainojaan ympäri maailman ja ottamaan ne tapetille. Tuota ahdistettua väkeä nimittäin riittää. Valtamediakin voisi avata palstatilaa tälle. Antakaa yleensäkin uhreille ääni. Niin täällä kuin kaukanakin. Tiedätte kyllä, mitä tässä ajetaan takaa. Paljon tätä ainesta eetteriin ja äkkiä – kiitos!

Koko systeemille totean vielä, että väkivaltarikokset ovat niitä vastenmielisimpiä ja eniten tuomittavia. Myös raiskailut. Nyt näyttää, että eivät olisikaan. Tämä on ehdottomasti väärin. Siis asiaan muutos välittömästi. Kansalle vilpitön neuvo: älkää valitko päättäjiä, jotka mahdollistavat juuri tämän, teidän oikeudentajuanne raskaasti loukkaavan oikeudenkäytön!

Ja te perinteiset mahtimediat: älkää aliarvioiko lukijoitanne tai palveluidenne käyttäjiä – se kalikka kalahtaa näet lopulta omaan nilkkaanne. Koettakaa siis hieman kehittyä: esimerkiksi voisitte ainakin yrittää lopettaa pakkoriippuvaisuutenne esim. mister Trumpin sairaalloiseen mollaamiseen. Sopisiko vaikkapa viikko? No ei sentään, kyllä se on jo liikaa vaadittu teiltä addiktionne kanssa, mutta jospa edes kolme päivää – tai edes pari… Ehkä tervehtyisitte tästä toimenpiteestänne, krooninen migreeni hellittäisi edes hieman ja niska-hartiavaivatkin hiukan miedontuisivat. Jopa uhkaava metabolinen oireyhtymä voisi lieventyä. Kokeilkaa!

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement