Blogit

Voiko ihminen olla laiton?

Vihervasemmisto ja muutkin rajoittamattoman humanitaarisen maahanmuuton intoilijat koettavat parhaansa mukaan argumentoida, painostaa ja syyllistää kantaväestöä, että kukaan ihminen ei ole laiton.

Eli tähtitieteellinenkin määrä ulkomaaneläviä pitää siis päästää tänne loppuiän täyshoitoon ja passaukseen. Omat veronmaksajamme maksavat viulut, ja se pitää tehdä kitisemättä. Nyt sitä iloista veronmaksajaa vasta on alettu tarvita! Meidän pitää näemmä myös sopeutua – ihan kaikkeen. Entä jos emme kuitenkaan halua tätä?

Jospa rohkenemme kysyä, mihin lopputulokseen tämä johtaa. Meistä monet ovat jo tuskallisen tietoisia vastauksesta. Uudenlaiseen, köyhtyvään, levottomaan Suomeen, jossa ei enää vallitse esim. sen yksi peruspilareista – suuri keskinäinen luottamus.

Suvakki-ihmiset yrittävät kääntää, kuten aina, tämänkin toisinpäin: luottamuspula tulee muka johtumaan niiden kielteisistä asenteista, jotka eivät kannata rajatonta elintasopakolaisuutta, ei siitä, että nämä tulijat tuovat levottomuudet tullessaan omien maidensa käytänteistä ja toimintakulttuureista.

Kuuntelin ja vähän katselinkin äskettäistä striimausta Pudasjärveltä. Nyt pikkukaupunki on tunnettu ainakin omassa mielessäni muustakin kuin ufobuumistaan muutama vuosikymmen sitten. https://fi.wikipedia.org/wiki/Pudasj%C3%A4rven_ufot

Kyllä vähän harmaata hiusta meinasi pukata ja niskaa raavituttaa harmistuksesta, kun kuunteli vaikkapa yhden jos toisenkin ikäneidon harrasta hehkutusta maahanmuutosta. Nämä henkilöt eivät selvästikään näe lopputulosta. Elintasosiirtolaiset ovat tietenkin onnessaan, kun saavat kaiken valmiiksi haltioituneen hurmion kera, mutta toisin kuin mummelit mielikuvittelevat, tulijat eivät työllisty ja rakenna tätä maata kuin saumattomina suomalaisten jatkeina. Jo nyt käytettävissä olevat faktat sen osoittavat. Niistä voi jokainen ottaa selvää.

Saapujilla on omat näkemyksensä ja tapansa, ja mitä enemmän heitä on, sitä enemmän se tulee näkyviin vaatimuksineen ja kantaväestöön kohdistuvine muutospaineineen. Tuloksena on valtio, josta he lähtivät. No more, no less. Mutta selitäpä se noille; on kuin puulle puhuisi.

Kyllä itsekin yksilön arvon tunnustan ja työskentelen paikassa, jossa lappaa maahanmuuttajia solkenaan, mutta nämä jo nykyiset ja varsinkin kaavaillut tulijamäärät tekevät yhtälöstä mahdottoman. Sellaista onnenpottia, kuten jutun kuvituskuvassa, tästä hommasta tuskin kehkeytyy.

Mutta voiko siis ihminen olla laiton, toisin sanoen positiossa, jossa hänen ei esim. Suomen lain mukaan kuuluisi olla? Tietenkin voi. Me kantaväestöläisetkin voimme olla sitä ja erittäin helposti.

Menepä pankkiin ja astu palvelutiskin toiselle puolelle, niin sinua vaaditaan välittömästi poistumaan – tai itket ja poistut. Ja päädyt luultavasti koppiin ja maksat sakkoja. Tai käppäile omin luvin johonkin myymälän takahuoneeseen, niin sinulle tiuskaistaan tuota pikaa, että paikkasi on siellä kaupan puolella. Osta ja maksa, tai häivy.

Eikä meitä kuskailla mihinkään paikkoihin tapaamaan ja käpälöimään ihania lapsosia, kun me vain ”rakastamme” heitä. Eipä niin taideta tehdä missään maassa omalle kantaväestölle. Esimerkkejä on lukemattomia. Et voi mennä luvatta toisen kotiinkaan, niin miten sitten jonkun toisen kotimaahan vaatimuksinesi?

Sanoisit arrogantisti, että te lopetatte täältä vähitellen kaiken, mistä minä en pidä koska loukkaannun teidän perinteistänne ja tavoistanne. Ja pahimmillaan sen maan valtamedia sekä valtio- ja virkavalta alkavat jahdata kansalaistaan kuin metsästyskoirat kettua, kun esittää eriävän mielipiteensä. Hullultahan se kuulostaa, mutta totisen totta.

Valitettavasti liikuttavan yksinkertainen arkijärki ei siis toimi maahanmuuttoasioissa. Syvin vastaus lienee jo saatu, eli Euroopan unioni haluaa hajottaa kansallisvaltiot, jotta suur-EU pääsee huseeraamaan maailmannäyttämöille mahtitekijänä.

Se lienee se EU-fanaatikkojen märkä uni: uusi Rooma. Sitten siihen se saa mukaansa monia hyödyllisiä hölmöjä ”kantiksia”, jotka eivät näe metsää puilta vaikka masentava ennuste kirjoitettaisiin heidän nenänsä eteen tyrannosauruksen kokoisin kirjaimin.

Euroopan kantaväestöt eivät tästä tule ilahtumaan, veikkaan mä. Tämä kehitys pitää pysäyttää ja nykyvalta vaihtaa. Muuta hyvää vaihtoehtoa ei ole. Eikä tule.

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.