Blogit

Veteraanit tekivät velvollisuutensa; entä me?

Suomalaiset taistelivat ja puolustivat päättäväisesti sekä menestyksekkäästi Suomea ettei silloinen itäinen kommunisti-liittovaltio päässyt tarttumaan kiinni kaikkein pyhimpäämme, eli itsenäisyyteemme ja kansanvaltaamme.

He tekivät nöyrästi ja rohkeasti velvollisuutensa maataan kohtaan; ikuinen kunnia heille!

Ikävä kyllä me nykypäivän suomalaiset olemme pahasti epäonnistuneet tässä velvollisuudessamme suojella Suomen itsenäisyyttä ja kansanvaltaamme.

Rakenteilla olevan läntisen liittovaltion on annettu jo ottaa vahva otteensa Suomen itsenäisyydestä ja kansanvallasta. Tämä on tapahtunut monien suomalaisten poliitikkojen suosiollisella avustuksella ja Suomen kansalaisten sinisilmäisyyden ja välinpitämättömyyden seurauksena.

Tilanne on nyt erityisen vaikea koska ulkoinen valta on jo päässyt käsiksi valtiolliseen päätöksentekokoneistoomme ja sillä on uskollisia palvelijoita sen sisällä, jotka täysin avoimesti ajavat sen etuja. Tällaista sisään ”kutsuttua” vierasta on vaikea ajaa pois, mutta mahdotonta se ei ole.

Tilanne on vaikea myös siksi, että vieläkin liian monet ovat kuin niitä kuuluisia tyhmiä kenraaleja, jotka aina vaan käyvät mielessään sitä edellistä sotaa eivätkä pysty identifioimaan uusia vaaroja ja näkemään sitä mikä meidän itsenäisyyttämme tänä päivänä eniten uhkaa.

Onneksi yhä useampi suomalainen on kuitenkin alkanut ymmärtämään, että valtiollinen itsenäisyys merkitsee paljon muutakin kuin vain yhtä juhlapäivää kalenterissa.

Tämä on asia, jota ei muutenkaan kannattaisi opetella uudelleen kantapään kautta, koska tämän opettelun seuraukset tulevat olemaan kansakunnallemme vakavat ja ne ovatkin jo ”hyvällä alulla”.

EU:n alusmaana Suomi-neito joutuu jatkuvasti alistumaan Brysselin hyväksikäytölle ja juomaan sen tarjoamia myrkkyjä sekä alistumaan yhä useammin sen kupattavaksi erilaisten ”tukipakettien” muodossa.

On selvää, että itsenäinen, kansanvaltainen ja vapaa maa ei tällaiseen koskaan alistuisi.

Eli meidän suomalaisten on syytä ryhdistäytyä oman perustuslakimme ympärille ja puolustaa itsenäisyyttämme, kansanvaltaamme ja vapauttamme taikka me joudumme kärsimään ja kovasti.

Niko Aleksanteri Kauko
Perussuomalaiset
Kuntavaaliehdokas, Lahti

Tietoa julkaisijasta

Niko A. Kauko

Pitkän linjan itsenäisyysmies ja vankkumaton suomalaisen kansanvallan puolustaja.

Kansallismielisen politiikan tekemiseksi tarvitsemme itsenäisen kansallisvaltion, sillä vain kansallisvaltiolla on käytettävissään ne välineet, joilla kansallismielistä politiikkaa voidaan toteuttaa.