Blogit

Vihreät valot kaikille?

Tarkoitanko tällä vihreää puoluetta? No en todellakaan. Tarkoitan liikennevaloja.

Ja mikäli ajetaan liikenteessä, niin kaikki tarkoittavat siis liikennevaloja. Tai tasa-arvoisessa risteyksessä kukin menee vuorollaan ja kunnioittaa muita risteykseen tulijoita.

_ _ _

Muistan kun ajelimme taannoin kohti Kuopiota taikka varsinkin vaihtoehtoisesti Lahden ja Heinolan välillä, niin havaitsimme ilahtuneina, että mahtavat vihervalot avautuivat eteemme kautta linjan kohti kaupunkia lähestyttäessä. Ajoimme pääväylää ja hienolta vaikutti.

Ilon pilasi muuan liikenneinsinööri, joka totesi, ettei tällainen ns. vihreä aalto ole kuitenkaan kovin realistinen ja samaan aikaan kaikkia koskeva. Ei, jos kaikki haluaisivat mistä suunnasta tahansa sen saman vihreän aallon. Samat suotuisat vihreät kun eivät voi palaa kaikille yhtä aikaa.

Nimittäin ongelma on se, että jokainen pääväylälle muu liittyvä liikenne haluaisi myös sen niin sanotun vapaan kulun, eli vihreä väylän. Tämä ei tosiaan kuulemma ole mahdollista – no ei olekaan.

_ _ _

Mennäkseni astetta vakavampiin asioihin, niin samantyyppinen asia toteutuu myös meidän vapaan maailman ylläpitämässä yhteiskunnassa. Niin, tai sitten se ei enää ole vapaa.

_ _ _

Nyt on länsimaisille yhteiskunnille koittamassa sellainen sisäinen ristiriita, ettei pahemmasta väliä. Tiedän jo itse osaltani, ettei mikään älyllinen keskustelu tässä enää auta. Ei kun ei.

Ajelin Seinäjoen Areenan hehtaarihallien perussuomalaisten puoluekokouksenpitopaikan ohitse eilettäin.

Valitsette varmaan hyvät henkilöt sinne teidän puolueeseenne. En epäile sitä yhtään. Itse olen tukenut jo ajat sitten rouva Purraa, joka tulleekin valituksi. Hienoa. Muitakin hyviä löytyy.

_ _ _

Lopullinen ja loputon pulma on vain se, että tämä puolue tai sen seuralaiset eivät voi muuttaa maamme – eivätkä naapurimme Ruotsinkaan – suuntaa mihinkään päin.

_ _ _

Meidän ”tiedostavien” näkemys kun vain on se, että jokin ihmeen pakotettu monikulttuuri vyörytetään länsimaihin, esto tätä kritisoimaan luodaan häijyjen vihapuhelakien kautta ja me ja jälkikasvumme maksamme tästä kalliin, lohduttoman hinnan.

Tilaa
Ilmoita
guest

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kata

Näinhän se on.Mutta en ymmärrä miten tällaista toimintaa joka uhkaa ja rasittaa kantaväestöä,miten sitä voi jatkaa?
Onko se valta kansalla?

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.